Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
danielgalaxy #35498 üzenetére
Épp ez az, hogy wifin kevesebbet fogyaszt elvileg. Én amúgy arra tippelek, hogy nézi készenlétben hogy be van e kapcsolva a mobilnet és a wifi is egyben. Ha mobilnet be van kapcsolva, de wifi is van akkor kikapcsolt képernyőnél lehet wifiről mobilnetre vált, hogy ezzel is biztosítsa, hogy ha közben elmegyek wifi közelből akkor is megkapjam az ertesítéseket. Végülis ennek még lenne is értelme
-
qfm
őstag
válasz
alcapone386 #35497 üzenetére
Bármire állítod az elején még megkapod. Én a whatsapp web-ről tudok nyilatkozni, azt használom rendszeresen. Ott ha 20-30 percig nem nyúlsz a telefonhoz, bekapcsolod a kijelzőt, szépen látszik, hogy neten maradt-e a telefon, vagy akkor igyekszik felkapcsolódni, mikor benyomod a kijelzőt. Soha esetén nem egyszer láttam újra kapcsolódni a telefont. Mindignél csak wifik közötti váltás esetén, néha nem váltott magától egyikről másikra.
(#35498) danielgalaxy
Én most tesztelek egy alkalmazást, ami ébren tartja a wifi-t, akkor is, ha rossz routernél vagyok. Egyelőre beválik, de még alaposabban tesztelni akarom. Valamint azt is, hogy mennyire meríti pluszban a telefont, hiszen időszakosan adatot cserél a kapcsolat fenntartása érdekében.
-
danielgalaxy
aktív tag
Ha ez így van, akkor már tényleg fogalmam sincs, nálam is miért írja ki néha feloldás után, hogy csatlakozott a wifihez (mindigre van állítva) és az üzenetek is sokszor feloldás után érkeznek. De akkor ezek szerint android vagy router specifikus. Bár a router nem kéne, hogy ilyenekbe beleszóljon, neki csak az a feladata, hogy szórja a netet 0-24. A másik meg hogy nem hinném, hogy nagyon többet fogyasztana a készülék wifin, mint mobilneten. Régebben ez nem fordítva volt?
-
qfm
őstag
válasz
danielgalaxy #35495 üzenetére
Csak a cikk egy régebbi felületről ír, mikor még a kérdés is más volt, így logikusan a válasz is rá. Ha kipróbáljátok, akkor a mindig mellett nem kapcsolja le a wifi-t, a soha mellett pedig igen. Régebben már végig próbáltam őket, kerestem a megoldást arra ami másoknál is felmerül, hogy késnek az értesítések pl. whatsapp esetében. De a probléma az androidban van, és nem telefon specifikus. Számos topic van sony, htc, samsung és más telefonok esetén is. Ha nem megfelelő routerrel használják, akkor a wifi lemegy deep sleepbe, hiába jól van beállítva az energia gazdálkodás. Ilyenkor van, hogy bekapcsoljuk a kijelzőt és akkor érkezik meg a rengeteg üzenet.
A kérdés egyébként az én értelmezésemben az abban a menüben, hogy legyen-e wifi készenléti mód esetén. A válaszok pedig:
- Mindig (fontos nekem az állandó kapcsolat, merülni fog a telefon)
- Csak töltéskor (hiszen ilyenkor úgysem merül a telefon tőle)
- Soha (ne merítse vele a telefont, viszont ha közben van net igényes alkalmazás akkor a mobilnet forgalom nőni fog) -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
alcapone386 #35469 üzenetére
És a "soha" mód kiválasztása miért növelné az adathasználatot? A cikket elolvasva pont az jön le, hogy stabilan megmaradna a wifin és nem váltana át alkalom adtán mobilnetre.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Jack Oneill #35492 üzenetére
Igen. Jelenleg, nálam is így van beállítva.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
derrik #35490 üzenetére
Regisztrálj be, és nézd meg, hogy milyen összeg a szállítás. Szállítással (én úgy látom, hogy a feladás helye a nagy-vízen túl lenne..) + ugye az itthoni áfa (mivel az értéke szállítási díjjal együtt több lenne, mint 20Eur) szerintem már többre jönne ki az 1darab ár, mint itt.....
-
derrik
őstag
.....valaki mellé be szállnék másodiknak, ha be vesz már utalom is a pézet. Léccí.....lécci
-
-
mjani1172
addikt
válasz
enginev3.0 #35474 üzenetére
Ezen a dolgon már sokszor gondolkodtam, kiváncsi lennék mi az igazság,és arra is ki hogy használja.
Főleg az energiafelhasználás szempontjából érdekel. -
wayne1
senior tag
válasz
Bocs ha láma a kérdés, de hogy csináltad, hogy a menüben is van háttér?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
enginev3.0 #35453 üzenetére
Hetente ujtainditom.
-
Anulu79
addikt
válasz
alcapone386 #35480 üzenetére
Ezt úgy lehet letesztelni, hogy adatkapcsolatot kilőni és csak a wifi menjen. Aután kérni egy üzenetet valakitől és már ki is derül.
-
Mr X
veterán
válasz
alcapone386 #35480 üzenetére
Mindig opciónál nem lövi ki a wifit, soha opciónál készenléti módban kikapcsolja a wifit.
-
alcapone386
őstag
válasz
Anulu79 #35478 üzenetére
Ezért se értem most akkor melyik mit csinál. Elvileg leírás alapján a soha esetén csak wifit használ. Ha az alapbeállítást használja, akkor kikapcsolt képernyő esetén mobilnetre kapcsol. Ezért lehet, hogy telefon feloldásnál kiírja néha, hogy "xy" wifire csatlakoztatva. De akkor az alapbeállításhoz miért az van írva, hogy több energiát fogyaszt?
-
Zlcsi
senior tag
válasz
enginev3.0 #35476 üzenetére
Köszi, ezt mondjuk sajnálom, g4re -tök jókat lehetett venni ebayröl pár 100ftért
És fòliábòl milyet?
-
Anulu79
addikt
válasz
alcapone386 #35477 üzenetére
A Soha mellett megjegyzésben az van írva, hogy növeli az adathasználatot.
-
alcapone386
őstag
válasz
enginev3.0 #35474 üzenetére
Ezt találtam még:
"A legtöbb csodaprogram semmit sem ér, ha a telefon hanyagul van beállítva. Az Android alap beállításai nem mindig nekünk, hanem inkább a mobilnet szolgáltatónak kedvezhetnek. Elsősorban a Wi-Fi alvómódjára gondolok, ami úgy van beállítva gyárilag, hogy a kijelző kikapcsolásakor egyből visszaváltson 3G-re. Hát nekik biztosan jó, hogy az email-ek és egyéb szinkronizálás ott történik, de az akkumulátorunk, és az adatkorlátunk számára negatív élményeket szerezhet.
Ezt a viselkedésmódot, a Beállítások> Vezeték nélküli és hálózat> Wi-Fi beállítások> Speciális (menü gomb alatt található) Wi-Fi alvó mód irányelve: Soha" -
-
Zlcsi
senior tag
Védő üveget tudna valaki javasolni? Amit vettem nagyon gáz, kb használhatatlan tőle a telő.
-
válasz
Hmm, ez fura
Vagy rosszul van fordítva évek óta az android magyarra, vagy a cikk ír hülyeséget -
t.imi
addikt
Nagyon köszönöm a gyorsat!
Mindenképp szeretném majd frissíteni.
Nem most volt, akkor sok(k) volt
Jól emlékszem, a Sony láthatóan jobb? Hazaérek végre xdan megnézem.
PE lite-nél nagyságrendekkel jobb lesz. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Régen volt Samsung telefonom, S3, 4, note2 zárta a sort nem túl szép emlékekkel.
Lagg hegyek 10-15 app telepítése után, erős igénybevétel esetén dettó. Nagyon sokat használom a böngészőt, gmailt, szinte folyamatosan 4g-n vagyok, fényképezőt.Ezt a kis csöppséget megnéztem és nagyon megtetszett.
Kicsit beleolvasva a fórumba, sokaknak gondja van a Nougat-al.
Ez független a készüléken lévő romtól? T, független, stb..
Illetve "random vannak a kamera szenzorok", Sony/Samsung, vagy lehet sejteni hogy egy tésben milyen lehet?
Bocsánat ha kicsit nehezen érthető, sok volt a mai nap -
Aryon87
félisten
Sracok, bucsuzom toletek, sikerult a biznisz, G6 tulaj vagyok immar.
Koszonom a turelmeteket.
Hosszu, toresmentes hasznalatot kivanok nektek -
-
FrezeR
senior tag
válasz
Nekem 3762 órája megy folyamatosan
Ez a wifi dolog megvan nekem is.
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Használtan most egy S7 EDGE vagy várni még 1keveset a NOTE7R -re?
Köszönöm. -
válasz
Ferenczi Áko #35460 üzenetére
Lehet egyébként, még nem gondoltam erre
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
És mi tart vissza attól, hogy újraindítsd? Ez nálad valami fétis?
-
Mr X
veterán
válasz
enginev3.0 #35455 üzenetére
Néha észreveszem, hogy feloldás után csatlakozik fel a wifire, de ritka.
gerner1:
Nincs pc-m, így mindenre a telefont használom, 7.0 frissítés óta még nem volt szükségem restartra.
-
Zlcsi
senior tag
Sorry a hülye kérdésért, de a galaxy appzbol a samsung musicot hogy lehet kitenni kezdőképre? Egyeteknél sem találtam, kihúzni sem ekg...
-
-
Mr X
veterán
válasz
1608 órája.
-
Mióta megy a telefonotok? Szoktátok újraindítani?
Nekem Közel 1000 órája megy, és most kezdte el azt megint, hogy ha kikapcsolom a képernyőt akkor eldobja a wifit, majd ha bekapcsolom akkor visszakapcsol, de van hogy használat közben is eldobja
-
krystman
őstag
Sziasztok! Lehetséges olyan, hogy egy kijelzőfolia egy idő után (öregszik) értem azt alatta, hogy kissé sárgásabb lesz a képe, a telefonnak, mint amikor felkerült. Kb 1-2 év után? Csak azért gondolom, hogy általában a műanyag dolgok, főleg az átlátszóak egy idő után sárgulnak. Vagy inkább ez már az Amold használatából adódna?
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
Mo Bill #35434 üzenetére
Igazából IOS az előnyét miszerint "fluidabb" betudhatja annak, hogy kisebb felbontású a kijelzője és kevesebb erőforrást igényel a rendszer.
Ez meg így Android szempontból csak visszalépés lenne.
Apple is megtehetné, hogy kap az iPhone egy 1080 kijelzőt, csak ugye az alá drágább vas kéne és kisebb a profitSzóval inkább lehúzza a vásárlóit.
Perfect telefont én androidos cuccokból raknám össze.
-
Aryon87
félisten
Azt hiszem még egy darabig maradok köztetek, ha nincs ellenvetés
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
gerner1 #35427 üzenetére
Gondolom nem bántad meg.
Tetszik az iPhone-ok stabilitása és hogy teszi a dolgát, jó kis kütyü, de azért a szabadságomat némineműleg korlátozza, az nem tetszik.
Amivel jobb számomra a Samu:
Bárkinek tudok küldeni bármikor képet, zenét, videót, file-kat, könnyebb gépelés, szebb nagyobb (de még vállalható méret) kijelző, vízállóság, testreszabhatóság!Akárki akármit mond és bármennyire is elfogult márkák iránt, a Samu kijelzője még mindig a leg szebb szerintem!
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Nekem volt Huawei mate 6-om, utánna Z1compact, Z3compact, ezek után váltottam Samu A7-re, majd médiamarktban tapizgatás után méretben stb. nagyon megfogott az IPhone 5s.
Majd ezt követően kaptam szülinapra egy SE-t!
Ezek a felsorolt telóim voltak a leg frankóbbak, mindegyiket imádtam!
A mate-ról a mérete miatt váltottam, amiért megtetszett azért is adtam el 1/2 év után.
Azután jöttek a szolgáltató által is nagyon dícsért Z1c /amihez kaptam ajándékba a 26.000ft-os AKG
Headszetet/, majd a Z3c.
Akkoriban ami miatt nem vettem volna samut, az pont a kijelző volt.
Fals, nem valós képet /a valóságos képnél jóval jobb képet ad, vagyis nem élethű!
Azután eáköttem, hogy tulajdonképpen egész nap azt nyomogatom, nézegetem, akkor legalább szépet látok.
Így lett az A7.
Egy évig használtam és megtudtam, hogy a médiában beszámítanak telót. Nem akartam eladni, csak kíváncsi voltam, hogy mégis mit vennék, ha beszámítanák a telómat. Akkor találtam meg az 5s iPhone-t.
Azóta SE-m van.
Kezd picit kicsi lenni az olvasás miatt, meg tele van a hócipőm az ios kötöttségeivel is. Pl míg ezen sorokat leírtam, 15 ször nyomtam mellé!
Szóval S7e-ben gondolkodom! -
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok
Most vettem egy s7 egde.
Hogy lehet a névjegyzékből egy kontaktot gyorshíváshoz a kezdő oldalra kirakni? -
-
NandorHUN
addikt
válasz
*Ropi* #35411 üzenetére
Én nekem S7 Edgen gari miatt MÉG nincs fent, de amint letelik felteszem, viszont nagyon sok tapasztalatom van vele, eddig összes telefonomon fent volt (G2, LG G3, G4 P8, Nexus 5x etc..)
Szóval, igen nem csak állítólag javítja a hangzást, hanem nagyon sokat javít rajta. PowerAMP-vel használva Viper nélkül olyan a zene mintha egy párnát tennél a fülesre és úgy hallgatnád. Nagyon sokat dob a hangzáson, ha helyesen van beállítva. Tényleg 1000x jobb, hangosabb és részletesebb minden.
Érdemes nem a legújabb verziót feltenni, mert azt nekem állandóan ki be kellett kapcsolgatnom. hanem a 2 verzióval előbbit, amivel mennek a Dolby irs file-ok (ezeket külön kell letölteni hozzá).
v2.3.4.0 -at tedd fel-Ha kell hangprofil vagy irs file abban tudok segíeni
Viszont sokan rosszul használják a Vipert ezért nincs akkora népszerűsége": PowerAMP-ben Music FX-et be kell kapcsolni Viper-ben meg Compatible Modra kell állíani.
-
*Ropi*
félisten
válasz
enginev3.0 #35410 üzenetére
Állítólag javítja a hangzást - viszont kell hozzá root.
-
-
*Ropi*
félisten
Sziasztok!
A Viper4Android-ot használja valaki? Állítólag valami fantasztikus, amit a zenei hangzással csinál.
-
-
Hikvision
senior tag
A jó kis Samsung Amoled 3 hónap alatt újra beégett. Most lesz a 2. kijelzőcsere. ezt leszámítva nem lenne rossz.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Jack Oneill #35402 üzenetére
Tudom hogy az is amoled. Faja kis telo lenne, ha pl szolgaltatonal nem a ronda arany szinben letezne
Giccs kategoria.
Kijelzoben partatlan vagyok, nekem teljesen mindegy hogy milyen, es jelen pillanatban nem erzem elonyet az amolednek az IPS utan.
Ahogy az is mindegy nekem, hogy epp 2k vagy FHD a felbontas..
Nalam a hasznalhatosag es uzemido a fontos + kamera. Ez ebben megvan a maga modjan. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Aryon87 #35396 üzenetére
P9+ amoled egyebkent. Amikor vacilaltam a telo vasarlaskor, a p9+ volt a masik befuto. A sima p9 fako kijelzoje egyaltalan nem jott be. A plusz viszont az amoled miatt igen. Viszont beleolvasva a forumba lattam a gyatra akksiidot, a kepek minosegerol alkotott velemenyt. Lehet, nalam maskepp lett volna,nhiszen itt is van panasz a kijelzoidore, en megis 7 orakat produkalok. A lenyeg, hogy nem bantam meg az s7 edget.
Kekes525
Udv itt a virusirtok utan -
karicsek
aktív tag
Aki szeretné az s8 időjárás kinézetet, az tegye fel a
Weather 1.4.47.1 apk-t z apkmirror-ról és menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest