Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
+1
Ez a Stock vs. Custom örök téma...
Számtalanszor volt szó róla, melyik miért jobb ill. rosszabb...
Én sosem tudnék olyan rendszert használni (Sanu Stock 4.3) amit több ezer-százezer User használ...
Mivel a készülék van Én értem, akkor hagy csináljak vele amit Én szeretnék... Csinositsam, húzzam a cpu-t, romoljam, stb....
Nem sokan használnak a több százezer samu felhasználóból custom rendszert, talán 1-2%... Lehet, hogy nem is tudják, hogy olyat is lehet, stb...
Épp ezért fantasztikus az Android!! Testreszabható!!! Nem úgy mint a Iphone és a WinFos!
Én maradok a custom romoknál, mégha "bughalmazok is", mert számomra ezekkel a rendszerekkel használható ki teljes mértékben a készülék teljes mértékben...Egyértelmű, hogy a Samu rendszer stabil... Ezért ajánlja mindenki..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest