-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
Találkozott valaki olyannal LP alatt, hogy a kamerát ha elindítom akkor a menüjét látni viszont csak feketeség van, és a kamera leállt üzenet jelenik meg. Csak restart oldja meg. Galaxy S5 active-ról van szó csak az a fórum üres :-)
-
kbadam83
senior tag
Kérdem én köztetek van valakinek S5 Active a tulajdonába? Én most kaptam egyet, de a saját fórumja üres teljesen. Persze tudom, h drága meg stb. Szerintem nyugodtan befészkelhetem magamat ide mert úgy olvastam, h külcsit leszámitva koppra egyezik a két készülék.
Ja és rögtön frissült LP-re, 2nap után tökéletes ROM-nak tűnik. Egyetlen bajom vele, hogy számomra van pár alkalmazás ami nagyon fontos lenne de sajnos LP alatt bugzanak még ;-( -
kbadam83
senior tag
Segítségre lenne szükségem
Tesóm most vett egy ilyen telefont és nagyon idegesíti egy dolog
Ha a kijelző be van kapcsolva és a közelség érzékelő előtt elhúz egy tárgyat vagy a kezét akkor sötétre vált a kijelző ahol is az elmulasztott esemény és az óra látszódik csak. Egyszerűen nem tudunk rájönni melyik beállítás okozza ezt -
kbadam83
senior tag
Kérdezném, hogy akinek letört a töltő csatlakozó az esetleg jobban hátra nyitotta vagy anyag fáradás?
-
kbadam83
senior tag
Az új SW-nél a gyári időjárás widgetnél írja a napi minimum és maximum hőmérsékletet.
-
kbadam83
senior tag
Jelzem, hogy független telefonra megérkezett a frissítés
Csak türelem kellett és itt van -
kbadam83
senior tag
Lehet hülye kérdés de szerintetek a Samsung Account alatti automata biztonsági mentés, vagy a Google biztonsági mentés a megbízhatóbb. Alkalmazás adatokat és a telefon adatait ( kivéve képek, videók) szeretném ha mentené automatikusan egy esetleges újra telepítés miatt a jövőben.
-
kbadam83
senior tag
válasz
anjani182 #4434 üzenetére
Akkor én szerintem kihagyom ezt a frissítést. Vagy legalább is várok vele még több tapasztalat lesz. Majd kiderül, hogy mindenkinél jelentkezik e a hívás hang probléma. A RAM fogyatkozás tényleg érdekes dolog. A kijelző behalásról még nem olvastam remélem engem elkerül ez a hiba.
-
kbadam83
senior tag
Akinek fent van az új Soft annak vészesen csökkent az üzemideje? Csak mert ha így van akkor én maradok ezen a verzión ami most van.
Illetve még mindig olyan lassan tér észhez a kijelző automata fényerőnél? -
kbadam83
senior tag
Akinek az új SW van a telón annak maradt a jó üzemideje az akkunak?
-
kbadam83
senior tag
Aki felrakta az új romot az megnézné, hogy engedi e a gmail fiókot EXCHANGE fiókként beállítani,
Mert a régebbi softtal nem engedni a gyári levelezőjébe -
kbadam83
senior tag
válasz
migabi24 #4212 üzenetére
Nekem is ilyen csak annyival másabb, hogy nekem a hangszóró mellett is van. Gondolkodtam a szervízen de arra jutottam, h én szét nem szedetem ezért. Ha már egyszer szét szednek valamit az már olyan nem lesz mint gyári állapotába volt. Tettem rá fóliát így nem látszik majd garancia lejárta előtt beadom esetleg!
-
kbadam83
senior tag
válasz
k.patrik001 #4059 üzenetére
Basszus neked mi az a rozsda szerű szín a telefon keretén???
-
kbadam83
senior tag
válasz
k.patrik001 #4007 üzenetére
Hát ezt sajnos nem tudom de tuti lesz aki tudja a választ erre a kérdésedre.
-
kbadam83
senior tag
válasz
k.patrik001 #4005 üzenetére
Én kiverném a balhét az tuti. Gyári Samsung szerviz?
-
kbadam83
senior tag
válasz
Maranello74 #3998 üzenetére
A DCMprovider a galériában lévő szűrést hivatott megoldani. Például ha bemész a galériába akkor bal oldalt látható mire szűrjön a képek közül ( pl. tájkép, háziállat, étel stb.).
Na már most ha ezt a folyamatot letiltod akkor ezek nem jelennek meg.
Gyakorlatilag ennyi a haszna -
kbadam83
senior tag
Kis segítségre lenne szükségem. A gyári mail programba 2 gmail-es emial cím van beállítva. A telefon csak az alapértelmezett fiókot szinkronizálja automatikusan
Jelenthet az gondot, hogy a 2 fióknak más a szinkronizálási üteme? Szerintem nem -
kbadam83
senior tag
válasz
Giorgio1313 #3833 üzenetére
Én használnám de sajnos szerintem nem lehet hozzá adni RSS-t
-
kbadam83
senior tag
Valaki tudna nekem írni egy listát, hogy milyen alkalmazásokat lehet tiltani a telefonon az alkalmazáskezelőben.
Én ezeket tiltottam eddig le:
ChatOn, Drive, Dropbox, EpsonPrintService, Gmail, Google Play Könyvek, Google Play újságos, Google Play Zene, Google+, Hangouts, Hp nyomtatási..., MobilePrintSvc, Nyomtatásisosr-kezelő, Play játékok, Samsung Print Service Plugin -
kbadam83
senior tag
Azt vettem észre, hogy a galériába kb. 2-3 sec mire álló helyzetből fekvő helyzetbe fordítja a képeket
Nektek is ilyen? -
kbadam83
senior tag
Én csak az eddigi iPhone 5s-hez tudom viszonyítani amit használtam.
Sokkal jobb a térereje mint az iPhone-nak volt. Értem úgy, hogy azon anno nem talált Edge hálózatot sem, ellenben ez 2-es térerőt jelez. Ennél nagyobb különbség már csak a wifi jel-ben érzékelhető az S5 javára -
kbadam83
senior tag
Sziasztok!
Nektek sem zár le mindig a kijelző elsötétedés után?
Vagy csak én vagyok bamba? -
kbadam83
senior tag
válasz
vrgkrisztian #3366 üzenetére
Hát kolléga te nagyon be néztél valamit. Kb. 1 hónapja használom, de egyik hibát sem tapasztaltam. Mindenki aki jövőben vásárolna ilyen készüléket, nyugodjon meg nagyon szuper kis teló
-
kbadam83
senior tag
Csak annyit szeretnék hozzá tenni, hogy iPhone 4 óta megjelent alma közül mindegyikkel volt dolgom. Az összes kamerája zörgött! A jelenlegi S5-nek a kamerája nekem nagyon halkan zörög ha megrázom a telefont. Mondjuk el tudom képzelni, hogy van olyan aki direkt rázogatja és figyeli mennyire zörög. Számomra az ilyen emberek szánalmasak akik állandóan a hibát keresik mindenben. Örüljenek már annak, hogy megtehetik, hogy majd kb. 200.000 Ft-os készülékkel szaladgálnak.
-
kbadam83
senior tag
Nekem a Media Marktos dobozban lévő S5 készüléken ugyan ilyen fólia volt mint a kolléga készülékén.
A dobozon én úgy emlékszem nem volt fólia! -
kbadam83
senior tag
Valaki nem tudna nekem abban segíteni, hogy a gyári levelező kliensnél ha megjelenik, hogy van X bejövő e-mailem akkor ha azokat asztali gépen leolvasom akkor a telefonon is úgy mutassa, hogy már el van olvasva és nincs új bejövő üzenetem?
gmail-es sz email címem -
kbadam83
senior tag
Itt közületek mindenki használ a készüléken fóliát? Én most szedtem le róla és annyira jó így tapizni a kijelzőt, hogy úgy döntöttem erre a készülékre nem rakok.
Remélem nem lesz nagyon gáz a kijelző a minden napi használattól
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest