Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OhYeah

    kezdő

    Sziasztok, erősen gondolkozom hogy beszerzek egy ilyen órát. Miután a létező összes YT videót végignéztem(szerintem), illetve az összes tesztet elolvastam, illetve végigolvastam ezt a topikot is lenne pár kérdésem amikre még mindig nincs válaszom és remélem itt tud(nak) valaki(k) segíteni :

    1. Lehet-e beállítani olyan időszakot, amikor azt tudom mondani az órának, hogy most aztán csönd legyen, ne is kapcsoljon be a képernyő, ne rezegjen egyáltalán, csak az alvást mérje és semmi mást ne csináljon ? Éjszaka csak alvást mérjen, de azon kívül semmi meg ne merjen zavarni, ez lenne a cél - telefont éjszakára kikapcsolom.

    2. Mennyi adatot képes tárolni ami a méréseket illeti ? Jelenlegi fitness karkötő úgy használom hogy nincs folyamatos Bluetoothon kapcsolatban, csak magában működik, és 1x reggel felkelés után szinkronizálom telefonnal az alvás eredmények miatt.

    3. Ebben a fórumban is különböző infokat olvastam, ezért érdeklődnék hogy Vodafone feltöltő kártyás Esim-el működik-e az óra ? Itt olvastam olyat hogy telefonba Vodafone sim kell hogy aktiválni majd másolni tudjam a Vodafone Esim-et az órára és kész, DE olvastam olyat is hogy Vodafone E-sim egyáltalán nem applikálható órára - erre keresem a választ hogy hol az igazság

    4. Valaki akinek megvan több mint 1 hónapja, le tudná nekem írni hogy mennyi használattal, milyen battery life-ot képes kihozni az eszközből ? Fontos hogy több mint 1 hónapja legyen meg és fenn legyen rajta az összes update, mert a hozzászólásokból és videókból is azt vettem észre, hogy az elején a "friss" SW-el időbe telik mire "beáll" az óra, és elkezd a felhasználó profilja szerint "fogyasztani".

    Azért jutottam ehhez az órához, mert nekem fontos:
    - fizetés órával (Erste végre engedélyezte a GPay-t de megoldottam volna Revoluttal)
    - otthon tudjam hagyni a telefon-t ha néha napján elmegyek és elérjenek(tudom Voda e-sim-el ha műkődik, akkor átírányitás kell, mert nem multisim)
    - alvásfigyelés
    - minél hosszabb üzemidő. (LTE-t csak akkor kapcsolnám be ha tudom hogy telefont otthonhagyom)

    Fentebbiek nem prioritási sorrendben vannak hanem egységesen fontosak, elsőre a Ticwatch Pro 3 LTE verzió gondolkoztam a 3 nap üzemidő miatt, de sok helyen olvastam róla hogy nem nagyon van one by one Quality control, csak batch level és így többen belefutottak már hibás, rossz batchbe - és akkor kezdődik a végeláthatatlan oda-vissza küldözgetés.

    Így jutottam el a Galaxy Watch 4-hez, ami tippre rövidebb üzemidővel, de talán jobb minőséggel kecsegtet - leszámítva a WEAR OS 3 korai bugjait.

    Ideális egy Garmin Vivoactive 5 lenne 14 nap üzemidővel, Garmin Pay akár Revoluttal, és LTE verzióba, értesítések nem fontosak, sem az okosfunkciók - de ez egyelőre álom, mert ilyen óra nincs. :F :((( ;]

    Sorry ha hosszú lett és köszönöm ha elolvasás után segíteni próbálsz. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák