Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
-
gorog67
aktív tag
Köszi, így már értem.
Valaki írta, hogy a Tesco nem fogadja el. Amúgy a kártyás fizetés miatt a pénztárcámat úgy is előveszem, a telefonomat meg nem, de az ötlet tényleg jó.
Néhány újságban megjelent kupon csak egyszer használható és a telefonét nem lehet eltépni. Ezt hogyan oldják meg külföldön? -
Luser2000
addikt
Szia!
Neked "csak" hátlapod van, vagy S-View Cover?
Az én "kombó" csomagomhoz adtak egy USB kábelt is. A töltőlap jelenleg a Galaxy Tab S 10.5 töltőfejére van csatlakoztatva.
Este átvariálom úgy, hogy előveszem az S5 gyári töltőfejét, meg a töltőlaphoz adott USB kábelt és azokkal fogom kipróbálni. Hátha segít rajta.Balázs
-
Henrico
tag
Nekem gyári töltő lap van és egy kínai spirál (vevő) a telefonban. Rajta a gyári hátlap és az egész egy spiegen tougharmor tokban. Azt észrevettem, hogy a kínai töltőlapon sokszor kell igazgatni, hogy töltsön, a gyárin mindig jó...
és igen, melegszik nekem is... elég rendesen.. archoz téve szinte már éget, S3 is hasonló paraméterekkel, szitu ugyanez, 1.5 évig használtam úgy, aksi se ment tönkre, telefonnak se lett baja.
100%-nál aztán szépen kihűl.... tehát miután feltöltött, már nem indukál semmit...
Bár a kínai lapnál mintha mindig meleg lett volna... passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest