- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
válasz
roberto211 #61445 üzenetére
A szifon egyik előnye, a gördülékeny rendszer, meg elméletileg stabil is. Más nem szól mellette. Nincs akkora nyíltsága, mint az Androidnak. Ki ismertem az androidot, tudom, hogy úgy önmagában egy instabil rendszer, sok vele a gond. De szörnyen imádom a nyíltságát, és ennyi.
Akik tapasztalt droid userek, tudhatnák, hogy mire vállalkoznak.
-
havri1
félisten
válasz
roberto211 #61445 üzenetére
Nem, engem is zavar, és sok mást is, csak van aki leszarja, vagy nem látja, és van aki szóvá teszi. Ennyi
Nincs 2 egyforma ember..
De ennyi pénzért, én úgy gondolom, hogy valóban elvárhatná az ember, hogy igenis ennél gördülékenyebb rendszert csináljanak.De az, hogy 2-2.5 mp mire felvillan a kijelző deep sleepből, nem a 4 mag hibája. N4, N7, szintén 4 mag, és mégsem produkálja
De én itt ezt többet nem fogom bocolgatni, mert ahelyett, hogy megoldást keresnénk rá közösen, tapasztalatokat osztanánk meg, csak egymás osztása megy.
Megoldja mindenki magának, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest