Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofka04
tag
Nem tudom miért vesz valaki átlátszó tokot. Pár havonta szoktátok cserélni? Mert kell, ha nem akarod, hogy egyre "koszosabb" kinézetű legyen a telefonod. Egy átlátszó tok rövid ideig szép, utána megsárgul és undorító, nikotinos kinézete lesz. Lehet alatta akármilyen szép telefon, szerintem nagyon gázul néz ki, ha már megsárgult az átlátszó tok.
-
raven24
tag
Egyre jobban tetszik a telefon, pedig utáltam a Samsungot. Az akksi időm borzalmas jò. Fekete téma, auto fényerő, folyton 4g, telefonálás, kamera ezekkel a dolgokkal este tettem fel a töltőre 11után, 31% és 7h 29m sot, ez elképesztő. Most 70% és 3h 2m sot.
Gyári,Telenoros rom. -
RZS
tag
sziasztok!
hol lehet allitani a kamera menuponton belul a lassu vagy gyors videozas sebesseget?
koszi!
-
csabili74
aktív tag
Hali. Honnan tudok hozzá ár/érték arányban jó fóliát, és tokot szerezni, illetve egy fali töltőt? Enyén uk, otthonra van átalakítóm, de kellene még egy. A tokokban az átlátszó/áttetszőt részesítem előnyben, nem másért, csak abban hordom a bérletem.
-
Üdv!
2 hónapja nem jártam erre, kicsit lemaradtam. De a kérdés a fontos:
Tegnap nyomogattam ismerős új S8-át, és tetszett a lezáró képernyőnél a bal gyorsindító sáv megoldása. Ezt mi vajon meg fogjuk kapni valamikor, valahogy, vagy ez szigorúan a 8-as kiváltsága marad? Az a vicces, hogy most kerestem a neten, és semmit sem találtam róla. pedig a feloldó elhúzható gomb is vagy 4-5 feladatra befogható, illetve a bal oldalon 5-6 ikon volt amiket jobbra húzva előjött a gmail, időjárás, stb.
-
Majko102
aktív tag
Valószínű eleve egy picit feszült volt az üveg, mert tekeredett a készülékház. Ha nincs rajta külsérelmi nyom, hanem függőlegesen vagy vízszintesen elindult egy repedés, akkor véleményem szerint kicserélik garanciában. Annó sony fórumon volt kollégai, aki így járt, ott cserélték. Mindenképp add meg leírásban, hogy iszonyú forró volt a telefon, de csak azután vetted észre, hogy elpattant az üveg. Esetleg mellékelj róla egy képet, hát ha többet tudunk segíteni neked.
-
Parallaxis
addikt
válasz
#59070464 #35974 üzenetére
Es Samsungek ezert porolnek? Vannak erre erzeketlen gyartok.
A Samsung pont nem.
Ha rootoltál, akkor annyi a garanciádnak, a szervizes a knox állapotát ellenőrzi először és ha nincs rendben már húzza is át a garidat.
Jó esetben pénzért bevállalják a javítást, de lehet, hogy valamelyik fórumtárs (pl. kékbéka) szakértelmére lesz szükséged.
(Mondjuk eleve nem értem azt, aki manapság rootol, mert semmi értelme. A főzött romok semmi pluszt nem adnak, csak gondot jelentenek, az egyéb, régebben csak rootolással megoldható funkciók pl. reklámszűrés már megoldhatók simán is.)
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Rengeteg fölösleges hozzászólásomtól kíméltem meg a fórumot az elmúlt pár hónapban. Mondhatni meg voltam elégedve a telefonnal, ami kérdésem mégis akadt, meg tudtam oldani magam.
Most viszont kérlek nézzétek el nekem, hogy nem olvasom vissza az előző 4800 h.sz.-t, hanem inkább kérdezek.
A teló: SM-G935F független, Android 6.0.1 (nem rootolt, nem mókolt)A vásárlás után Hosszú hetekbe telt, mire belaktam a telefont és minden pici apróságot megtaláltam/megszoktam. Korábbi készülékeimen még nagy lekesedéssel cseréltem a ROM-okat, recovery-ket, de kiégtem. Fontosabb lett, hogy ne rabolja az időmet. Így is volt mostanáig és ezért nem is foglalkoztam a szoftver frissítéssel. Ennyi az előszó.
Valamelyik nap az történt, hogy a zár képernyő beállításainál a smart lock funkciónál beállítottam biztonságos helynek az otthonomat. Tehát ha ott vagyok, ne kérjen ujjlenyomatot. Ez a funkció egyébként hónapok óta szuperül működik az autómban, az összepárosított bluetooth fejegységgel.
Otthon viszont nem hogy nem működik, de egyenesen fordítva sült el a dolog! Az ujjlenyomatot mindíg kéri, de most már kb 10 esetből 2x azt írja ki, hogy a biztonsági házirend beállításai miatt az ujjlenyomat nem használható, írjam be a pin kódot. Persze próbáltam kitörölni a helyet, nem lehet.
Restart, wipe cache volt többször is. Valakinek van valami használható ötlete, hogy hogy lehetne csak a biztonsági házirendeket resetelni ?! Ez lenne a fő kérdésem. Ha nem jön össze, kénytelen leszek hard resetelni és akkor már szoftvert frissíteni. Ez esetben további láma kérdéseim lesznek. Viszont se kedvem, se energiám hozzá, szóval jobb lenne a jelenlegi állapotot megmenteni.Illetve, ha már itt vagyok...
A munkám során rengeteg fényképet készítek és teszem fel őket a gépemre. Mikor össze dugom a gépet a telóval megkérdezi, hogy engedélyezem e a hozzáférést a tárhelyhez?! Van amikor rányomok, hogy "engedélyez" és működik minden, ahogy kell. Sokszor van viszont, hogy rányomok, aztán újra megkérdezi, újra rányomok és újra és újra... Van mikor akárhányszor nyomok rá, hogy engedélyezem, újra kérdez és nem csatlakozik. Nem látom mögötte a logikát. Ötlet?Végül a legkevésbé izgalmas. Samsung Internet beta böngészőt használok. Többek között ezen keresztül szugerálom a fészbúkot és innen kapom az értesítéseket. Pár napja azt játssza telefon, hogy ha itt értesítés érkezik, kb fél másodpercre felvillan a képernyő. Ezt csinálja akkor is, ha engedélyezve van a push notification és akkor is, ha nincs! Tehát se azt nem tudom elérni, hogy rendesen ébressze fel a készüléket és tolja az arcomba az értesítést, se azt, hogy ne csináljon semmit.
Előre is hálásan köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és segít nekem!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
raven24 #35979 üzenetére
Jaja, valóban jó. Bár kissé tapadós, 'gumiszerű'. Jól véd, nem igazán karcolódik. Mivel 'puha' inkább kis benyomódásokkal védekezik a mechanikái sérülésekkel szemben. Mióta megvan a telóm ( jan. közepe) rajta van. Nem pödörödik, stb. Full body £9.89 kedv. kuponnal, amit feldobott az elején!
-
gerner1
nagyúr
Különös. Nekünk is gyári töltőpadok vannak, és mi is használjuk a gyorstöltést. Ebben a melegben is. Eddig egyszer sem vettem észre, hogy forró lett volna. A készülék egyébként leállítja a gyorsöltést, ha a melegedés elér egy bizonyos hőfokot (~44℃), és visszakapcsol normál töltésre.
Részvétem, és kiváncsi vagyok, hogy miként sikerül ezt rendezni ....
-
raven24
tag
Sziasztok! Fólia ügyben szerétnék ajánlani nektek egy kis finomságot
www.ultimateshield.co.uk/products/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector
Nekem ez van fent, az egész házon, még a kereten is. Tökéletes, az a titka, hogy mikor szappanos vízzel felteszed, utana hajszárítóznod kell, az aktiválja a ragasztót. Tökéletesen fed és kellemesebb az érintési felület.
-
KYZRR
őstag
Urak, csak óvatosan a gyorstöltéssel..
Most este, kb 20 perce egy pukkanásra lettem figyelmes..
Azt hittem hogy a masina volt az, de semmi abnormálisat nem találtam, illetve nem tapasztaltam..
Picivel később(1-2 percre rá), megnézném a telefonom, és ahogy venném fel, érzem, hogy iszonyat forró..
Előkeresem a motoroskesztyűmet, hogy meg tudjam fogni, és nem hiszitek el, hogy mi történt, egyszerűen fogta magát, és keresztbe elpattant az üveg...Szóval még egyszer mondom, hogy csak óvatosan így nyáron a gyorstöltéssel...
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #35972 üzenetére
Es Samsungek ezert porolnek? Vannak erre erzeketlen gyartok.
-
malisonX
aktív tag
válasz
Alonso69 #35964 üzenetére
Nekem is hasonlóan jók ezzel az alis verzióval a tapasztalataim. Spigen másolatok az S4-esen 2-3 hét alatt totál leamortizálódtak, ezen meg egy karc sincs május óta. Azt bánom csak, hogy nem ezüstöt, hanem arany színűt vettem az arany telóra, így már lehet picit túl feminin
Egy karbon hatású fóliát is raktam a készülék hátuljára, nehogy összekarcolja véletlen a tok és a mobil közé esetlegesen beférkőző por
Más: még vásárláskor írtam, hogy az S4-eshez használt filléres, gagyi, vezeték nélküli töltőre rá sem bagózik a telefon. Pedig elvileg QI szabványos és 5V-1A az outputja, ezért legalább egy lassú töltésre számítottam...
Rendeltem helyette egy ilyet bangoodról, a napokban érkezett meg. Nagyon tudom ajánlani. Tudja a fast charge-ot a gyári adapterrel. A fent említett tokon keresztül simán tölt. Az alján körben világít a LED töltés közben, viszont fényérzékelős, nyugodtan lehet mellette aludni. Egy normális minőségű kb. másfél méteres microUSB kábel is jár hozzá. Nem áll meg töltés közben vagy ilyesmi, 100%-ra tölt. Valamennyire nyilván melegszik, mivel ebben nincs venti, mint a gyári samsung gyorstöltőben, de szerintem ez még teljesen vállalható. -
törölt tag
Tegnap este azt vettem eszre, hogy lassan tolt a telefon. Ma a korabbi Lineage telefonalasi es hang recseges miatt a gyari ROM bizonyitasa utan (nem hw-es a hiba), ment fel a Resurrection tegnapi build-je. Azonban azt vettem eszre, hogy ma se notebook, se PC nem ismeri fel, harom USB kabelt is probalva. Pld. az Odin-nal lathato a legjobban, hogy mikor van kapcsolat a gep es a keszulek kozott. Ha fejjel lefele van a keszulek, mert akkor a kabel sulya huzza lefele es erintkezik. Azonban amikor toltom, mindegy a keszulek pozicioja az asztalon, akkor a battery LED folyatosan vilagit, ugy tunik folyamatosan tolti is, csak rohadt lassan. 84%-nal 1 ora 25 perc van hatra. Erdekes ez az egesz. Ugy tunik folyamatos a toltes, csak rettenet lassu. Azonban gep kozti kapcsolat csak akkor van, ha fejjel lefele van a keszulek az asztalon, mert akkor tud ugy erintkezni a kabel a telefon aljazataban, ha a kabel sulya kicsit lehuzza azt. Tovabbra is mondom, nem esett le, nem erte viz. Jo egy hetes a keszulek, ezt csak tegnap kezdtem el tapasztalani. A tolto termeszetesen gyari.
-
-
raven24
tag
És az enyém eredeti.
-
Alonso69
senior tag
-
RockCNC
őstag
A touchwiz-en hogyan lehetséges körbe lapozni mint az s5-ön?
-
Osz24
tag
Sziasztok!
tudtok ajanlani valami jo foliat a telora?Ami tartos es nem csuszik le? -
raven24
tag
Használtok valami kamera alkalmazást?
Van ami jobb mint a gyári? -
MárkyMárk
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, akkor ha jól sejtem az én problémám szoftveres eredetű...pedig gyári van rajta! Mikor kicsomagoltam újonnan azonnal jött is rá a 7.0 és nulla perces korától ezt csinálja! Mégegyszer köszi mindenkinek...tolok rá egy új firmware-t
-
Cobrusz
senior tag
Valaki írt már a Telenornak, hogy mivan a frissítésekkel?
Vicc , hogy január óta tényleg nem adtak ki semmit se.... -
gerner1
nagyúr
válasz
raven24 #35947 üzenetére
Mivel CSC -t váltasz, a normál CSC file -t kell betallóznod. Azzal pedig autómatikusan lesz egy FR. Tehát, a jelenlegi belakott állapotod lenullázza. Telón, SmartSwitch -csel készíthetsz mentést, mondjuk mindjárt a microSD -re (amúgy is instant rendelkezésre áll). Ezzel, a belakott állapotod ~95% -a lementhető, és Odin után visszaállítható, viszonylag kevés időráfordítással. 3rd party appok beállításait nem menti el, csak azokat, amelyek a gyári rendszerhez tartoznak.
-
raven24
tag
Telenoros telefonom van, felteszem odinnal a juniusi frissitest bekavar valamit a rendszerbe? Változik valami? Tudtonmal a Telenor meg semmit nem adott ki csak a januari frissitest
-
gerner1
nagyúr
válasz
MárkyMárk #35945 üzenetére
SamFirm (használata), vagy innen.
Megbízhatóan működő Samsung phone driver winfoshoz. Utána jöhet az Odin (leírás).Mi a készüléked aktív CSC -je ?
-
MárkyMárk
tag
válasz
Leslie1966 #35944 üzenetére
És honnan tudnék gyári firmwaret tölteni?
-
MárkyMárk
tag
Sziasztok! Miért csinálhatja azt az egy hete vásárolt S7 Edge m hogy leteszem az asztalra úgy hogy minden klappol , majd 10 perc múlva kb ismét használni szeretném és akkor már nem reagál semmire .... kivéve a hangerő le plusz bekapcs.... tiszta ideg vagyok emiatt !
-
Udv! Van valami lehetoseg hogy ne lassa a upc app hogy kulfoldon vagyok? Gondoltam, de jo lesz majd ha kimegyek kulfoldre es tudok magyar csatornakat nezni erre kiderult, hogy kulfoldon nem engedelyezi a csatornak lejatszasat
-
KovyBoy
tag
válasz
KovyBoy #35823 üzenetére
Update!
2 napja egyszerre minden funkció helyreállt, pedig semmi különöset nem csináltam... az összes, amelyeket lentebb több hozzászólásban taglaltam. Érhetetlen! És remélem nem kiabáltam el!
Azóta még restartolni sem mertem a telefont, nehogy visszajöjjön a "káosz". Mi a bánat lehetett, fel nem foghatom, de most örülök. -
Cobrusz
senior tag
válasz
alcapone386 #35933 üzenetére
Próbáltad?
Müködik rendesen? -
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Az időjárás widgetet hogyan tudom hozzáadni a feloldó képernyőhöz?
-
alcapone386
őstag
Nem tom volt-e már. Google caller s7re: [link]
-
gerner1
nagyúr
Friss infó a hűségidő, és egyebekkel kapcsolatban ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
raven24 #35928 üzenetére
Voda, T honlapjain kint van, hogy mely gyártók esetében az alap garancia 1 év, amelyre +1 év korlátozott gyártói jótállást ad a gyártó. Nem gondolom, hogy a Samsung eltérő politikát alkalmazott volna a Telenor ("Garancia (jótállás) érvényesítése" az Általános információk mellett → jobbra, szintén 1 évet ír alapesetnek ...) esetében, és azt sem, hogy a többektől eltérő kondíciót tudott volna kialkudni magának. Szerintem náluk is így van, csak ezt nem ebben a formában kommunikálják tovább az ügyfeleknek.
Én azt javaslom, hogy hivatalos viszonteladótól vásárolva (a hazai szolgáltatók is ide tartoznak) érdemes regisztrálni a készüléket a mysamsung oldalon, és akkor a gyártótól származó igazolás lesz a +1 év (amely így lesz 1+1 év összesen) kiterjesztett garanciáról. Ez előnyös lehet akár olyan szituációban is, ha mondjuk elégedetlenség, vagy fura ("vitás") szituáció alakult ki, mert simán átnyúlhatnak azok felett.
-
raven24
tag
válasz
Parallaxis #35929 üzenetére
Elég köcsögök voltak, a honlapon is fent van a Samsungnál, hogy függökre registráció nélkül is 2 év jár.
Mobiltelefonok2 (Mobilszolgáltatónál vásárolt)
Alapjótállás időtartama (hónap)
12
Kiterjesztett jótállás időtartama (az alapjótálláson felül)
Termékregisztráció nélkül (hónap): 123
Szerviz szolgáltatási szint
ügyfél általi beszállításEZt a samsung honlapjárol szedtem le, annó a G4-emet is a második évben is csak simán leadtam, és nem is az én nevemen volt, csak a garijegy kellett a telenornál.
-
raven24
tag
válasz
Parallaxis #35926 üzenetére
Kivéve, ha függő akkor be sem kell regisztrálnod, automatikusan jár a 2. év ezt egy baratom mondta, aki a Telenornál elég jó pozícióban van.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Alonso69 #35920 üzenetére
Meg sem fordult a fejemben ilyesmi. ~5-6 ó SoT -tal, én is csak az átlaghoz tartozom. De vannak, akik még optimálisabb felhasználói szokásokkal bírnak, és nekik rendszeresen összejön több is.
@35923 ett:
Nem tapasztalom egyik furcsaságot sem. Recovery -ben wipe cache, vagy legalább OS alól →gyorsítótár törlés mikor volt utoljára ?
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Van két probléma, hátha tud valaki megoldást rá.
Az egyik az, hogy tökmindegy melyik böngészőt használom, gyári vagy chrome ha megvan nyitva benne valamilyen oldal és a helyére akarok másikat behozni, akkor felül elkezdem írni a címet és csak 1-2 másodperc késéssel jelenik meg amit írok. Csak akkor jelentkezik a hiba ha meglévő oldal helyére akarom nyitni az újat, ha új lapot nyitok és odaírom, akkor minden megy ahogy kell.A másik dolog, hogy kicsit lassan forgatja el a képernyőt. Nem vészes, de például Sony Z3-on gyorsabb volt a dolog.
Ezt a két dolgot leszámítva elégedett vagyok a masinával, minden megy ahogy kell, fagyás és egyéb anomáliák nincsenek.
Találkoztatok már ilyennel?
-
Yogibear974
senior tag
Egy kis segítség kellene. Saját fileok mappából(sd) megnyitva pl. egy word doksit az office csak a kezdő kék képernyőt tölti be. Viszont tc. alól rendben megnyitja! Mi lehet a probléma?! Alapértelmezett a word, tárhely engedélyezve, sd-is!
-
Alonso69
senior tag
válasz
gerner1 #35918 üzenetére
Én elhiszem,hogy vannak jobb üzemidők is ettől a holland Rom-tól,de ugyan olyan beállítás, téma,4g,alkalmazásokkal nálam ez teljesít a legjobban.Amit próbáltam eddig a Rom-ok közül ( török,orosz batman edition,sima orosz,német O2,német DBT,angol BTU,magyar XEH,és egy arab STC) nem dicsekvés -képpen írtam ,csak ha valaki "hajlamos "cserélgetni ugyan igy a Rom-kat egy próbát megér.
Egy ROM csere kb. 30 perc Smart Witch visszaállítással együtt + egy kis izgalom (milyen lessz a végén) -
palee69
senior tag
Sziasztok!
Jól tudom,hogy garanciás ügyintézéshez a garanciajegy mellé kell a számla is? -
gerner1
nagyúr
válasz
Alonso69 #35915 üzenetére
Nálam ~5,5 - 6ó SoT rendre összejön, és akkor estére marad ~11-18% az akkuban (XEH). Készülék WQHD -n, és teljesítmény üzemmódban, Fix 3G -n + kb ~50perc Bluetooth, ~2ó beszélgetés, Wifi bekapcsolva. Volt már ettől picivel több is, és 2ó10p is. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha egésznap jó a térerő, akkor jobb lesz az akku idő is. Gyenge 0-1-2 pálcikával gyorsabban merül, és ez igaz a WiFi -re is.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Alonso69 #35915 üzenetére
Nekem ilyesmit a stock telekom rom is tud, úgy, h gps wifi/3G/4G megy 24/7. Ez mellé tud 3-4 óra kijelzőt, átlagosan, és ez mellé 2 nap üzemidőt, ha kicsit kevesebb a kijelzőidő, akkor lehet, hogy 3 napot.
Ha nem csinálok semmit, csak böngészek, akkor 4-5 óra is belecsúszik, de akkor a nap végén biztosan tölteni kell.
-
Alonso69
senior tag
Sziasztok.
A holland" PHN "- ROM tegnap raktam fel ,eddig a legjobb az összes általam próbált Rom-nál.,legalábbis az akku időben .Nem tudom mit frissitettek rajta,de nagyon jó lett.
Egész nap mobilnet,wifi,szinkronizálás és helymeghatározás be volt kapcsolva.Itt egy [link]a letöltéshez.
Egy pár kép az akuidőről.... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #35905 üzenetére
Szerintem nemszámít, főként ha a knox rendben van.
-
karicsek
aktív tag
válasz
enginev3.0 #35909 üzenetére
Anno nekem is még az s6-nál MPL vitte-hozta, egy zárt ládikában. A csere telefont leplombált dobozban hozta, amit csak , akkor tép fel, ha mindenképp viszi a telefont. Még, akkor is viszi, ha nincs a ládában másik csere készülék, ha már letépte a zárat. Aztán beleteszi a javítani kívánt készüléket, tartozékaival, papírjaival és újra leplombálja. Tehát már, csak a szerviz nyitja ki.
Akkor, volt úgy, hogy pénteken vitte, kedden hozta. -
B.i.L
senior tag
válasz
enginev3.0 #35911 üzenetére
Farnkó.
Szuper vagy -
-
B.i.L
senior tag
válasz
enginev3.0 #35909 üzenetére
Az benne van a pakliban.
De engem nagyon érdekelt a mikéntje,szeretek utánajárni a dolgoknak.
Az is érdel,amikor visszakapod...mit csináltak,mennyi ideig tartott,hogy kaptad v8ssza...stb. -
-
B.i.L
senior tag
válasz
enginev3.0 #35907 üzenetére
THX
Sokat segítettél. -
-
B.i.L
senior tag
válasz
enginev3.0 #35905 üzenetére
De legalább van háztól házig,ezt elmesélhetnéd akár priviben is. -
Elvitte a futár, S5 neo-t kaptam cseretelefonnak
Jó lassúViszont tmobilos telefon és független rom volt rajta, mert elfelejtettem
szóval lehet vissza dobják
-
B.i.L
senior tag
Gondolkodtam S8..nem....S8+....nem!(anyagi miatt is)
Tegnap beizzítottam,és qrvára bejött.
Most nagyon szeret engem
S5-öt váltotta le.Az sem rosszabb,de ez nagyon izgis -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Fotóztam egy párat másik idozonaban, de az exif adatoknál mindenhol az otthoni idozona lett beállítva (így a fajlnevtol órákkal eltér, mert az meg a valóst tartalmazza). Hogy tudom beállítani, hogy mindig azt az idozonat mentse a képekhez, ahol vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest