Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCTAMD
őstag
válasz
N.otorious #13398 üzenetére
Ebből azért még nem derül ki,honnan kaptad
DBT/XEH/DBT
vagy XEH/XEH/DBT
Egyik németről a másik magyarról frissít
-
N.otorious
senior tag
ma jött ota s8 ra, dbt, magyar simmel AQH3
-
Pubilol
tag
válasz
hunluigi #13394 üzenetére
Én is imádtam anno a Note3-t, mai napig a kedvenc telefonom. Teljesen más érzés volt mint akármelyik másik. De ez várható volt; a Note7-ig bezárólag már a Note széria volt az abszolút csúcs szerintem, már az S-ek fölé nőttek, viszont a tavalyi zakó után kénytelen volt a Samu mindent kihozni az S8-akba, hogy ne legyen visszaesés. Ezért nincs most nagy újdonság a Noteban
-
Pubilol
tag
Itt már meg is történt a bemutató a Note8 - ról
[link] -
icemad
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #13387 üzenetére
Ha van egy szabad fél órád, akkor egyesével nézd át az összes beállítást. A telefon résznél és a kisegítő lehetőségeknél is. Vannak olyan beállítások, amiket egyszerre is be lehet kapcsolni, de kicsit ütik egymást. Pl. Kijelző lezárva tartása sötét helyen, plusz kijelző ébresztése kezmozdulattal. Lehet, hogy amikor zsebre rakod, úgy érzékeli, feloldottad kézmozdulattal. Hülyén hangzik így leírva, de én errefelé keresgélnék.
-
Freezee
senior tag
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #13370 üzenetére
A névjegyzék beállításainál, a megjelenítendő névjegyek alatt kéne szerintem kutakodnod.
Leonardo91
Ez korábban is szereplő hiba volt, a telefon túlmelegedése miatt kapcsol ki a töltőpad, biztonsági okokból. Elvileg jött/jön rá frissítés, de nekem most, hogy enyhébb az idő, már nem csinálja. Töltéshez max vedd ki a tokból - már ha használsz -, akkor kevésbé melegszik fel a készülék.
-
Pubilol
tag
Remélem igazatok lesz, mert occó Dex állomást én is tervezek beszerezni
-
Chrys_
addikt
válasz
Lézerparaszt #13227 üzenetére
OGYoutube, nem kell root sem. Perfekt.
-
Bilux
veterán
Az jó lesz sok olcsó dex
-
Masztiff1988
csendes tag
Koszonom a valaszokat! Kicsit aggodtam, nehogy baja legyen a telomnak, mert nagyon szeretem
Koszi megegyszer! -
polonic
félisten
válasz
Aguinaga #13360 üzenetére
Nem. Arra gondolok, hogy a itthon vagyok és nem kell lelockolni a telót, azt jelzi a smart lock.
Viszont a névjegyes problémát továbbra sem értem. A névjegy és a telefon appban egyszerűen nem jelennek meg a kontaktok. Az üzeneteknél meg amikor edge panelre adnám hozzá őket, akkor ott vannak.
-
Mr.Silkó
veterán
Korábban volt már róla szó:
a telekomos készülékek kártyafüggetlenek, de ugye szolgáltatós szoftverrel. Nincs a borzasztó magentás boot animáció, bár a telekomos csengőhangok fent vannak gyárilag, viszont a telefon bekapcsolása utáni első beállításánál a készülék "megkérdi", hogy telepítse-e a szolgáltatós szoftvereket, vagy ne.
-
laci0530
senior tag
válasz
Masztiff1988 #13364 üzenetére
A hat órás kijelzőidő az teljesen rendben van. Feltéve, ha nem csak filmet néztél rajta kb. 50%-os fényerőnél, mert olyan felhasználásnál többet kellene bírnia, de egyéb, számításigényesebb feladatoknál teljesen jó a hat óra kijelzőidőnek.
-
törölt tag
Független kistesóra is megjött az OTA.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Az pont hogy jó idő.
-
kocsij
tag
válasz
Ha a kijelző akkor valószinű sokat nyomkodod, de ez evidens hogy ilyenkor fogyaszt a telefon.
-
Masztiff1988
csendes tag
Sziasztok! Nehany napja azt vettem eszre a telefonomon, hogy az akkumulator ideje elegge leromlott...Atlag 6 oras kijelzoidokkel megy, ami tudtommal nem tul jo eredmeny... Nem az android rendszer hasznalja a legtobbet, hanem a kijelzo... Mi lehet a baj? Koszi!
-
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
A gyári vezeték nélküli töltővel nem tölt 82% nál feljebb
A mostani 600 megás frissítésnek lehet ehhez köze? Előtte 100 ig ment. -
polonic
félisten
válasz
ZavaBalazs #13335 üzenetére
Az is be van kapcsolva. Es csak az uzenetekben latszodnak a kontaktjaim. Mindjart megunom es atkoltozok googlebe.
Masik dolog. Megjelent egy korben egy plusz jel, ahol az akku, tereros, stb van. Ez mit jelent?
-
-
SlayR
senior tag
-
válasz
Lézerparaszt #13351 üzenetére
De miért nem a Samsung futárt hívod? Gyorsabban visszakerül hozzád a telefon.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
frischmannak #13348 üzenetére
Én az Ipon-t nagyon szeretem, ha valami nem jó akkor csak online megrendelem a garanciafutárt és viszik a cuccot (ha garanciális baja van akkor ingyen) és hozzák az újat, vagy megjavítják ha lehetséges.
-
válasz
frischmannak #13348 üzenetére
A Samsung oldalán ott vannak a megbízható boltok: [link]
-
thamasz
senior tag
válasz
Ateess #13343 üzenetére
Engem is jól megszívatott a Telekom ezzel, ma 2 üzletben is jártam (Telekom, és egy partner üzlet), és nem vettem meg az S8-at (pedig a kezemben volt), mert nem adnak hozzá semmit, mint az Online felületen elvileg a kiegészítő csomagot. Erre Online meg nem tudom megrendelni...
-
frischmannak
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék váltani S8-ra, hosszú évek után S4 Activeról
Tudna valaki ajánlani egy olyan megbízható boltot, ahol gyári garival lehetne új független készüléket áfás számlával kapni?
Valamint van valami tipp, jó tanács kezdésnek a készülékhez, beállításokhoz?Köszönöm
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Épp most szerettem volna megrendelni az S8-at a Telekomtól, de nem lehet rendelni ezt a típust. Az S8+-t és bármi mást viszont igen, tudtok esetleg valamit erről?
Köszi előre is!
-
Valaki itt kérdezte, és még nem igen kapott választ. Szóval, a Telekomos készülék bekapcsolásával van valami speckó telekomos animáció és hang? Gondolom még mindig függetlent adnak, ha valaki csak a készüléket veszi, ugye?
-
Mr.Silkó
veterán
Ez a Bixby Voice szerintem elég ügyes lett, többnyire simán felismeri, amit mondok neki, pedig van angolul akcentusom rendesen.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
N.otorious #13334 üzenetére
Ott csak a frissítéseket tudom törölni, amit meg is tettem... Útánna működik, de vissza frissíti magat és újra kidobál
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #13333 üzenetére
Igen van beállítva mellé másik mód is. De egy ujjlenyomatra is fel kellene nyitnia anélkül hogy még mást is kérne. Különben semmi értelme.
-
N.otorious
senior tag
válasz
ateszapa748 #13329 üzenetére
Az alkalmazásnak töröld az adatait, az alkalmazáskezelőben kikeresed, és ott.
-
válasz
Quasi_modo #13332 üzenetére
Mert az ujjlenyomatot magában nem használhatod.
Valami más feloldási mód kell mellé. Pl. a készülék újraindításakor (vagy akár bizonyos időközönként) kéri a mintát, kódot, akármit.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #13203 üzenetére
Nem áll össze ez az ujjlenyomatos feloldás. Beregisztrálom a lenyomatot, aztán mikor ráteszem az ujjam, kiírja hogy a protokoll értelmében most helyette kéri a mintát, kódot vagy akármit.
-
polonic
félisten
Az uzenetek appban megjelentek az outlook nevjegyek, de a nevjegyek appban tovabbra sem latszodnak. Es az emailek sem latszodnak az email appban, hiaba van beallitva.
-
Pompi
nagyúr
válasz
ParadoxonX #13328 üzenetére
Itt magyarban is van angolul. (ha visszaolvasol
)
-
ateszapa748
aktív tag
Szijasztok,
A play áruház állandóan leáll. Mi lehet a hiba, és a megoldás? -
ParadoxonX
csendes tag
Itt németben már van Bixby voice angolul. Eléggé buta és csúnyán félre hall néha pedig nincs nagyon akcentusom.
-
-
válasz
600700 #13314 üzenetére
Ne dobd ki! Nekem bevált a gyári silicone cover. 2-3 nap alatt kinövi a szöszmágnesességet, addigra kicsit "bezsírozódik". A sarkain fog kicsit anyagában megkopni, de összességében egy jó tok. Karcolni csak akkor karcol, amikor az összes többi: ha homok kerül a gépezetbe.
-
icemad
nagyúr
-
polonic
félisten
válasz
Viktor0610 #13309 üzenetére
Köszi, emlékszem arra az appra.
De WP után, 2,5 évig iphonet használtam mostanáig. Az a régi készülék. Mondjuk icloudban is meg vannak a kontaktok.
Igazából a képek megtartása miatt keresem az opciókat. Mert jó lenne a csv vagy bármilyen más importálós megoldás. -
lanszelot
addikt
válasz
Viktor0610 #13309 üzenetére
Windows os telot szinkronizald google val, reseteld az s8 at es mikor bejelentkezel s8 on akkor igen szinkronizalom. Kesz.
Akartam linket dobni de telorol nem tudom hogy kell :/windows phone contact sync gmail
Ezt ird be keresobe, es s google support os ad reszletes valaszt -
-
lanszelot
addikt
válasz
alibaba78 #13274 üzenetére
Hello,
Kiprobaltattsm angol anyanyelvuekkel, es oket sem erti jol, osszetett dolgokra naluk is keptelen. Alap dolgokkal ok, pl hivas, text uzenet stb ha samsung bill hasznalod /hat en nem/ akkor diktalasra is kepes, angolul. Google magyarul is vagja. Bixby telefon kezelesben eros, google minden masban. Probalj annyit mondani play a game /egyszeru es alap dolog , keptelen kezelni, semmi osszetett csak alapokra kepes/
Amit meg eszrevettem, hogy ha utcan, viszhangos teremben stb szolitod nem indul el. Jupiii.Marhasag a hangodhoz igazitani, se siri t se google, se alexa t nem kell. Remeljuk hamar valtoztatnak rajta.Tobbiek: google maps stb elobb frissiteni kell oket, utana tudja kezelni csak. Egyenlore nagyon keves alkalmazast tud kezelni de az majd bovul/ezt igertek/
-
polonic
félisten
Én is gondoltam erre az importálásra. Szinte minden kontakthoz van kép és azokat is szeretném átvinni.
Azt hiszem megcsináltam azt a beállítást a névjegyeknél, de nem jelentek meg még a kontaktjaim.
-
-
polonic
félisten
Még béna vagyok az androidhoz, szóval bocs, ha triviális dolgokat kérdezek.
Az outlook fiókomból a kontaktokat nem tudom szinkronizálni.
Esetleg át lehet menteni google vagy inkább samsung accountba? -
Kaptam választ a gyorsbolttól az UAG tokra. Természetesen nem tudnak futár fordultával másik tokot küldeni a karcos helyett. "Kérjük, küldje vissza a terméket Klapka utcai címünkre, a 1134 Klapka utca 4-10 szám alá, ahol egy rövid vizsgálat után, amennyiben valóban gyártási hibásnak bizonyul a termék, nincsen rajta egyéb, külső behatásra utaló jel, cseréljük Önnek azt." Mi az, hogy nincs rajta egyéb behatási jel?? Szándékosan össze van karcolva!! Megírtam nekik, meg azt is, hogy nem érzem korrektnek, hogy nekem kell állnom a visszaküldési díjat. Számlát is kell csatolnom. A vicces, hogy a borítékban sem az ajándék sportital, se számla nem volt... Én azt hittem, majd küldik mailben, mint mindenki más. Hát úgy látszik, az is elmaradt. Mindegy, vissza küldtem. Ha nem cserélik ki, többet nem vásárolok náluk. Pedig eddig jó boltnak ismertem őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest