Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
benczeb
aktív tag
válasz Hiperhuje #96 üzenetére
5 előfizetés? Azta!
Tehát 4 előfizetést upgradeltél korlátlan mindenre is, ami 14,980 Ft (Mobil L + korlátlan net) * 4 = 59,920 Ft / hó? Nem tudjuk, h milyen csomagokról frissítettél, így nem derül ki, hogy mennyivel fizetsz többet, de nekem még így is horrornak hangzik.
Lassan betelik (az utolsó?) Moleskine jegyzetfüzetem, a kézírás miatt én egy S7-tel szemezek. Tervezel megbeszéléseken jegyzetelni vele? Ha igen, írd majd meg, hogy mennyire kényelmes, ha előtted van az asztalon fektetve, és úgy körmölsz. A digitális megoldás nagy előnye, hogy tudod mozgatni a jegyzeteket, az oldalakat, így nem egy statikus vízfolyás lesz, hanem rugalmasan rendezhető jegyzethalmaz, nálam ezért játszana, de ugye jön, h kicsi legyen, vagy nagy, vagy Air,.......
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest