- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Üdv!
Hivatalos magyar s8+, mondom úgy kezdem, hogy rárakom a legfrissebb vodás romot odinnal, AQG5, mivel úgyis vodás vagyok, samfirm-el letöltöttem a 4fájlos romot, a home csc-t kitöröltem, és a CSV-OVF-et tallóztam be, minden szépen fel is ment. De már újraindítás után német volt az első szöveg, és utána minden újraindítás után ez az üzenet fogad:Mit lehet tenni? Próbáltam visszafrissíteni Xeh-re, de maradt az alap német nyelv, és ezt a szar üzenetet mindig kiírja.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Persze, azért már egy jó pár odin flash-en túlvagyok, ha nem a home csc-t frissítem akkor nem mehet el a csc, elvileg.
Ezért is volt érdekes, hogy friccül beszélt a nyelvválasztásnál. A megoldás az volt, hogy amit ott felajánlott újraindítást és visszaállítást azt kellet kiválasztani, még az aktiválás előtt.
Phone info szerint: VDH Hungary/ HU, tehát helyén van.
Miért is ne kapnék OTA frissítést ha németre állt volna át? Maximum annyival később amikor az aktuális csc-re kijön az ota.
Úgyhogy megoldódott az a lényeg.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Másnál is egy rakás szar az akku S8+-on? Legújabb AQG5, és ugyanolyan használat mellett az S7edge még vígan ment tovább 30%-on ez meg 0% és kikapcsol. Semmi különleges app nincs, telefonálás, és navigáció. Remélem az S9 már csak 1mm "vastag lesz" és csak 500mA akku fér majd bele. Vicc.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Nem tudtam, hogy ez ilyen S8 Akku Fan topic Friss rendszernél, is nálam sokkal szarabb mint az S7edge volt akku időben, lehet itt jönni, hogy nagyobb a kijelző meg az soc, de drágább és újabb is a telefon. Másnak biztos reaktor van az akksi helyén, az enyém ennyit tud. Plusz Gyári Clear View Tokba gyors töltésnél van hogy eldobja magát a vezeték nélküli töltő aztán csak kéken villog és nem tölti fel teljesen. Ezért is nem vettem meg elsőnek, gondoltam pár hónap alatt az ilyen amatőr dolgok kiforrják magukat. Tudom másnál hibátlan a csoda S8, nálam ilyen.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Üdv!
Gyári samsung vezeték nélküli gyors töltő, azt csinálja, hogy teljes feltöltés után, átvált zöldre, egy pillanatig kikapcsolja a ventilátort, aztán újra bekapcsolja és pörgeti magát egész este, miközben a telefon 100%-on áll benne. S7-nél ilyenkor szépen kikapcsolt a venti, ami normális is lenne. Másnál is ilyen szar?
Köszi.[ Szerkesztve ]
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz janosibaja #23107 üzenetére
Autó gyártó függő, az Audiba/Bmw-be rohadt nehéz volt olyat találni ami nem mozdult ki a helyéről, Lexusnál ilyen gond még nem volt, a japánban tapasztalatom szerint mélyebb az aljzat, ezáltal majdnem mind jó bele.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Üdv!
Másnál is van olyan, hogy beszélgetés után, hiába nyomom a "lerakás" gombot, nem reagál rá? Rohadt idegesítő...20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz Mr.Silkó #26415 üzenetére
Így van, nálam is egy rakás szar lett a lerakás gomb. Hihetetlen, hogy ennyire amatőr hibák előfordulnak még 2017-be. Hiába nyomom nem rakja le elsőre, ez annak probléma aki mondjuk naponta 100+ telefont intéz róla, és a másik fél mondjuk kihangosítón van, és Ő meg megszokásból nem rakja le. Annyi megoldást találtam, hogy be lehet kapcsolni, hogy a kikapcs. gombra fejezze be a hívást. érdekes módon úgy egyből lerakja. Vicc az egész.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Ha be van regisztrálva a 2-év Samsung garancia, akkor elég azzal a papírral menni, nem kell hozzá semmi más, és az alaplapon kívül mindent cserélnek ha be van égve a kijelző a Bartók Béla Úti szervizben. Tavaly S7E-nél így volt, gondolom ez most sincs másképp.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz OCTAMD #28684 üzenetére
Miről beszélsz? Próbáld meg értelmezni amit írtam, de neked leírom még egyszer hátha így menni fog:
Ha beégett a kijelződ, és oda viszed a telefont, akkor elég a beregisztrált 2-év garanciának a kinyomtatott visszaigazoló papírja, és cserélik az egészet. Nem kell mellé más papír, így már remélem érted, bár nem neked írtam, hanem akit elküldtek a beégett kijelzővel onnan.20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Tudja valaki, hogy mennyi most a hivatalos Samsung S8+ kijelző csere?
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Azt próbálta valaki, hogy Dual Sim tálcát rakott sima telefonba, és kezelte neki a második sim-kártyát?
20 éve a PH-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest