Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
k810
aktív tag
válasz
lanszelot #12994 üzenetére
Ok google magyarul nem tud, akárcsak az S voice, Siri és semmilyen digitális asszisztens.
Viszont azt az üvegfóliát vagy fóliát ami ennyire botrányosan szarrá teszi az egyébként istenkirály kijelző érintési érzékenységet, gyorsan dobd el és rendelj hozzá valami mást, lehetőleg sima fóliát mert az összes üvegfólia egy rakás szar az ilyen edges telefonokra.
-
ateszapa748
aktív tag
Ma nem tudok belépni a play áruházba. Mindig kidob es ezt írja ki: "a gooogle play alkalmazás állandóan leáll "
Ötlet? -
lanszelot
addikt
Telefon: SM-G955FD
Szoft: G955FXXU1AQG5/G955FOXM1AQG5/G955FXXU1AQG5
nincs elerheto frissitesHogy mukodik magyarul az ok google??? Nekem azt irja hogy a google asszisztens csak angol nyelven erheto el.
Bixby gomb, wifi gps csak biztonsag felulirasaval mukodik, ugy nem kell. /Wifi szoft engedelyeire ertem/
Erinto kepernyot nem irtam masodjara mert 12Gbp -s uveg van rajta es nem tudom az jo minoseg e. De kell ra, az volt az elso, meg a tok /spigen/.
Ja, samsung ugy kuld el mint a .....megvetted na huzz innen.
Ok Google- t hogy csinaltad?
-
leslien
nagyúr
skacok, nem kell győzködni senkit főleg akinek segítség sem kell...
-
k810
aktív tag
válasz
lanszelot #12986 üzenetére
Gps alapján (vagy egy csomó más alapján) anno párom a Profiler appot használt. Sztem enélkül más telefon se tudta az automata ki-bekapcsolást a wifire.
Bixbyre van megoldás, sajnos xar, hogy egyelőre csak Ámerikában működik. Tehát nekünk hótt felesleges. Mármint a bixby maga.
Ok google próbálva, működik simán.
[kép] -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ha ilyen hibáid lépnek fel, akkor biztos, hogy gyári hibás készüléket fogtál ki. Add be szervízbe, ne fogadj el nemleges választ, ha esetleg le akarnak pattintani.
Nyilván nem örülsz a tapasztalt hibáknak, de azért kicsit túlzás, hogy egy hibás készülék alapján az összeset leírod.
-
lanszelot
addikt
válasz
mar nem engedte szerkeszteni,
Itt a kep a "mikrofon hibarol" /biztonsagnal mikrofon engedelyezve van/
Amugy, ha mar biztonsag, beallitottam, hogy "always on display" -en semmi se legyen, mert nem akarom, DE nyomj egy bixby gombot, es mindenki lathatja meg a pulzusodat is. Persze nem lehet letiltani ezt se.
De tuti en vagyok "nekem semmi se jo" -
lanszelot
addikt
Azert van bekapcsolva a wifi, mert itthon wifi t hasznalok. Gondoltam okos telefon es be lehet allitani, hogy biztonsagos wifi, azaz csak ha engedelyezem, de neeeeem, kapcsolgasd. Legalabb gps alapjan kikapcsolna ha elmegyek itthonrol.
- az ara nem magas, ez egy csucs modell /lenne csak nem sikerult/
- iphone tenyleg xar, ha utanam dobnak se raknam ki labtorlonek se.
-azert allt szoba velem a samsung, mert hamisitvanyom van
-nem hibas a keszulek, samsung azt mondta, majd javitjak, szoftveres a hiba./nem a kijelzot, a tobbit/
-2 hibara alltatok ra, es a tobbi? Bixby? Google asszisztens? Szoftver? Stb... Olyan irjon akinek van, nem aki plakaton latta.
Csak egy valaki irjon aki be tudta allitani pl az ok google funkciot.
Nem elvakultsag kell..... -
manokaki
addikt
Iphone SE-ről jöttem át 2 hét használat után, még hogy az IOS gyors
soha többet Iphone !
-
viera
őstag
Kb.4 hónap után imádom ezt a telefont.
Szinte hibátlan,kijelző a legjobb!Semmi gondom nincs vele,bátran ajánlom mindenkinek!S7 Edge volt elötte,ez jobb!!!
-
-
lanszelot
addikt
Kb egy honap utan mar utalom ezt a telefont. Csak a baj van vele.
-wifi - t mindig kapcsolgatnom kell mert mindenhol kapcsolodik, pedig biztonsagban be van allitva hogy ne.
-erinto kepernyo silany, nem erzekel rendesen.
- bixby gomb, beta app nak......
- ok google nem mukodik, "mikrofon hiba" uzenet
-szoftveresen rengeteg hibaja van, samsung boltban: majd javitani fogjak....sose
- oldalakon at folytathatnam.
Senkinek se ajanlom, megbantam!
Motorola moto g 2013 asom jobb volt!!!! -
Deck
titán
XEH-re megjött az új frissítés!
QH3
-
viera
őstag
Használ valaki Samsung Clear View vagy LED View tokot az S8-hoz?Érdeklődnék,hogy ezek milyenek minőségre és milyen benne használni a telót?Egy ismerős szeretne venni S8-ra csak engem kért meg,hogy nézzek utána.Köszönöm előre is.
-
racerx
őstag
válasz
Williamgrant #12957 üzenetére
Gondolkodtam rajta, de főleg a kamera, kijelző minősêge erre billentette a mérleg nyelvét. Majd az OP6 .Bár sztem ezek a kis gyártók ,kamerába sose fognak felmérni a nagyok flagshipjeihez. Sajnos.
-
icemad
nagyúr
válasz
wacek068 #12941 üzenetére
Így érthető. Nekem is melóba kell a navigáció. Bár nekem kifejezetten hasznos, hogy elkerüli a dugókat, de ez a roaming miatt, csak unión belül jó. Azt vettem észre, hogy sokan idegenkednek a waze től csak azért, mert online. Pedig nagyon hasznos tud lenni. Nekem havi szinten kb. 200 mb-ot használ, az meg semmi.
-
-
szabyka95
őstag
Milyen kickstandes tokot ajanlotok, aminek jo a fogasa? Spigen tough armor nem játszik.
-
SharpSA
veterán
Független S8+ XEH-ra megkaptam az OTA frissítést.
-
PsycHo88
senior tag
Köszönöm szépen ! Erre voltam kíváncsi hogy cserélik e garisan
Illetve érdekelne hogy supporba milyen a samsung ?
Meddig kapja meg a készülékek a friss szoftvert ?
-
racerx
őstag
Mert azt sokallottam (árban is meg méretben), és ennek elérem lazán az ujjlenyomatolvasóját, annak kb esélytelen lenne. És annyira megszoktam a kitunően műkodő olvasót, annyira kényelmes es egyszerűen fel lehet vele oldani (még itt is - igaz op3 al nem osszehasonlítható), hogy azért 2017 ben nem akarnám pinnel vagy mintával. Íriszszkennert meg hagyjuk...
-
wacek068
tag
válasz
firemanus82 #12937 üzenetére
Így van,de nekem csak tartaléknak kell egy navi a telefonon! Persze ha offline, az csak jó!
A munkám miatt "rendes" navigációt használok. -
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Tegnap bementem az egyik üzletbe hogy megnézzem a készüléket (s8+) és hogy vegyek 1et magamnak !
De amikot meg láttam hogy be volt égve a kilező
! Nagyon kiábrándultam belőle :\
Amúgy gariba cserélik? Képeket később felrakom hogy nézett ki a kijelző, full piros és az ikonok illetve a selfi kamera képe volt beégve
-
ahnaelei
tag
Sziasztok!
Most tértem át A5-ről S8-ra és rögtön felvetődött egy számomra fontos dolog. Hívásrögzítőt használtam az A5-ön és ugyanaz az app nem működik ezen az S8-on. Már kipróbáltam néhányat, de nem jók. Tudna valaki tippet adni, hogy ezen melyik megy és van-e valami más tudnivaló az A5-höz képest. Előre is köszönöm! -
Aszi10
tag
válasz
Zsozsoka 74 #12902 üzenetére
Qh3-ra gondolsz? Nekem az van fent és az akksi sokkal jobb .. tegnap meg sikerült egy 5oras sot ot csinálni úgy hogy nagyon sokat nyomkodtam és így lett 25ora az üzem idő...
-
válasz
racerx #12884 üzenetére
Az S8+-nak olyan széles a kijelzője, mint egy normál 5.5 colos phabletének. A sima S8 csak azoknak jó, akik nem szeretik a phablet méretet.
(#12926) Pubilol: van deezer előfizetésed? Mert ingyenes nem kapod meg a legjobb minőséget.
(#12928) racerx: de ha phableted volt előtte, miért nem a nagyobb S8-at vetted? Én direkt összehasonlítottam a kettőt (most OP5-öm van), és ha nem jön be a Note8, S8+-at fogok venni).
(#12929) Máté337: jégakkut? Szerencséd van, hogy nem repedt el az üveg...
-
spider23
senior tag
-
Chrys_
addikt
Szinkronizálom a Samsung Notes jegyzeteimet. Van arra mód, hogy ezeket valahogy PC-n is meg tudjam nézni?
-
Máté337
csendes tag
Sziasztok! A Swelling Prevention Mode-ról szeretnék érdeklődni. Vettem egy S8-at és hozzá való wireless chargert(eredeti Samus). XDA-n olvastam ezt a módot. 80% körül megállítja a telefon a töltést, majd ha lehűlt az ajánlott 36fokra, akkor folytatja. Az a baj, hogy nem kapcsolhatom ki ezt a funkciót root nélkül, és a Samsung Magyarország a funkció létezéséről se tud. Egyébként kipróbáltam, hozzányomtam töltés közben egy jégakkut
, lehűlt és simán folytatta a töltést, 28-30fokban magától nehezen megy le 36-ra. Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Persze vezetékes töltésnél semmi baj, na de nem is melegszik annyira, mint vezeték nélkül. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
racerx
őstag
válasz
Williamgrant #12927 üzenetére
Ügyes, ügyes pesze, nálam az az egy baj, hogy sokkal kevésbé tudok rajta pontosan irni, mint pl az előtte levő szélesebb Oneplus3 nál. Az a baj hogy hiába magasabb, egy sorban lévő betűk sajnos kevesebb helyre mennek, igy sokkal többször ütök félre. És nehezen szokom ezt meg.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
racerx #12884 üzenetére
Az egyetlen ami miatt ezen a telón agyalok, az pont az hogy vékony. Tehát a gombok közel vannak a billentyűzeten és elérem a szélső részt az LCD-n. Kinek mi az igénye. Ha az 5" feletti telefonokat egy kézzel tudnám kezelni tuti hogy más gyártó termékét választanám (one plus pl).
Mondhatjuk hogy a Samsung (nagyon okosan!) megpróbálja a kompaktabb méret és nagy kijelző előnyeit illetve igénylőit egy készülék felé terelni.
Szerintem ez ügyes húzás, még az öregebb Samu kerülő emberek is megnézik és kézbe veszik.Szóval ami neked hátrány, másnak előny.
-
Pubilol
tag
válasz
firemanus82 #12899 üzenetére
Erre van a swipe funkció. Én gyűlöltem sokáig, de valóban pontos, gyors, és nincs félreütés.
-
w333
félisten
válasz
OCTAMD #12922 üzenetére
Nekem most TMH/TMH/TMH van ... ma van időm felrakni a XEU -t, és mi van akkor ha a benne hagyott Telekomos Sim kártyával a HOME CSC -el rakom fel (ugye így nem lesz FR) akkor is kérdezni fogja az első indításkor hogy Resetelem a Sim kártyát ? és ha nem csinálok Sim Reset -t akkor XEU/XEU/TMH lesz ?
-
racerx
őstag
Na felraktam a nillkin ap+ pro fóliát. Egyenlőre jónak tűnik, nem zsirosodik, van rajta oleophobic réteg, siklik rendesen az ujjam rajta
Az invisible defendernél sokkal jobb (az ugy ragadt...), és a szinek, az átlátszósága is jobb. Spigen Neo Hybeidere simán felment, nem nyomja sehol. Asszem amig nem lesz full ragadós üveg, mormális áron, addig marad. Bár még az otao uvegjét megnézném
-
mave86tg
tag
ezt a nillkin tokot probalta valaki?
-
Lazika
senior tag
Trénél vettem a telomat. Ha romot cserélek és ne adj Isten gariztatnom kell, akkor vissza kell előtte raknom a Telekomos romot, hogy garizzák ugye?
-
rtommy1
csendes tag
Jól van már!
Nyilván elírtam...
Tmh..de nekem nem frissít !
Talán egy frissítés jött május óta, amit írtam.
Mi lehet az oka? -
rtommy1
csendes tag
válasz
Zsozsoka 74 #12902 üzenetére
Nekem még AQF7 van fent és június 1 es biztonsági...
Mikor jön ki már amit ti vodások és függetlenek júliusban megkaptatok.
Thm-s az S8-am. /: -
Bilux
veterán
Na már jön is ota
-
Zsozsoka 74
senior tag
Amúgy ha a frissítés fent van már valakinek akkor legyen szíves jelezze már hogy milyen az előzőhöz képest akku illetve sot időben.
-
Bilux
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest