Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maranello74
aktív tag
válasz
randras_83 #8298 üzenetére
Nekem az nagy.
Ha bejönne a méret akkor notáznák."A legtöbb ember nem látszik hülyének, míg ki nem nyitja a száját."
Nem neked szól, csak úgy általánosságban egy gondolat. -
Burt1793
veterán
válasz
Maranello74 #8289 üzenetére
Bocs, én csak enyhíteni akartam a telefon földbe tiprásán.
Marad az s5, amúgy a z3c-t inkább az s5-tel hasonlítom, mint az alphával (persze azzal a kijelzőméret miatt lehet), mert nekem kell a mobilba a microsd foglalat (sok zene forevör).
Nekem a Z3C ugyanannyira bejön összességében, mint az s5, egy dolog van, ami miatt mégsem: az amoled panel.Ui.: Tiszteletbeli s2 nekem is van, eddig hibátlan volt, most nem tud rezegni, de a legfrissebb android van rajta, átlagba 5 napos üzemidőket tolok vele.
-
randras_83
addikt
válasz
Maranello74 #8294 üzenetére
És a Nexus 6 nem érdekel? Az S6 még messze van.
Amúgy meg fanatikus vagy...ott van a neved alatt-jó ez szar poén volt, de nekem tetszett...-
-
Maranello74
aktív tag
válasz
randras_83 #8293 üzenetére
Jól teszed. A legjobb b terv, de arra sajnos nem kapunk kedvezményt.
Az a helyzet, hogy amikor telefont veszek akkor azt azért teszem mert a kis cégemnél egy tönkrement. Azért van ennyi samu s3 mert beváltak, viszonylag olcsó a fenntartásuk(1 8000e egy kpl kijelző), stabilak. Volt itt már sokminden de az utóbbi években ha tudtam s3-nakat vettem minden kihullott szar helyett. -
Luser2000
addikt
válasz
Maranello74 #8292 üzenetére
18 telefonod van?
-
Maranello74
aktív tag
válasz
randras_83 #8293 üzenetére
A négymagos s5-öt.
Nekem sem kellene egyiksem. Talán az alpha, ha nem hagyták volna ki a microsd-t.
Várom az s6-ot,de meg fogom rekinteni a note 4et is. -
randras_83
addikt
válasz
Maranello74 #8292 üzenetére
És melyiket használod??
Amúgy ezek közül egyik sem állítható igazán az S5 mellé, mivel mindegyik más kategória, illetve régebbi készülék. Én maradok a Nexus vonalon az biztos.
(#8294) Maranello74 :Sejtettem, hogy az S5-öt...
(#8295) Luser2000 : flottát kezel, nekem az jött le. -
Maranello74
aktív tag
válasz
randras_83 #8291 üzenetére
Nem vagyok elvakult, csak tapasztalt.
Van két s5-öm két s4-em 9db s3-mam 1db z-m, 1dbz1-em 1db z1c 1db htc one(m7)m.
A legszarabb a z1,a legjobb a az s5.
Ja és van egy tiszteletbeli s2 is.
Addig szervizelgették a multkor a z1-et,hogy kénytelen voltam venni addig helyette egy s3mat míg visszakapjuk.
A kollega aki használta a z1et kérte, hadd maradjon nála inkább az s3. hogy -
randras_83
addikt
válasz
Maranello74 #8290 üzenetére
Igen arra gondoltam, csak kimaradt...
Ettől még nem kellene ennyire elvakultnak lenni...mindegyik telefonnál van pro és kontra.Én nem akarom hasonlítani, mivel nem én akarok telefont venni, bár ha alpha vs z3c, akkor inkább sony, pusztán mert jobban tetszik. Ellenben egyik sem kellene igazán.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
randras_83 #8288 üzenetére
Mi egyezik meg? A soc-n kívül semmi.
Tudod mivel hasonlitsd? Az alphával annak talán van értelme. -
Maranello74
aktív tag
válasz
Burt1793 #8286 üzenetére
Igen azért mert szarabb: a kijelzője, kisebb az egész (tartalomfogyasztásra) ronda unalmas a formája, a minősége, a kamerája még talán az értékvesztése is.
Ha ennyre bejön akkor add el az s5-öt és vegyél egyet. (de előbb kukkolj be egy két sony topikba, van ott baj bőven ahogy pl a g3 topikban is).
Szerintem mi s5 tulajok még elégedettek lehetünk, hogy nem egy szart vettünk. -
randras_83
addikt
válasz
Maranello74 #8279 üzenetére
azért ez picit erős...egyébként emlékeim szerint megegyezik a két telefonban...akkor az S5 is vacak???
Látom Burt1793 már megelőzött, szóval mindegy.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #8285 üzenetére
Rossz helyen kopogtatsz.
Majd felteszek egy kérdést az almásoknak, hogy szerintük i6-ot vagy sgs alphát vegyek e.
Szerintem olvass sokat aztán döntsd el.
Nem a barátságtalanságomról vagyok én sem híres, de ez egy rossz kérdés(nem egy súlycsoport a kettő) és rossz helyen(....). -
Burt1793
veterán
válasz
Talán azért nem lehet az s5-tel összehasonlítani, mert jóval kisebb méretben hoz majdnem ugyanakkora aksiteljesítményt? Vagy mert ugyanaz a soc van benne? Hogy lehet ilyet kijelenteni? Tényleg jó az s5, de a z3c is. Jobb a vízvédelme, üzemideje, kompaktabb a mérete (bár nem sokkal kisebb), sokkal szebb. Nekem s5-öm van, tetszik is, de a z3c van ilyen jó szvsz. Másik nagy kedvencem még a lumia 930, csak hogy bomlasszak egy kicsit
A 3500as aksi egész jónak tűnik, meg tudja nyújtani az s5 üzemidejét, ezzel azt akarom mondani, hogy az s5tel talán jobban lehet variálni. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Maranello74 #8284 üzenetére
Elég karcos a stílusod, de no problem.
A hasonlóan gondolkodok miatt vannak a viták egyes topicokban.
Szerintem nem "toltam" a sértődést.
S5 topicban nem lehet olyan felhasználó aki mást is használt előtte?
A szűk látókörödet ne erőltesd már rá mindenkire itt az S5 topicban!
Neked nem telefon a Sony, másnak még lehet, vagy te itt mindenki helyett jelentetted ki ezt?
Most már te megsértődhetsz rám, pont nem érdekel, nem leszünk barátok.
Szerencsére a többség barátságosan fogadott, de mindig kellenek ilyen okosok is.
A végén azért láttam már a jó szándékot is a hsz-edben, ettől függetlenül már nem törlöm amit írtam, mert elhagyta a "számat", nem szoktam visszakozni. -
Maranello74
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #8282 üzenetére
Hiába tolod itt a sértődést.
Nehogymár meglepődjél, ez egy s5 topik.
Itt nem telefon egy sony.
A sony topikok biztos agyon dicsérik, de én egy z és egy z1 birtokában(amik a "flottánk" két legbetegebb tagjai, legtöbbször vannak szervizben) nem tudok a kistesóról sem jobbat elképzelni.
Azonkívül, hogy szép(de ha ez számít van nála szebb) ennyivel be is zárult a kör.
Akinek szép kell annak ott az i5s akinek jó annak ott vannak az androidos zászlóshajók vagy a note széria. -
Garsza
veterán
válasz
Ferko75HUN #8282 üzenetére
Szerintem ne vacilálj nem bánod meg a sz S5 veszed. De fordítva nem vagyok benne biztos. Nekem előtte S3 volt de folyamatosan romolgattam mert nem voltam elegedet a sebességével, vagy az aksi idővel mindég volt valami. Ennél még esze,be se jutott hogy más romot rakja rá. Minden tökéletesen fut. Rootolni rootoltam mert pár programhoz kell a root amit használok. Meg volt most egy kis gondom az S Healtval az Xposed modul miatt de azt könnyedén meg lehetett oldani. Nem mondom hogy tökéletes teló mert olyan nincs de nagyon jó szerintem.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Csak úgy jönnek össze, hogy mindkettő tetszik nekem.
Hardver ugyanaz, vagy legalábbis majdnem a fő komponenseket tekintve, egyik sem volt a kezemben még, vakon fogok dönteni.
Azt hogy vacak lenne azért erősnek gondolom, te erős márka fanatikus lehetsz.
Persze, ha már volt a kezedben Z3c amin nem a teszt üzemmód megy (pl:MM) és azután állítod ezt, az megint más.
Különben már 99%-ban errefelé hajlok (S5) , most is egy videót nézek közben.Többiek: Köszi a válaszokat!
-
zx6r
aktív tag
válasz
Biztos nem vacak....a kèpernyő felbontàsa gyengèbb ahogy làtom (hd ready),de biztos jo telefon az is nagyon.Ami mèg a samsung mellett van a prèmium gari.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
demeterf2 #8276 üzenetére
Nálam is dettó ugyanez van. 3%-on megáll. Adjunk hálát az égnek
Jó hír a képekkel kapcsolatban. Ma a szabadban gyönyörű képeket készítettem. A gépre áttöltve is meg voltam velük elégedve. Ez a szép idő miatt, vagy a gyári reset miatt van, nem tudom. Egyébként hdr funkció nagyon bejövős...
-
Maranello74
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #8266 üzenetére
Azt nem értem, hogy hogy jön össze az s5 a z3c-tal.
Nem is egy kategória.
Egy z3c-nek semmi köze nincs egy s5-höz amúgy neg nem nagyon hiszem, hogy pont itt lenne valakinek tapasztalata arról a vacakról. -
Garsza
veterán
Tudtok abban segíteni hogy hogy tudom elérni hogy kiküldje a telóm a képet a Samsung UE40ES6800 -as TV -m re.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Ferko75HUN #8260 üzenetére
Használtam i5s-t párhuzamosan az S5-tel. Nálam főként a kicsi képernyő miatt esett ki az iphone (augusztusban). Szerintem az S5 egy nagyon jó telefon. Bátran ajánlom. Z3c-t nem ismerem.
Kamera daemon nincs nálam, de a Vibert sem használom. (ha egyáltalán ez a gond okozója)
Nem rootoltam, nem romoltam, egyszerűen csak teszi a dolgát. -
demeterf2
tag
Nekem ez a kamera deamon ma jött elő, mert használtam a kamerát. Nem szívta utána tovább csak amíg használtam. 3%-kal állt meg.
Ilyen áron szerintem is a Samsung a nyerő. Ismerősi körben Sony Sp-ről hallottam gondokat, egyszer a kijelző utána az aksi adta meg magát. Szervizelték neki, de ki tudja mikor adja be megint a kulcsot.
-
Garsza
veterán
Én használom a Vibert és még sosem találkoztam ezzel a camera demonos beakadással.
Sony és a szamszung közül én biztos hogy a Samsungot választanám. Nem volt még Sonym de egy ismerősömnek Z2 van és folyton panaszkodik rá, valahogy nem a legjobb a Sony soffltvere. Azt javaslom IOS után semmikép sem ajánlom a Sonyt.
-
zx6r
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #8270 üzenetére
Volt màr pàr telefonom ,ès bàtran àllíthatom ,hogy nagyon jó telefon ez nem hiszem ,hogy megbànnàd ha az s5 mellett döntenèl.Nàlam ez a deamon dolog nem jelentkezett mèg,de lehet azèrt mert a kameràt nagyon ritkàn hasznàlom.
-
nope00
tag
Sziasztok, erre így lehet tenni towelroot-t? Persze garancia vesztés nélkül. Esetleg vmi extra teendő? -
borsodika
őstag
Összefoglalóból idézve: "ami egyelőre furcsának tűnik, az a multitasking, valahogy nem igazán működik, reméljük szoftverfrissítéssel orvosolják --> 2-3 alkalmazás futása esetén is már újratölti az alkalmazásokat a váltások közben"
Szerkesztve.
-
nfsu17
veterán
válasz
Ferko75HUN #8266 üzenetére
lehet a viber az okozója, de ez nem volt egy nagy reprezentatív kutatás tegnap, én nem fogadnék nagy összegben erre
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
N.otorious #8263 üzenetére
Köszi srácok mentem ezeket az okos oldalakat!
Próbálom estig gyűjteni az infót, teszteket és még ma rendelek vmit.(#8265) nfsu17: Sajnos a viber-t nekem is használni kell, és ahogy itt olvastam az okozhat összeakadásokat, vagy az már másik történet?
Kicsit összegyűltek most itt az infók a fejemben. -
nfsu17
veterán
válasz
a kamera démon sem biztos hogy elő fog jönni, ne így álljál hozzá, hogy biztos előjön, semmi nem garantálja
borsodika
mitől is nem jó a memóriakezelése?
kifejtenéd? -
borsodika
őstag
válasz
Ferko75HUN #8262 üzenetére
4.4.2
-
N.otorious
senior tag
válasz
Ferko75HUN #8262 üzenetére
4.4.2, a 4.4.4 még nem jött ki s5 re itthon.
[link] -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
borsodika #8261 üzenetére
Tényleg ne haragudjatok a teljes tudatlanságomért, de 1 órával ezelőttig meg sem fordult a fejemben az S5.
Most elolvastam 1-2 tesztet, de ezek mind régiek, ráadásul egyedül vagyok otthon a 3 éves gyerekemmel, így kicsit nehézkes a kutatás, könnyebb a kérdezés.
Most a hivatalos gyári szoftver a kit-kat 4.4.4? -
borsodika
őstag
válasz
Samsung nem az a kapkodós fajta szoftver téren főleg, hogy csak most jött ki a Lollipop úgyhogy idén tényleg nem valószínű. S5-nél még szoftveresen a memóriakezeléssel vannak gondok de remélhetőleg egy frissítés ezt majd orvosolja.
-
Ferko75HUN
senior tag
Sziasztok, tudom ostoba kérdés ezt itt feltennem: S5, vagy Z3 compact?
Csak hátha van valakinek tapasztalata Sony oldalon is.
Nekem semmi sincs android oldalon, 6 éve almázom és azt hiszem megérett az idő a váltásra.
Már rendeltem volna a Z3 compact-ot amikor kaptam az infót, hogy magentánál a csomagomban (next.s) most 111.000,-
online vásárlás esetén az S5.
Azért ez már elgondolkodtat a Samsung tv-m miatt is, gondolom jobban tudnám használni az S5-öt képernyő tükrözésre....stb.
Beleolvastam a topic utolsó 2-3 oldalába, a cam. deamon-on kívül gondolom nem kell semmitől tartanom, mint átlag user, aki csak mail-t néz, pár weboldal, fénykép...
Gondolok itt arra, hogy tök alapon használnám, semmi root.
Ez a Lollipop Samsungéknál tényleg csak jövőre várható?
+színben melyik bírja jobban a tapasztalatok szerint, tokot- fóliát nem szeretem. -
Byga007
aktív tag
Sziasztok [Erröl] van valami infója valakinek . Ez eredeti ?
-
danzig27
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Van egy root mentes S2 X google fiókkal, és van egy szintén root mentes S5 Y google fiókkal. Szeretném az S2-rő a Real Racing 3 mentésemet, illetve állásomat áttenni, menteni az S5-re. Hogyan tudom ezt megoldani? Előre is köszi -
nfsu17
veterán
válasz
Jack Oneill #8246 üzenetére
valószínűleg mégsem tölt akkor jól az.
ha valaki qi töltőre teszi és nem jól teszi rá, akkor mutat narancssárgát.
vagy lehet keverem a g3-al, már nem tudom -
sys25
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8237 üzenetére
Van egy jó kis app,amivel gyakorlatilag bármilyen színt színt be tudsz állítani az értesítésekhez.Nekem pl lilán világít ha tölt,piros ha merül,zöld ha feltöltött,ciánkék a nem fogadott hívás és az sms,sötétebb kék az fb értesítések,sárga az olx értesítés.
Led Blinker Pro.
Szerintem hasznos kis app,így nem csak a gyári színekkel tud a led jelezni! -
Jack Oneill
veterán
válasz
Maranello74 #8242 üzenetére
Okés, pont most töltött fel (normálisan kevesebb, mint 2 óra alatt), figyelni fogom démonkát
Egyébként csak megjegyzem, nagyon korrektek vagytok mindannyian. Lelkesen válaszoltok, még a buta kérdésekre is
Köszönöm!
-
nfsu17
veterán
válasz
Jack Oneill #8232 üzenetére
újraindítás után nem tűnik el semmi folyamat az akkustat alól, hisz az csak akkor nullázódik, ha feltöltöd 100-ra az akksit és kihúzod a töltőt.
a töltő kihúzásával 0-ázódik az az akkustat.
az újraindítással csak azt éred el, hogy a háttérben a démonka kimegy a memóriából és ha nem jön vissza, akkor nem nő a démonka %-a, sőt, csökkenhet is. -
Maranello74
aktív tag
válasz
Töltsd fel 100%ra,húzd ki a töltőt el fog tünni.
Ha démonka működik akkor eszi az aksit,és nől a százalék. Amikor ujrainditod azzal kinyirod démonkát, de az akku statisztikában ott marad a folyamat nyoma ami %-ban csökken mivel az összes fogyasztás hoz képest Démonka 0-ja egyre kevesebb. -
Jack Oneill
veterán
válasz
N.otorious #8239 üzenetére
Nincs bekapcsolva a net, ha töltöm, és üzenet sem jött.
-
N.otorious
senior tag
válasz
Jack Oneill #8237 üzenetére
Biztos mert közben kaptál egy üzenetet, rád írtak viberen, kaptál egy email-t, közben lett egy nem fogadott hívásod, utána meg feltöltött a teló....
A 2.0 át azért próbáld ki.
-
mediumgecso
őstag
válasz
N.otorious #8235 üzenetére
Köszi a linkeket. 2.0-s 2014-es TV-kel működik, 1.0 nem kompatibilis az S5-tel, nem engedi letölteni
Ilyenkor mi van??
-
Jack Oneill
veterán
válasz
N.otorious #8233 üzenetére
Köszi! Egyelőre nincs vele baj, nem eszi az akksit.
Másik: Mitől van az, hogy ha felrakom a telefont tölteni, akkor van, hogy a led jelző pirosan világít, de máskor meg sárgán világít. Ha feltölt van, hogy kéken, de van, hogy zölden világít. Ez miért van? -
yodamester10
őstag
válasz
mediumgecso #8234 üzenetére
Érdekes mert nekem Philips és Lg tévém is van és egyből át tudom lőni a képet a teloról és nem kell semmi app hozzá
-
N.otorious
senior tag
válasz
mediumgecso #8234 üzenetére
-
mediumgecso
őstag
Uff!
Az aláírásomban szereplő TV-n akarom a teló képét látni (screen mirror), de nem ismeri fel a TV-t.
Segítene valaki, akinek már sikerült hasonló TV-vel összehozni (vagy nem tudja a TV??)??
Vagy esetleg egy olyan app is érdekel, amivel ki tudom küldeni a TV-re a teló képét (ha nem megy gyárilag)
Köszönöm. -
N.otorious
senior tag
válasz
Nem, használj greenify-t a futó folyamatok hibernáláshoz, a többi haszontalan. De a daemon egy system file, úgyhogy szerintem csak root-tal tudod kilőni.
-
Jack Oneill
veterán
Jo reggelt mindenkinek! Reggel bekapcsoltam a telefont, de meg mindig ott volt demonka, viszont maradt 3% . De valamit nem ertek. Az nem is a folyamatoknal van. Egyszeruen csak mutatja az akksinal,hogy melyik program,mennyire hasznalta az akksit. Az elvileg nem az aktualisan futo folyamatokat mutatja. Azt mashol kell megnezni. De javitsatok ki,ha tevedek. Es megegyszer kerdezem,a ccleaner(nem hasznalom)kilone ezt?
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom agy Gear fit beszerzésén. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e a készülék egyszerre kommunikálni az órával és a kocsi kihangosítójával? Köszönöm! -
-
J4ff4
csendes tag
most mi a legujabb build szama? irta itt valaki h ang9... de mar van anh6 meg ani4... most akkor mi van?!
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8224 üzenetére
Ez attól függ mennyire hagyod a kis drágát kibontakozni.
-
Jack Oneill
veterán
A kamera démonnal kapcsolatban, helyesebb nevén MM-QCAMERA-DAEMON azt olvastam, hogy az alkalmazások között le kell tiltani az unified daemon nevű alkalmazást, folyamatot, vagy mit tudom én mit
De ez valakinél bekavart az időjárásban és a térképben, de valakinek semmiben sem kavart be. Egy próbát megér.
Viszont azt megkérdezném, hogy akinek ez a démonka szívja az akksit, annak hány százalékon eszi? Ahol felsorolja, mi mennyi százalékot eszik, ott mennyit ír a démonka? -
Dazsar
aktív tag
ha valóban ez lesz az s6 akkor ilyenem nem lesz egy jó ideig, ez ótvar ronda
másik:
NeatROMEz milyen ROM? miben különbözik a gyáritól?
-
törölt tag
válasz
Pálin(t)ka #8220 üzenetére
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
Maranello74 #8219 üzenetére
Addigra én is cserélek S7-re. 😂😄😁
-
Maranello74
aktív tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
Horovic #8216 üzenetére
ha lesz róla infó, úgyis belinkeli majd valaki, plusz lesz róla mobilaréna cikk is az tuti!
bár a videó alapján nem tétlenkednek a Samunál (legalábbis a sammobile-os srácok videója alapján): [link]
(#8217) Pálin(t)ka: az ötöslottó nyerőszámait nem tudod esetleg? tudnám honnan szedted ezt az infót...
-
[P]laci
senior tag
válasz
Maranello74 #8210 üzenetére
gyakorlatilag minden KK-es teló érintett, mert a Google-tól érkezett így a "cucc"...
a legérdekesebb dolog az egészben az, hogy ennek ellenére nem jelentkezik mindenkinél, még nexus 5-ön sem jelentkezik minden esetben...
valakinél megjelenik, de nem battery drainel... valakinél megjelenik és gyakorlatilag képes csutkára meríteni a telót...
de mint mondtam, 5.0-ban se híre, se hamva a dolognak, szóval király!
és mivel az S5 is megkapja, így aggodalomra semmi ok.
-
nfsu17
veterán
válasz
Maranello74 #8210 üzenetére
köszi, de nem nekem kell segíteni nekem (kopp-kopp) nincs démon...legalábbis a telón
-
Jack Oneill
veterán
Tegnap gyalultam le a toltes gond miatt. Nekem ez a deamon nem kavar be az akksiba, nem tapasztalom, hogy jobban merulne. Egyebkent tegnap raktam fel mindegyik alkalmazast, azota nem. A demonka csak na jott elo. Fura jelenseg, de nekem 3%-on nem hiszem,hogy enne az akksit. Ha valtozik a helyzet,jelzem majd.
Ccleaner tudja ezt torolni esetleg? -
Maranello74
aktív tag
Annyiban tudok segiteni, hogy kb márciusban váltottam az s4 et erre.
Ugyanazokkal az alkalmazásokat telepítettem erre is, még a háttér is ugyanaz. Démonka a viber utolsó frissítése ota jött elő kb egy hónapja.
Tehát amikor a telefont vettem minden mostani dolgot felraktam és változtatások nélkül működött eddig bug mentesen.#(p) laci:csak kk/s5? Vagy tudsz másról is?
-
[P]laci
senior tag
legutóbbi utánaolvasásomnak ismeretében gyakorlatilag bármilyen kamerát használó alkalmazás generálhatja ezt a bugot, de mint mondtam egyik KK verzióban sem került javításra a Google részéről.
viszont az android lollipop preview már nem produkálja ezt, ergó onnantól nem lesz gond.
-
nfsu17
veterán
válasz
Jack Oneill #8203 üzenetére
én ezt csinálnám:
legyalulnám a telót alapra és használnám pár napig mindenképp, hogy úgy előjön-e.
nem 100-as megoldás ez se, mert valakinek hónapok múlva jött elő (valószínű valami app miatt, de azt nem tudjuk)
ha úgy nem jön elő a hiba, akkor elkezdeném 1-2 naponta feltenni a progikat egyesével.
és figyelni mikor fog előjönni a hiba.igen, ez valóban nem kellemes, hogy ilyet kell csinálni, de ha egyszerűbb restartolni a telót a javításig, akkor legyen az.
ha van kedved, meg lehet kísérletezni -
Maranello74
aktív tag
válasz
danielgalaxy #8204 üzenetére
Nincs operám viszont viberem van.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8202 üzenetére
Mégegyszer :
Démonka egy szoftveres bug ami gyak a kamera szoftver összeakadása vmivel.
Ha összeakad(nem mindenkinél) nincs mit tenni, újra kell indítani.
Nem segit ezen semmi csak az ha a szoftverben kiradírozzák ezt a részt és újraírják.
Ahogy eddig láttszik nem fogják ezt külön megtenni.
Még mindig azt mondom, hogy a viber. Sajnos az ügyfeleim egy része igényli, hogy nekem is legyen(én gyűlölöm).
Amig nem volt viberem addig nem volt démon sem.Szerintem csak az s5 csinálja.
-
nope00
tag
Sziasztok, most sikerült vennem egy s5-t. Gyárilag független, de vodafone romos, van lehetőség garancia vesztés nélkül áttérni független gyári samsung romra és miként?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Maranello74 #8199 üzenetére
Ccleaner nem megoldas? Es egyebkent ez a demonka a beallitasok, akksi resz alatt van nekem,ahol latom,mi mennyit fogyaszt.
-
nfsu17
veterán
válasz
#07844352 #8197 üzenetére
az elsőt és utolsót gariban cserélik, a többit meg majd javítják.
sw-es bugok szerintem nincsenek is, max ez a kamera démon, de ez sem mindenkinél.jó lenne ha leírnák az ügyfelek, hogy akiknél elő jött eddig a dolog, milyen más progik vannak még fent a telón és kb mikor vették észre, hogy előjött a hiba, azaz előtte mit csináltak
s2 független magyar teló sem kapott meg minden frissítést, amit a környező országok igen.
ott volt olyan sw, hogy ha wipeoltad a telót, akkor téglát gyártottál belőle.
azt hiszem németben jelent meg először az a sw.
tudott róla a samu és nem kapkodtál el a javítást.
Mo-ra az a sw nem jött.
ahhoz képest ez a démon vicc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest