Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SN2O
aktív tag
Az megoldható, hogy egy szolgáltatói telefon a független frissítéseket kapja majd meg a jövőben? Például úgy hogy felrakok rá egy xeh- s romot?
-
Misi61
tag
Szeretném megkérdezni ha egy készüléket nem a magyar samsung hozott forgalomba,azért a frissítéseket megkapja ?
-
tothl
addikt
válasz
AndrewTdi #5894 üzenetére
Természetesen van, és nem is arról van szó, hogy használhatatlan a készülék, vagy eret vágok ha leejtem és megkarcolódik, de egy 200 rugós csúcshardvertől elvárja az ember, hogy legalább új korában kifogástalan minőségben legyen legyártva és összerakva. Ennyi és nem több.
-
AndrewTdi
addikt
Azért meg kell jegyezni, hogy volt némi ráció és igazság abban amit PeachMan kolléga írt.
-
-
zx6r
aktív tag
Nektek is könnyedèn ki-be lehet pattintani az usb takaró fedelet?Igazâbol nem zavar csak fèlek ha tènyleg kap egy kis vizet összefossa magàt.
-
törölt tag
Feltunt nektek, h folyton megy a rinya azon, h "jajj mi tortent a telefonommal? Itt egy piszok, ott egy karc..." Mit a kiscsajok! Ez csak egy telefon akarmennyiert is vesztegetik. Ha nem mukodik ertem a rinyat. De minden szaron ennyit panaszkodni... Nevetseges!
-
tothl
addikt
A home gombon mikrokarcok keletkeznek ha retkes az ujjad..de ezek nem latszanak csak ha sasolod. A krom resze nem kopott semmit aprilis ota.
Most ugye uj kijelzom van tehat ez nem mervado a jovoben de aprilistol szeptemberig frankon birta.
Sajna addig rugoztam par gyari apro hiban hogy vegul beadtam a szervizbe de bar ne tettem volna azota a hibakat keresem csak.
Lehet hogy irok a samunak egy levelet majd meglatjuk.
A multban sikerrel eltem ilyesmivel be is lettem tamadva a magyar fel altal hogy hogy kepzelem hogy a hatuk mogott aztatom oket.... -
crane75
senior tag
Sziasztok, a kamerával kapcsolatban volna egy kis gondom. Ha vakuval fotózok közeli tárgyat nagyon sötétek a képek. A közepe még kivehető de már a tárgy szélei sem vehetők ki,feketébe vész a pereme. Hiába állítok fényerőt vagy bármit,olyan,mintha sötétben a vaku sem lenne elég. Köszi a tanácsokat.
-
forest601
tag
Masnak is karcolodik a home gomb ?
-
zx6r
aktív tag
Sziasztok!màsfèl èv s4 hasznàlat utàn vàltottam ötösre,eddig nagyon tetszik!
-
AndrewTdi
addikt
Ez a körfelvétel üzemmód mindent visz.
-
sys25
aktív tag
válasz
N.otorious #5875 üzenetére
Köszi!Elég igéretesnek néz ki,holnap neki is esek az ismerkedésnek!
-
sys25
aktív tag
Kamerával kapcsolatban lenne kérdésem!
Van olyan alkalmazás amivel többet ki lehet hozni az S5 kamerájából,vagy a gyárinál nincs jobb?
Gondoltam hátha van valami "professzionálisabb" app amiben kicsit több mindent lehet állítani manuálisan,amivel tudnám tovább javítani a képminőséget. -
Rascally81
aktív tag
Az új vodás romot (ANH4) fel lehet úgy tenni, hogy a root megmaradjon?
Ha igen....akkor a hozzá való bootloader és modem nincs meg valakinek, mert sehol nem találom?! -
joe2119
tag
Samsung hivatalos jótállással kapcsolatos információ :
-
Joe Swanson
senior tag
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok ! A segitségeteket szeretném kérni.
Vettem 2 hete egy S5-t a tmobile tól amit ma cseréltettem ki, mert többször lefagyott miközbe hívtak és nemtudtam kihozni emellett nekem elég lassúnak tünt igy lecseréltem. Ma megkaptam egy S5 Gold,-t szintén, ennek a gyorsaságával nincs semmi bajom. Másik hatalmas probléma jött, a fekete szinek és sötétebb helyeken a kamera kép elkezd szemcsés lenni. Nállatok is ilyen a telefon, vagy csak én vagyok ennyire finnyás ??
-
Gedeon31
addikt
válasz
Joe Swanson #5856 üzenetére
Talán itt [link]
Pár hozzászólással lentebb írták sikerült beregisztrálni. Jól emlékszem annak idején a Note 2 esetében is volt ilyen aztán amikor gond volt a telefonnal mégsem működött ez a garancia.
-
Joe Swanson
senior tag
Srácok, hol a legolsóbb az S5, ahol GYÁRTÓI!!! Samsung premium gari van rá?
-
tothl
addikt
Majd sötétben, minimál fényerőre állítva nézzetek meg egy szürke hátteret, nekem most az bassza az agyam éppen a görbeség mellett..
Annyit kéne figyelni, hogy van-e olyan sáv, ahol sötétebb/világosabb a szürke árnyalat.... -
vgezus
csendes tag
válasz
kengyel #5842 üzenetére
Tuti vízálló, medencében, víz alatt felvételeket is készítettem vele. Később 1-2 óra pancsolás után a hátlapot leszedve 1-2 csepp víz látható a tömítésen kívüli résznél. Medencében víz alatt is szép képe van a kijelzőnek.
A felvételek élesek, csak 1x fordult elő, hogy vízcsepp maradt az optikán ezért lett homályos a felvétel. Sajnos vízből kiemelve néha a lecsorduló vízcseppeket tévesen érzékeli, ilyenkor az érintőképernyő önállósítja magát és zoomolgat, de azért nem olyan vészes. Valamint az ujjlenyomat érzékelő is azt írja hogy vizes a kezem
és nem oldja fel, ilyenkor egyszerűbb az alternatív jelszóval feloldani. A jack dugót is érdemes vagy letömíteni vagy pancsolás után kifújni belőle a vizet, mert tévesen azt jelzi hogy fejhallgató van beledugva és nem ad ki hangot a készülék, ha kiszáradt, akkor már nincs vele gond.
-
modd3r
őstag
-
tothl
addikt
Látom nem nagyon csigázott fel senkit, hogy megnézze, alacsony fényerőn mennyire homogén a kijelzője.....szürkével lehet legjobban tesztelni..
Amúgy tényleg jó dolog a cseppállóság..
-
kengyel
nagyúr
Csak úgy érdekelne,valaki kipróbálta már a vízállóságát ?
Most a szakadó esőben pont telefonálnom kellett, de semmi baja nincs. Pedig kapott vizet rendesen -
vgezus
csendes tag
válasz
N.otorious #5813 üzenetére
én is gondolkodtam rajta de helyette a loome Galaxy S5 ScreenMate Flex Flexible Glass 8H ot [link] rendeltem olcsóbb volt és vékonyabb, nagyon meg vagyok elégedve vele. Hajszálpontosan, tökéletesen illeszkedik. A home gombbal egy magas, még könnyebb végighúzni rajta az ujjat. A külső króm keret már csak hajszálvékonyan emelkedik ki a védő üveg fölé.
amikor kézbe vettem a telefont idegenkedtem a króm hatású kerettől rendeltem egy Nillkin Bumper-t evvel tűnt a legkevésbé bumfordinak, hogy valamelyest ütésvédelmet kapjon
[link]
most már megszoktam a króm keretet, ezért egyenlőre nem is tettem rá. -
kengyel
nagyúr
válasz
Pálin(t)ka #5835 üzenetére
Jó azért ne hasonlítsuk össze a két rendszert, és a gyártókat .
Ez teljesen más mint a Windows .
Mi is megfogunk kapni mindent a maga idejében. -
kengyel
nagyúr
válasz
Joe Swanson #5826 üzenetére
Szerintem nagyon is érdemes. Függ persze hogy honnan veszed, és milyet. Jól meg kell nézni mindent.
Kapsz egy jó fürge telefont, szép kijelzőt, jó aksiidőt.
Előtte mindenképp nyomkodd meg valahol.De ha kicsit visszaolvasol, mindent megtudhatsz a telefonról itt a topikban.
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok..
Mai nap nagyon gyorsan merült a telóm, eddig simán kibirt 2napot is, de ma már estére 40%- on voltam.
Eddig nem volt a fogyasztók között ez "mm-qcamera-daemon"Megmondaná valaki mi ez?
-
tothl
addikt
Csak hogy tovabb ussem a vasat.....megteszitek, hogy letoltitek a screen test nevu alkalmazast majd a fenyerot minimumra allitva megnezitek mennyire homogen a szurke ?
-
sys25
aktív tag
Üdv a klubban!
Én tegnap vettem és pillanatok alatt megszerettem,pedig a G800 óta ilyet nem mondtam samsungra.
4" után meglepőmódon nem érzem nagynak.
Egyedül az ujjlenyomat olvasóval nem vagyok maradéktalanul megelégedve (vagy csak balf@szul szkenneltem be az ujjaimat...).
-
Geretnero
csendes tag
Sziasztok!
Hol érdemes megvenni a ketyerét? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
-
kud88
csendes tag
Sziasztok!
Mától én is S5 tulaj vagyok. B-telnél tegnap telefonon adtam fel a rendelést és ma meg is érkezett. 1+1év gyártó garanciával. Minden rendben volt a papírokkal és a regisztrálás is sikeres volt a Samsung oldalán a plusz 12 hónapért.
A telefon gyönyörű és imádom. Fél év WP után felüdülés az android. Nincs bajom azzal se. Egy lumia 925-öm volt, de számomra unalmas a WP... Örülök, h ez mellett döntöttem. Egész nap csak nyüstöltem, ha ráértem. Jól bírja az akksi. Ez is előrelépés és még sok más isDe ezt nektek már felesleges részleteznem
Tökéletes!!!
[moderálva]
Szakmai topikban tilos hirdetni!
[ Módosította: Qru ]
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Érdemes még galaxy S5-öt venni? Vagy jön a kövi galaxy? Nagyon megtetszett a teló, esetleg valaki mondana oár szót a telcsiről? Előre is köszönöm!
-
sys25
aktív tag
válasz
Danny750 #5809 üzenetére
Melyik telókra gondolsz?A dobozból kivett újakra,vagy a kiállított darabokra!Az első verziót kétlem,az utóbbin meg mit csodálkozol?Napi 9-10 órát minimum mennek full fényerőn,ráadásul hosszú időket töltenek háborgatás nélkül ugyanazzal a képpel kijelzőn!
Ilyen használat mellett az lcd tvk/monitorok, plazmák és valszeg az új oled tv-k is beégnek... -
törölt tag
Milyen szép is amikor a Prémium fém ház sérül...
Azért a műanyagnál legalább lehet finomra csiszolni. De a fém elég brutálul nézne ki...
-
törölt tag
válasz
Szaby601 #5811 üzenetére
Par dolgot:
- a muanyag konyebb, mint a fem
- a muanyag rugalmasabb, mint a fem
- a muanyag alkalmasabb vizhatlan eszkozokhoz
- a muanyag rugalmassaga miatt nagyobb biztonsagban van a kijelzo oldal-hatiranyu behatasok eseten, mivel elvezeti es szetszorja a feluleten a becsapodaskor fellepo erotTermeszetesen sok hatranya is van, de ide jo valasztas. A festes mar nem annyira. Itt a krom keretre gondolok. Muanyagot anyagaban illik szinezni.
A kijelzo, ha beeg szo nelkul cserelik. Az amoled ilyen. A kek hamarabb gyengul benne, a voros birja legtovabb. Cserebe viszont van igazi fekete.
-
N.otorious
senior tag
Ilyet használ valaki : Galaxy S5 Spigen Screen Protector GLAS.tR SLIM
Ha igen, akkor valamit írna róla? Milyen, merre vette ....
Köszönöm!
Nekem se recseg, ropog, S4 -em volt másfél évig, a keret semmit nem kopott, amúgy nincs hibátlan készülék, mindegy mit veszel, lehet venni drágábban is szarabbat......
-
kengyel
nagyúr
válasz
Szaby601 #5811 üzenetére
A véleményeddel főleg a végével nem értek egyet.
- Miért sikeredett gagyira ?
- A hátlap lehetett volna jobb is, de nekem így is bejön.
- A műanyag keret sajnos ilyen ( bár nálam az S4 kerete másfél év alatt sem kopott )
- A recsegést, ropogást ,pattogást én még nem tapasztaltam.Egy szóval én meg maradok a Samsung fronton a jövőben is
-
Szaby601
csendes tag
Sziasztok!
TMX-el kapcsolatban szeretném le írni a tapasztalataimat.
Kijelző széle 3 hét után elszíneződött.
Prémium szolgáltatást vettem igénybe.
Csütörtökön vitte el Szerdán hozta is.
Kijelzőt és töltő kábelt cseréltek.
A egyenlőre úgy tűnik hogy jó lesz szépen dolgozott a szervizes bácsi.
Kapcsolat tartásból 1-es alá senkit nem értem el náluk semmilyen formában.
Még az s2-es telóm idejében ez másképp ment.A billegés sík asztalon az minden általam fogott s5-ön megvan.Kb 10-12 telót fogtam kézbe (ez a típus a céges is).Én különösebben nem foglalkozom vele.
Egy kis vélemény nyilvánítás:
Véleményem szerint a samsung galaxy s5 elég gagyira sikeredett.
Mondom ezt pl a műanyag hátlap miatt ami messze nem illeszkedik a készülékhez tökéletesen.
A műanyag keret miatt ami szerintem hamar megfogja adni magát kopás stb.
Az összerakásáról nem is beszélve pattog recseg stb kézbe fogva nem érzem a minőséget.
Ennyi pénzért ebben a kategóriában szerintem hátul kullog a samu zászlós hajója.Egy szóval soha többet SAMSUNG.
-
törölt tag
Dilemma!
Gyári független S5-ön mit egerészik a Flipboard? Jó az valamire nekem vagy csak szimplán be akar lépni a magánéleti problémáim küszöbén?
-
Danny750
őstag
A Telekomnál láttátok már milyen az s5-ok amoled kijelzoje???
Nagyon durván be vannak égve.... Ennyit arról, hogy itt ettől már nem kell tartani a gyári után.... -
törölt tag
Azért arra kíváncsi leszek, hogy milyen lesz/lenne az S5 Android L-el?! Mert szerintem a 4.4.2-vel sem csúnya.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Pálin(t)ka #5800 üzenetére
Ki kell várni türelmesen , idővel minden ideér
(#5801) tothl
Szólj ha megkaptad
-
tothl
addikt
Én már a következőt várom !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest