Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
vodrosjozsi #599 üzenetére
Van tárhely » RAM konverzió?
-
vodrosjozsi
addikt
Nekem is fent van már.
Egész jó lett. -
Pierre75
senior tag
Mai naptól indul a droid 12, OneUI 4 frissítés.
Aki felteszi, véleményezné javára változik-e (pl üzemidő), vannak-e bugok (OneUI-val voltak gondok) stb? -
benczeb
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata PowerPoint prezentációk készítésével a tableten? Fut rendesen az alkalmazás? Gyakran kell összeraknom egyszerű 1-2 slideból álló preziket. Esetleg van valakinek összehasonlítási alapja az iPadOS rendszerrel, vagy használta már valaki az online PowerPoint verziót a tableten? Köszönöm.
-
Colani
tag
válasz
vodrosjozsi #592 üzenetére
Nincs sajnos nem is igénylem. De az hogy egy ilyen masina megakadjon indulás közben szerintem nem dicséretes. Remélem tudnak majd a samsugnal erre mi orvosságot mert ez így nagyon nem jó
-
Colani
tag
sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy vki járt e már úgy hogy Dex módban lemerült a tablet majd töltés és ujrainditas után egyszerűen nem. jutok el odáig hogy akár csak sim lock beirasa után bármi is történjen. elindul újra Dexben és egy nagy fekete képernyő fogad. csak ki s visszatudom kapcsolni semmi reakció. a Samsung ugyfelszolgalat távoli segitsegben is azt mondta hogy dugjam rá a töltöt és hangerő le plusz bekapcsolo gomb és újra fog indulni rendesen. hát nem indul újra....vagyis KB fél óra pihentetés után olyan mintha a tableten 2 rendszer lenne félig. működik a dex is és félig a normál mód... vkinek vmi ötlet?
-
Somatom
veterán
Használja vki a tabot Android 10 -et futtató Samsung S, Note telóval? A tab tud lenni a teló DeX -e? Most 9 -en vagyok, 10 a max, amire frissíthetek, de csak akkor tenném, ha ez a feature működik.
-
kchris78
veterán
erre várható droid 12?
-
Teal'C
veterán
válasz
bringasisti #584 üzenetére
Itt rosz helyen jársz merk kb senkinek nincs tapasztalata az általad említett készülékkel.
-
bringasisti
őstag
Üdv. Mindenkinek. SM-T220 a kiszemelt készülék. Droid 11 fut állítólag rajta. Nekem nagyon fontos volna hogy ugyan úgy mint az öreg készüléken az FB sötét módba megy be lehessen állítani hogy minden böngészés vagy ez a fórum is sötét módba menjenek. Ez orvosi kérdés nem hobbi ezért csak akkor váltanak ha biztosan minden futna sötét módba. Válaszokat köszönöm
-
nyipp
csendes tag
válasz
vodrosjozsi #574 üzenetére
Nekem az se segít, úgyhogy nem biztos, hogy hivatalos megoldása a problémának
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #581 üzenetére
Vagy csak "megszokásból" gépelsz. Azt a pár karaktert simán meg lehet tanulni, hogy hol van, ami kell. Meg nyomtass egy magyar billenytyűzet képet és tedd oda a közelbe, hogyha nem talász valamit akkor rápillantasz és tudod is, hogy hol van.
-
vodrosjozsi
addikt
Azért választottam ezt mert ugye gyári (és ha esetleg eladnám, akkor többet ér), és össze lehet csukni, védi a kijelzőt is. Van egy lenovo bt billentyűzet is ami magyar kiosztású de az meg inkább itthonra való.. nincs olyan billentyűzet amit ugyanúgy lehet csatlakoztatni mint a gyárit és nem ilyen silány, lehet magasítani, stb?
Igazából kéne vennem rá valami matricát a gyárira, de addig még nem jutottam el -
Somatom
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz
vodrosjozsi #576 üzenetére
Én vettem egy Rapoo bt bill egér párost magyar és pont elfér a hodtáskában nagyon meg vagyok vele elégedve. De lényegében azért is lett ilyen mer Spigen tok van rajta védelemnek.
-
Teal'C
veterán
válasz
vodrosjozsi #574 üzenetére
De legalább megoldódott
-
vodrosjozsi
addikt
Nevermind, Fn+Space művelet segitett. Azt nem tudom, hogy ezt véletlenül se irták bele a gyorsgomb menüpont közé, és neten se találtam semmit se róla, tök véletlenül találtam meg sok billentyű lenyomása után.
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Akinek van a tabhoz eredeti billentyűzete, attól kérdezném, hogy valami oknál fogva az egérpad nem érzékel.
Ki lehet ezt egyébként kapcsolni, vagy mi történhetett? -
nyipp
csendes tag
Hát emberek, a Samsung nemzetközi ügyfélszolgálata egy jottányival nem jobb a magyarnál
A 14 perces várakozás másfél órácskája elreppent (magyarként meg se rezzenünk az ilyesmitől), de hogy az egyetlen válasz az volt minden kérdésemre, hogy forduljak a magyar supporthoz (természetesen azzal kezdtem, hogy onnan jövök
), az azért kicsit megkoptatta a türlememet. Szóval odaát sincs róla gőzük se, hogy mitől szállnak el az ékezetes karakterek, ennek megfelelően megoldási szándék sem mutatkozik rá :/
-
Gixer
újonc
válasz
vodrosjozsi #569 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm sokat segítettél :)
-
-
nyipp
csendes tag
válasz
SlayerSub #550 üzenetére
Köszi! Ott is nagy a rendezettség, nekem távsegítő munkatárs passzolta, ő még ilyet nem látott, viszont nálam a gyári visszaállítás meggyógyította. (Közben eszembe jutott, hogy az S3 anno pontosan ugyanezt eljátszotta két-három alkalommal, és a technical support akkor is a vállát vonogatta.)
-
Gixer
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy SIM kártyás Samsung tablettel lehet kihangositva hívást fogadni, indítani? Apple leírja egyértelműen hogy csak adatforgalmat enged. Itt lehet telefonalni is? Próbáltam utána nézni de nem jártam sikerrel. Köszönöm előre is.
-
Somatom
veterán
válasz
Szaszabond #564 üzenetére
A másik alkalmazás az nem probléma, símán bele lehet venni feltételként. Vagy felsorolva a netet igénylő alkalmazásokat, vagy home -ra lépést figyeltetve. Viszont a "nincs forgalom" feltétel sztem necces. Egyrészt nem tudom, hogy van-e rá opció, másrészt közben egyéb alkalmazás is generálhat forgalmat és akkor nem kapcsol ki. Inkább alkalmazás(ok) kilépése(i) +10 perc.
-
Szaszabond
aktív tag
Szia hát gondolom bontsa a wifit.... viszont ha egy másik alkalmazásnak is kellene akkor mi van? Tehát legjobb lenne ha: Ha bármely alkalmazasnak kell net akkor automatikusan ajánlja fel, hogy csatlakozzon az automatikus hotspothoz, majd maradjon rajta és ha mondjuk 10 percig nincs rajta forgalom akkor magától bontson.
-
Somatom
veterán
válasz
Szaszabond #560 üzenetére
Kipróbáltam Makrodroiddal, símán tudok automatizáltan Wifi hálót váltani. Tehát működik, amit szeretnél. Lebegő gombbal csináltam a váltást, de lehet dialógus ablak is. Csak azt nem írtad, hogy mi történjen, ha kilépsz a kiválasztott alkalmazásból (alkalmazásokból).
-
TomPack
őstag
válasz
Szaszabond #558 üzenetére
Értem, köszönöm szépen!
(akkor így nem veszem meg) -
Szaszabond
aktív tag
Szia eddig ez tiszta, csakhogy nem teljesen automatikus, mert a tabon utánna mindig be kell menni a wifi menübe és rábökni, hogy csatlakozás.. ezután persze kapcsolódik automatikusan és a telefonhoz nem kell nyúlni, csak azt szerettem volna, hogy ha a tab valamely alkalmazásának vagy játéknak net kell akkor az kérdezzen rá egy felugro ablakban, hogy akarom e az automatikus hotspotot használni, rábökök, hogy igen és innen mmirigy megy ahogy az előbb írtam...
-
Teal'C
veterán
válasz
Szaszabond #555 üzenetére
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
A tablethez vásárolható billentyűzetes tokon magyar ékezetes karakterek vannak?
Illetve van rajta usb-c portbővítő? -
Somatom
veterán
válasz
Szaszabond #555 üzenetére
Sztem ezt Androidon is össze lehet hozni. Legalábbis elviekben nem látom akadályát. Ha lesz időm, akkor kipróbálom, mert érdekes automatizálós feladat.
-
Szaszabond
aktív tag
Szia,
(iphone iPad között így működik)- : A telefonon ki van kapcsolva a hotspot. Elő sem kell vennem elég ha a közelben van. majd a tabon elkezdenék internetezni és automatikusan felajánlja, hogy használhatja e az AUTOMATIKUS Hotspotot a telefonomon. Ha a tabon igen nyomok akkor csatlakozik és kész..nem kell semmi mást tennem, nem kell hozzá a telefon, nem kell belemennem a beállításokba sem.
De sajnos Samsungnal valamelyik eszközön nyomni kell valamit, szerencsére azért elég az egyik... -
Teal'C
veterán
válasz
Szaszabond #552 üzenetére
Én ha s21u-n bekapcsolom a hotspot-t kb fél perc és már rajta van a net és semmit nem nyomkodok.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
Szaszabond #552 üzenetére
Csak úgy működik sajnos ha manuálisan nyomok rá az autó hotspot gombra
[link] -
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Használja valaki Samsung telefon által megosztott internettel ezt a tabletet? Az automatikus hotspot beállítása érdeklene, hogy valóban autómatikusan csatlakozzon, és ne kelljen rábüknöm külön a wifi menüben, hanem mondjuk ha elindítok egy böngészőt akkor maximum kérdezze meg, hogy akarok e csatlakozni a korábban már beállított automatikus hotspothoz )ez az amikor mindkét eszköz azonos samsung fiókban van ecosystem) -
XZoli
aktív tag
Én is csináltam tegnap egy odinos telepítést folyamatosan szakadozott a net most jó
-
SlayerSub
tag
Szia.
Napokban voltam bent a Samsung szervízben (telefonos és rákapcsolásos segitség és gyári visszaállitás után) ugyan ezzel a problémával. Nem tudtak segíteni, nyitottak egy központi jegyet. Onnan pár napon belül az a válasz jött vissza, hogy softwaresen csesztek el vmit és majd update-ben lesz javitva.
Viszont a sluszpoén hogy tegnap visszaállt minden, és most megint jó.Irtam nekik ismét, de nem hinném hogy ezt ők javitották volna meg. -
nyipp
csendes tag
Update: a Samsung technikusa annyit próbált még meg, hogy törölte a billentyűzet mentett beállításait, majd megállapította, hogy neki sincs róla fogalma, mi a probléma, úh. marad a gyári visszaállítás...
-
nyipp
csendes tag
Sziasztok,
egy nagyon fura hibába futottam bele az S7+ készülékemen, amire egyelőre nem találok semmilyen megoldást. Talán elnyomhattam valamit, mindenesetre egyik pillanatról a másikra mind a fizikai, mind a virtuális billentyűzetem angol kiosztásra váltott, eltűnt az összes ékezetes karakterem. Mind a tablet nyelvi beállításánál, mind a Samsung billentyűzet beállításánál maradt a magyar nyelv kiválasztva, tehát ott nem tudok mit tenni. Próbálkoztam átállítani más nyelvre, majd vissza magyarra, és a jó öreg kikapcs-bekapcs is megvolt mindenféle változás nélkül. Próbáltam a virtuális billentyűzetnél (szintén magyarra van állítva) és a beállításokban isaz alapértelmezett beállításokhoz visszatértni, de az sem változtat semmit. A virtuális space-en eközben vidáman virít a HU felirat
Mit lehet ilyenkor tenni a teljes resetelés előtt, amit tényleg végső opciónak szánnék? -
Somatom
veterán
válasz
vodrosjozsi #544 üzenetére
Igen. Csak a mutatott 100% az az üzemi max kapacitás 80% -a.
-
vodrosjozsi
addikt
Az hogy van, hogy mondjuk 100%-on van a tablet, és beállítom a 80%-ig való töltést (akkuvédelem), akkor is 100%-ot mutat?
-
Clever0
senior tag
A wifi-s változat a kereskedők egy részénél SM-T970, más részénél SM-T970N. Van ezek között különbség?
-
SlayerSub
tag
Tudnátok segíteni, a keyboard coverrel kapcsolatban?
Valahogy sikerült átraknom a layoutot és az Istenért se tudom visszaállitani.
Hiába állitom be a magyar qwertz-t, akkor is más a kiosztás...
What to do? -
Eiki
tag
válasz
Longman8504 #536 üzenetére
Én a tomtoc markát használom jó ideje, nekem bevált.
-
válasz
vodrosjozsi #537 üzenetére
-
Longman8504
csendes tag
Sziasztok!
Ti használtok esetleg tablet táskát? Ha igen milyet? Ami árban elfogadható és jó minőségű. Billentyűzetes tokom van, de magát a billentyűzetet nem mindig hordanám magammal.
Köszönöm!
-
válasz
vodrosjozsi #534 üzenetére
jofogason van 2 db 30k ért. gyári.
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Nincs valakinek eladó a sima s7-hez billentyűzetes tok? :) -
Pierre75
senior tag
A spigen anyaghasználata:
a műbőr fedél tartósságáról vannak kételyeim tekintve a rendszeres háromszögbe hajtást, de maga a gumírozott tok minőségi, nagyon masszív.
(Ha hozzá akarsz férni az sd-kártyához, a tabletet ki kell szedni a tokból.)
Sajnálom a mágnes problémát, mert egyébként nem rossz tok, ha hurcolni kell a tabot. -
válasz
Pierre75 #527 üzenetére
Jól írja az amazon forum, több "Nem gyári" spen es tokkal is ez a gond. ( note szériák olcsóbb mágneses flipp tokjai, s21u nem gyári flipp mágneses tokok ) , Ahol rázár a kijelzöre a mágnes, oda nem tudsz írni a pennel, nem is érzékeli azon a területen. HA túl erős a mágnes, aztán ha nem zárod rá a screenre, szépen észhez tér. Nem sikerült eltalálni eddig senkinek sem a mágnes erejét, csak a samsungnak.... de az meg kész vicc, hogy figyeg (s21u) és kopik is a "plexi" és a kijelzövédö folia is karcosodik tőle ( gyári flip spenes clear view tok pl )
MObiloknál sajna ez van, tab téren még nem láttam. -
Pierre75
senior tag
Nekem otthoni felhasználásra a book cover bevált.
De mostanában hurcolnom kellett a tabit, így egy Spigen Rugged Armor Pro Designed for Samsung Galaxy Tab S7 Plus Case-t próbálok megszokni 2 napja.
Alkohollal áttöröltem a szagos műbőrt, 2 napot szellőzött a friss levegőn és eltűnt a szag.
A fedél belsejének anyaga vonzza a port, és mivel a hajtható tartó is ezen terül el, felsöpör minden mást is.
A fedél elég súlyos is, amihez elég gyengének találom a mágnest. Konkrétan ha nem támasztom meg kézzel, föld felé fordítva magától lenyílik a fedél.
Nektek megtartja a mágnes?
(A gyenge mágnesre amazon fórum szerint azért volt szükség, hogy ne zavarja meg az s-pen-t) -
Ma megjött a Spigen tough armor tok a tablethez. Ennek szerencsére nincs szaga. Még szoknom kell a gondolatot, hogy nem flip tok van rajta és nincs semmi a kijelző előtt. De igazából vagy a táskám bélelt tablet rekeszében van, vagy az asztalon nézem, szóval nem hinném, hogy nagyobb veszélynek van kitéve így.
-
válasz
koxminator #523 üzenetére
Köszi az infót ( és az előtte szólónak is köszi ).
Ez a rugged tok nem az a " szagos " tok véletlen? olvastam visszább valahol hogy nem tul kellemes a szaga a szövetnek. -
kchris78
veterán
melyik tok? a samsung vagy más? Én nem használok fóliát. Nem használom poros helyen, végigsimítom karral nem nyomva hogy lejöjjön a szmötyi ha van rajta és úgy csukom rá.. A tok fedele nem szabad hogy tele menjen porral akkor véd..
Nekem megérkezett a multiportos cuccom: DisplayPort, HDMI, 3 USB.. Plusz volt egy USB - Gigabit Ethernet, így minden is vezetéken jön: monitor, bill egér hálózat.. Akármennyire is gyors 5GHz hálózat csak stabilabb az RJ45. Szinte asztali gép
.
-
Sziasztok,
Kijelzőre használtok fóliát/üveget? Van egy bill.es tokom ha összezarjuk(nyilván úgy viszed magaddal) nem sérülhet a kijelző? ( lehet bagatel a kérdésem).
Köszi
-
lumpy95
tag
Mostani frissítés után, azon kívül, hogy a beállítások már 2 ablakos módban van (bal oldalon menü pontok, jobb oldalon a kiválasztott rész), történt bármi, szemmel feltűnő változás?
-
kchris78
veterán
válasz
koxminator #510 üzenetére
köszönöm, akkor kell egy külső device hogy leformázzam exFAT-ra
. PAragont csak emiatt most nem venném meg ha utána írja olvassa az exFATot is.
-
törölt tag
Köszönöm a választ!
Azért volt fura nekem a több havi frissítések elmaradása, mert mostanában a Samsung mindenhol reklámozza, hogy havi biztonsági frissítés van, erre nekem most is csak a júniusi van fent, de valahol meg azt olvastam, hogy volt júli es augusztusi is :/
meg pont ezeket használja az ember mindennap internetre és így el várható, hogy gyakrabban legyenek frissítések, mert biztos mindig van valami rés a pajzson. -
koxminator
senior tag
-
kchris78
veterán
egyre jobban kezdem megszeretni a cuccot, mostmár dlna szerver is, usbcn monitor is külső billentyűzet is.. veszek hozzá displayport usb hub ot hogy ne csak fullhd legyen a maximális felbontás. kérdés hogy pendrive esetén csak fat32 a fájl rendszer? hogy lehet kimásolni nagy fájlokat?
-
kchris78
veterán
válasz
koxminator #506 üzenetére
nekem nem volt vele semmi gondom. De google drive-al nem foglalkoztam.. Nekem a viber önmaga synccel..
-
koxminator
senior tag
Viberrel mik a tapasztalatok? Azért kérdezem, mert furcsa módon ha feltelepítem és beállítom, sehogy sem tudom a telefonomról Google Drive-ba mentett chat history-t és képeket visszaállítani, nem is adja fel a Visszaállítás lehetőségét a tableten. Másképp meg nem tudom visszaállítani a beszélgetéseket. Valami júniusi dátummal néhány csoport és személy chatet mutat, de mind üres.
Nem igazán tudom, mit kellene másképp csinálni, ha egyáltalán lehet.
-
koxminator
senior tag
Jött új frissítés S7+ hoz is: T970XXU2BUI
1,2 GB , biztonsági javítás szintje: 2021. szept. 1.
-
G_krisz
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy S7+ 8gb 256gb verziót, de azt látom, hogy nem lefelé megy az ára(kb 330e), hanem még emelkedett is nyár eleje óta (kb 430e)
Hol érdemes vásárolni? Persze számlával ahogy kell. Vagy nézzem meg a külföldi shop-okat?
Vagy alapból én vagyok eltévedve az árakat illetően?
8gb azért kellene, hogy hosszú távon se jelentsen problémát egy alkalmazás, vagy új Android főverzió csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Kobo Aura Ebookolvasó érintőképernyővel
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Apple iPad Pro 12.9 M2 (6.gen) Wi-Fi 256GB Logitech Combo billentyűzet
- Kindle Scribe 2022 64GB + premium pen
- Apple iPad Air 5, iPad Air (5th generation) Wi-fi + Cellular Akciósan
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest