- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
vezeralmos2 #43605 üzenetére
Az írisz szkennert nem sajnálom, sosem használtam, és szerintem más se nagyon.
A nyomásérzékelős home gombot kinyírta a gesztusvezérlés.
Ujjlenyomat olvasó átköltözött a kijelző alá, A51-el van tapasztalatom, nem jó de nem is tragikus.
A jack csatlakozó az ami miatt felmegy a pumpa. -
TaaT
nagyúr
válasz
ArthurShelby #43591 üzenetére
Én már túl vagyok egy akku cserén, majd bővebben leírom egyszer a tapasztalataimat. Jövő januárban lesz 6 éve hogy S9+ használok, sose gondoltam volna hogy eddig megtartok majd egy telefont.
-
TaaT
nagyúr
válasz
vezeralmos2 #43532 üzenetére
Ez amúgy lehet szoftveres hiba, de biztos nem szándékos.
-
TaaT
nagyúr
válasz
vezeralmos2 #43530 üzenetére
"azoknak érdekes módon beszélgetésre alkalmatlan lett a készülék"
Ez mit jelent? -
TaaT
nagyúr
válasz
RandomName #43527 üzenetére
Én is úgy emlékszem hogy régebbi főverziót nem lehet felrakni, de ez csak emlék, sosem foglalkoztam ilyennel.
-
TaaT
nagyúr
Én mondjuk szüleimnek nem veszek 30e forintnál drágább telefont, mert nem vigyáznak rá. Apám kapott egy Redmi 9-et, anyám meg egy Samsung A40-et. Ez utóbbi le lesz cserélve egy A51-re nemsoká, már itt a telefefon, csak várom a tokot és kijelző védő fóliát a mesés keletről.
"de találni 5100mAh-s darabokat is mindenfelé"
Ha a gyári 3500-at hozza egy utángyártott aksi, már összeteheted a kezed. -
TaaT
nagyúr
válasz
csorbajeno #43367 üzenetére
"Ha már ennyire mozibarát a megnyúlt Infinity Display, a sztereó hangzás igazán passzolt volna mellé
A multimédiás hangszóró továbbra is monó és megint alul van"
Ezt találtam a Mobilaréna S8 tesztben, és azért tudom ennyire mert nálam dealbreaker volt az hogy a felső hangszóró nem rendes multimédia hangszóró. -
TaaT
nagyúr
válasz
csorbajeno #43359 üzenetére
Annyit hozzátennék hogy az S9 sztereó hangszórós, az S8 viszont nem.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Balzsika47 #43274 üzenetére
S8-ban úgy tudom nincs stereo hangszóró, az nálam deal breaker lenne.
-
TaaT
nagyúr
válasz
PedroPascal #43163 üzenetére
Youtube-on láttam már, de idehaza kb nem hallottam hogy bárki csinálná.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
csabyka666 #43057 üzenetére
Én is aksi csere előtt állok, az enyém 15%-ról esett le majdnem azonnal 3%-ra nemrég.
Az Aliexpress-en sok vásárlói véleményt lehet olvasni és a gyárinak mondott aksikkal van a legtöbb baj (gondolom a koruk miatt), én aftermarket aksit fogok bele venni, de csak olyat amit sokan vettek már és jó értékeléseket kapott.
pusszycat: Így 2023-ban is teljesen jó telefon egy S9, nem high end már, de én még mindig nem érzem azt a "cseréljük le gyorsan mert eljárt felette az idő" érzést.
"Nekem S9+ van ha nem nyúlkálok hozzá 20-25 % merül 24 óra alatt."
Enyém is, de alacsony töltöttségnél már tud meglepetést okozni. -
TaaT
nagyúr
válasz
csorbajeno #42973 üzenetére
Ezt jó hamar kivehették mert 2019 januárjában már nem volt benne amikor én vettem az enyémet.
-
TaaT
nagyúr
válasz
csorbajeno #42948 üzenetére
Nekem is jött egy ugyanilyen frissítés múlthét pénteken.
-
TaaT
nagyúr
"Teljes töltésről estére 36 %, úgy hogy tegnap egész nap alig nyomkodtam (festettem)."
"Van melegedés is időnként, nem tudom mihez kötni."
Nálam is ilyen az utóbbi időben, korábban simán 60% fölött értem haza munkából, de néha 70% is előfordult ha keveset nyomkodtam. Manapság ugyanakkora használat mellett ilyen 40-30% marad a telóban 17órára."Nem emlékszek, hogy lett volna battery drain ezzel a telóval."
Szerencsés vagy, én már szerintem min egy éve küzdök ilyennel. -
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42857 üzenetére
Egyáltalán bármilyen kijelző van hozzá ennyiért? Szerintem ennyiért a sufnigsm sem csinál semmit a telefonnal.
szemy94: J5-be talán sikerült vennem értelmes kijelzőt 31$-ért.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42851 üzenetére
Tizenpárezerért milyen kijelzőt adnak?
Vagy létezik utángyártott lcd bele?
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42847 üzenetére
És mi az olcsó? 70e?
-
TaaT
nagyúr
válasz
dredjudge84 #42817 üzenetére
"Akkor én mázlista vagyok, hogy én 93%-os akkumulátort kaptam?"
Ha annál jobbat nem tudnak adni akkor igen. Nálam a lassan 4éves aksi még 79%-os (740ciklusból mérve). Amúgy kíváncsi vagyok utángyártottból van-e olyan ami közel 100%-ot tud. Olyanra talán egyszer majd lecserélném. -
TaaT
nagyúr
válasz
csorbajeno #42772 üzenetére
Persze, jóval később. Nem tudom, hogy ez gyárilag független-e. De a Telenor ügyfélszolgálat sem tudja. Arra a kérdésemre meg, ha megveszem használtan a telefont és számlástul bemegyek az üzletbe függetleníteni, azt a választ kaptam hogy nem függetlenítik csak aki vette. Na mondom remek.
-
TaaT
nagyúr
válasz
csorbajeno #42770 üzenetére
Telenortól lett vásárolva, csak az eladó már lassan egy hete nem tudja kideríteni hogy független-e.
szerk.: amúgy nem S9 csak egy a20e.
-
TaaT
nagyúr
Facebookra, youtubera, és netezésre allamatlan S9 és S9+ készülékét ingyen átveszem. Köszönöm a figyelmet!
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42696 üzenetére
Digi és Invitel szolgáltatás nélkül 1500ft.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42650 üzenetére
Remek, de legalább tovább fog működni a progi ahogy olvasom.
Volt hogy a gyári youtube alkalmazást kellett használnom valakinek a telefonján, egy idő után az arcomat kapartam a sok reklámtól.
-
TaaT
nagyúr
válasz
dredjudge84 #42576 üzenetére
Nekem azt írja hogy rossz. Accubattery szerint meg 79%-os. Erre írták azt korábban hogy a Members hülyeséget ír.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
csorbajeno #42441 üzenetére
Sose csináltam még ilyet, lehet a hétvégén csak egy FR-t csinálok.
-
TaaT
nagyúr
válasz
csorbajeno #42438 üzenetére
21-én frissült a face, de napokkal korábban is volt ilyen problémám.
osztszoroz: Ez olyan mint az FR?
-
TaaT
nagyúr
Úgynézki a cache törlés megoldotta a problémát, most már nem melegszik és nem is merül eszeveszettül.
Más: Kinek melyik hangszórója szól hangosabban? Nekem eddig az alsó, de hétvégén megtakarítottam a felsőt (is), erre most már az szól hangosabban. Nem gondoltam hogy ennyire el van tömődve piszokkal.
-
TaaT
nagyúr
válasz
csorbajeno #42271 üzenetére
Gyengék a színek, nem elég éles a kép, az egér mozgása, meg úgy az egész működése teli van nem gyengén mikro laggal. Egy szóval nem elég gördülékeny/fluid, mint a telefonon. Vagy mint egy 20e forintos PC-n. Nekem csalódás volt, és szerintem nem hardveresen gyenge a rendszer, hanem a szoftver nincs optimalizálva. Anno 11e forintért szereztem újonnan egy DEX pad-ot, annyiért el is tudtam adni. Majd ha reszelnek rajta valami komolyat akkor lehet újra kipróbálom.
-
TaaT
nagyúr
"A vezeték nélküli töltők max hány watton tudják etetni az S9-et?"
Az enyémre max 15W van írva, de annyit még nem sikerült vele elérnem, kb 12W jött ki belőle. De persze az enyém egy noname kínai, lehet a márkásak többet tudnak.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Amúgy én azt érzem hogy nem hardveresen fárad a telefonom hanem szoftveresen, nálam az utóbbi időben elég sűrűn előjön hogy beakad valami progi a háttérben. Tehát böngészek vagy facézek és meleg a telefon a kezemben, és merül rendesen az aksi. Miközben normál esetben ilyenkor kb hideg lenne a telefon, és egész tűrhető az akksi merülés is.
-
TaaT
nagyúr
válasz
pusszycat #42018 üzenetére
"A legolcsóbb tok is megvédte volna."
Hááát, én most ejtettem le úgy rendesen a telefonomat 2019-óta amióta nálam van, az olcsó tok nem védte meg, átütött a tokon a beton. Úgyhogy jelenleg van egy jó nagy kráter a telefon fém keretén. Hála a jézuskának hogy a kijelző megúszta.[kép]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Nekem is volt ilyen, benne hagytam egy kis időre az autóban nyáron a telót és kiírta hogy ő most csak az alap dolgokat fogja csinálni, face nem indult el de telefonálni tudtam vele.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Donki Hóte #41779 üzenetére
Engem már nem egy ilyen mizériától megvédett az hogy ki van kapcsolva az automatikus alkalmazásfrissítés.
-
TaaT
nagyúr
Végül is csak kb10 hozzászólást kellett volna vissza olvasni.
-
TaaT
nagyúr
Adatkapcsolat állandó, munkahelyen mobil net (belváros, erős jel), otthon wifi, szinkronizálás be, brútusz be, gps be, 1 SIM (erős jel) [kép] Automatikus alkalmazás frissítés ki, fényerő kb 50% vagy alatta. Utóbbi időben 1% vagy kevesebb a készenléti merülésem óránként, ennél jobbat nálam nem tud a telefon. Accubattery szerint 81%-os az aksi, 2850mAh maradt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest