- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
glacious #40221 üzenetére
Sajnos nekem az S20 esténként 1% biztosan merül. Olyan este 10-kor leveszem a töltőről és reggel 5:40-6 órakkor 92% van az akkumulátor. Ilyen szempotból nekem az s9+ jobban bírta mert reggelre 95% volt.
A nagyobb probléma, hogy ez napkozben csak rosszabb... szóval egy nap alatt elveszítek 24% biztosan. Ezért is remélem, hogy ezen tudnak még csiszolni, olyan 0,4-0,5% barátibb lenne. -
samu74
addikt
-
embe
nagyúr
válasz
glacious #38910 üzenetére
Ezt tudom,
de én azt akarom, hogy a teló hangerő az mindig teló hangerőként funkcionáljon. Ezt belehetett kapcsolni, be is volt, de most megint nem úgy működik.
Egyszer mellényomtam, és az erősítő a maximumra ugrott 22 óra körül.
Szerencse, hogy az erősítő menüjében be volt állítva a max. hangerő korlát. Lehet amúgy vitte volna a hangfalakat. -
samu74
addikt
válasz
glacious #38444 üzenetére
Ja,pontosan. Mondjuk videóban pont az iphone az etalon, de szerintem azután az S széria. Az OIS meg a feldolgozás és a hang ami tetszik ennél a szériánál. Kínaiak közül a Huawei csúcsszéria ami még jó, de ott meg a GMS hiánya miatt nem szimpi. Mondjuk egy Oneplus 7T Pro vagy 8 amit bevállalnék, de nem csillagászati áron, mert már azok is elszálltak maguktól...
-
samu74
addikt
-
__Keskin__
tag
válasz
glacious #36603 üzenetére
Kösz mindenkinek, amúgy fentebb írtam miért érdekel.
[link]
Ezt lekezeli a soc simán, benne van a 802.11w (PMF) támogatás is (azt már teszteltem) ami követelmény hozzá, jó pár régebbi egyéb eszköz is tudja gond nélkül. Azért feldobok egy hibát a Samsungnak aztán majd válaszolnak rá valamit. -
-
válasz
glacious #15524 üzenetére
A linkelt videóban 1 esetben volt jobb az Exynos, minden ,más esetben a Snapdragon merült kevésbé. Akkor ez most hogy igazolja azt, hogy az Exynos jobban bírja? A másik, hogy a videóban bemutatott teszt távol áll a megbízhatótól. Minden egyéb tesztben lényegesen jobb üzemidő jött ki a Snapdragon verzióval.
-
-
espi38
őstag
válasz
glacious #13212 üzenetére
Valóban így van.
De valami újjítást kell csinálni a gyártóknak,hogy megvegyük az újabb szériát/kamera-sztereó hangszóró-hátlapi szenzor jobb helyen ezen kivül nem sok mindent javított a samsung.
Én is úgy gondolom hogy nem érdemes s8 helyett s9 et venni,de aki régebbi samsung telefonról váltana akkor egyértelmű az s9 a jó választás -
petesejt
aktív tag
-
newman8929
tag
válasz
glacious #2467 üzenetére
Ez már barátibb megoldás. Köszönöm.
Még egy kérdés. Próbáltam regisztrálni a készülékem a +1 évért és ezt a választ kaptam " sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. " Telekomnál vásároltam. Ilyenkor mi van?😶
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest