Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HDD probléma (nem adatmentés)
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Kékes525 #10629 üzenetére
Szerintem a programokat rakd fel újra, hogy ne legyen gubanc. Esetleg azt állítsd be, hogy a google fiókodat állítsa vissza az s5-ön, így felrakja azokat az appokat, amit s2-n is fent voltak és felmenti a google-ba mentett névjegyeidet, jelszavaidat, könyvjelzőidet. Én így csinálnám.
-
bendegruz
őstag
-
Burt1793
veterán
válasz
Kékes525 #10588 üzenetére
Igen, a L930 nagyon szép, de vannak hibái, ezért van két androidos kütyüm mellette.
Az biztos, hogy senkinek se ajánlom a L930-at, csak akkor, ha valaki "beleszeret", az s5 a racionális választás. Az, hogy van 2-3 ember a több ezerből, akinek bugos és nem tudja visszavinni, az nem a samsung hibája. Ezért van rá a garancia. A L930-on viszont olyan bugok vannak, amik általánosak és el kell viselni őket, a frissítéseket meg csak ígérgetik.
De legalább nem laggol.
(#10587) WuuWuu: Milyen appokat használsz? Nyugtass meg, hogy nem raktál fel mindenféle vírusirtót vagy cc cleanert?!
A médiaszerver akkor se fut ennyit, ha van bent sd kártya, sőt. Csak egyszer kell médiakeresést végeznie, utána csak akkor fut a médiaszerver, ha zenét hallgatsz vagy filmet nézel, de messze nem merít ennyit.
-
Burt1793
veterán
válasz
Kékes525 #10582 üzenetére
Helló!
Ez furcsa, mostanában több topikban is olvasom (tablet és mobil is), hogy a samsungok gyorsan lemerülnek. De ezt gariban javítják, mivel szinte biztos hardveres hiba (mutattak merülési képernyőt, csak a képernyő merített és mégis órák alatt lemerült), nálunk a családban van s4 mini is, meg még jó pár samu és egyikkel sincs merülési gond, az s5 meg kirívóan jól bírja (igaz, nem az a mindenes telefon, hanem a L930).
Tényleg csak a hostess lányokra kell figyelned. -
sys25
aktív tag
-
Mitya92
újonc
válasz
Kékes525 #8019 üzenetére
Látom hiába tettem fel a kérdésemet/észrevételemet.
Néhányan nem tudnak segíteni (illetve szövegértésük 0) de ezért a cinikus megjegyzéseket tesznek. (és épp ő utal a magyar samsungos társadalomra
) Mivel érdemi hozzászállást nem tudnak tenni, így bízok benne, hogy van aki tényegesen is tud segíteni a a lépés számlálós problémára. Válaszát előre is köszönöm.
-
törölt tag
-
Burt1793
veterán
válasz
Kékes525 #6422 üzenetére
Helló! Nem váltottam, a családba került az s5. De elég sokat nyomkodtam, nagyon jó. Az s2 nem lehet hasonlítani. Egy htc one-t is szívesen kipróbálnék hasonlóképpen, mert a mediamarktban megnyomkodás semmit se ér...
pszichiáter: nyasgem, tetszik az aláírásod. :-)
Többiek: ez az ébresztőbug biztos nem hardveres probléma, lehet hogy azt a telót le is frissítették. Tegnap nem volt frissítés a telenoros s5re.
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #5917 üzenetére
Előbb-utóbb a sok user miatt az androidos gyártók is eljutnak arra a szintre, mint a WP-sek. Fogják és lezárják a rendszert minden irányból. Maradni fog a Nexus széria azoknak akik ROM-olni szeretnének.
Nem tagadom, a Nexus 5 után amikor jött az S5-öm, igencsak elgondolkodtam azon, hogy vajon most a Knox miatt jól választottam-e?
Aztán rájöttem, hogy igen! Ha szeretném ugyanúgy lehetne CM rendszerem, csak ugrana a Knox. De minek cseréljem le? Sorozatosan azt olvasni, még a Nexusok esetében is, hogy ami ma jó, az holnapra nem. Aztán cserélgetik a kernelt meg a ROM-okat. Most kezdjek el vadászni, hogy mi válik be?
Például az LG G2 esetében CM alatt nem volt duplakoppintásos ébresztés...Távirányító sem! Jó, nyilván lehetett volna megoldást találnom. De nem! Egyszer-kétszer jópofa a ROM-olás, utána nem.
Az S5 mióta megvettem, kapott pár app-ot a Playről meg csengőhangcserét, illetve a fejlesztőibe lenulláztam az animációkat. És ennyiben ki is merült!
Nekem így is bőven jól használható maradt a készülék. -
törölt tag
válasz
Kékes525 #5911 üzenetére
Nézd, gyártó oldalról én megértem a Samsungot. Nyilván amikor a sok 0.0-s user otthon szétcseszte ROM-olással az alaplapot és azt gariban cseréni kellett, az olyan kiadás, ami nem a gyártó hibájából állt elő. Ez ellen lépni kellett! Jogilag is megértem, hiszen a vállalkozásodban Te magad sem viselnél olyan kiadást, ami nem a Te hibádból adódik.
Az pedig más téma, hogy a hackerpalánták úgyis előrukkolnak a Knoxnullázóval, és akkor a Samu fejlesztheti a Knox-t, hogy védve legyen. Kb. ugyanez a kör ment az Apple-nél Jailbreak fedőnév alatt. -
Giorgio1313
aktív tag
válasz
Kékes525 #5288 üzenetére
Értem értem de mi az amit annyira titkolni kell?
olvastam hogy a bíróságon skyperól kimentett hanganyagot és képeket mutattak bizonyitéknak ergo ha akarnak és van rá okuk megfigyelnek. A probléma azzal van hogy a flextronics gyár munkás kelti általában a hangulatot ezzel... Sanszos az átlag embert figyelik meg nem?
-
tothl
addikt
válasz
Kékes525 #5290 üzenetére
Kozmetikai nüansznyi problémák plusz wake up bug.
Meglátjuk.
Én bízom bennük, az S4em is hibátlan lett kijezőcsere után, a mai napig tökéletes csak már a páromé.
Hozzáteszem az S5 sem fagyott a büdös életben soha, ha nem kapcsolom ki frissítés végett szerintem ápr. 11 óta menne non-stop. -
migabi24
nagyúr
válasz
Kékes525 #4695 üzenetére
Még jó, hogy senki nem meri felrakni a garibukta miatt, ja és olyan főzelék nincs és nem is lesz soha, ami gari megtartásával telepíthető, és ennek egy nagyon egyszerű oka van, hogy a telepítéshez custom recovery kell, ami azonnali garivesztést jelent, a removed knox nem jelent mást, minthogy a knox ki lett gyomlálva a szoftverből, de a bootloader védelme attól megmarad
-
Garsza
veterán
válasz
Kékes525 #3066 üzenetére
Én sem vettem észre semmi zörgést és recsegést a telómon. Pedig direkt megráztam jó erősen a fülem mellett.
(#3067) maxim01
Mondjuk nekem van rajta gyári flipp tok amit a hátlap helyett kell fel tenni. De csak azért mert a szolgáltatómnál rábeszéltek. Eddig én se tokban tartottam egy telóm se. Azon elvek miatt amit te is írtál. Lehet ezen se lesz soká. -
maxim01
aktív tag
válasz
Kékes525 #3066 üzenetére
Nem tudom az enyém mért nem zörög, de szerintem nem én vagyok az egyetlen akinek nincs baja a készülékkel. Nekem tok és fólia nélkül van, ez egy eszköz amit használni kell, nem én vagyok érte hanem ő értem...
Ez nem egy hímes tojás amit ápolgatni kell, nem azért vettem, hogy csak nézegessem...
Előtte s3 volt azzal sem volt semmi problémám sosem, még most is megvan a fiam nyúzza (nagyon szereti), azon már a korából adódóan van egy pár karc, de ez van.
Ha sportolsz akkor az s5 és gear kombináció hihetetlenül jó dolog, aki nem ezt mondja az nem hiszem, hogy kipróbálta. Futás közben tök jó, hogy a telefon nincs ott mégis mér mindent amire szükségem van mégha egy kicsit pontatlan is (5-6 km-nél nekem nem számít 2-300m eltérés), sőt zenét is hallgatok közben. Vettem egy Jabra Clipper bluetooth fülest hozzá és teljesen jó. -
UFC
aktív tag
válasz
Kékes525 #2669 üzenetére
Pontosan így van. Mindenhol le van írva hogy cseppálló. Water Resistant és nem Waterproof.
Csak mindenki úgy van vele hogy az IP minősítés alapján 30 percet kibír 1m mélységig. Ez igaz is lehet,de én nem próbálkoznék vele.
Szakadó esőt meg eddig még minden telefonom kibírt,szóval... Tehát ez miatt nem vennék ilyet. Aki meg vizalat akar vele valamit csinálni az meg lehet hogy kibírja de egyszer történjen valami, beázik és akkor nincs garanciális csere és kuka az egész.
Meg ez a cseppállóság miatt a Prémium szerviz otthon már nem javítja csak elviszi futár meg hozza a futár szóval ezt a lehetőséget is el lőtték ezzel. És sok olyat hallok hogy igy 1 hétig van náluk a teló. 10 ilyet halottam hogy beadták szervizre kijelző hiba home gomb hiba miatt és 1 hétig voltak telefon nélkül. Szóval ez a prémium garancia is kárát látta ennek az egésznek. Bár azért nem láttam hasznát eddig se mert aki kiált mellette hogy milyen jó ott kiderült hogy már 5x vette igénybe a szolgáltatást. Na ha egy telefon 5x elromlik az minden csak nem jó. Illetve ha meg nem veszed igénybe akkor meg csak dísznek volt. Most meg a cseppállóság miatt már otthon nem is javítják és a szerviz ideje is jócskán megnőtt(de ez lehet változik majd).
De hát kinek mi.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Kékes525 #2256 üzenetére
Ezen mit nem tudtál? Le van írva a Samsungos válaszlevélre is (amit olvastál, mert kommentáltad is), ezt mondták el neked újra.
Aztán csodálkozol, ha megszólnak miatta. Ott van kapásból a megjegyzés utolsó mondata.
(#2262) AndrewTdi: Valóban nem csinál olyan jó képeket ha ki van nagyítva. Amúgy ha nincs 100%-ra nagyítva, akkor hibátlan. Döntsd el, hogy akarod nézegetni a képeket
-
mycso
veterán
válasz
Kékes525 #2250 üzenetére
De csak sikerült félreértésbe esni.
Nem a telefont védem/nem védem, hanem pont azt írtam, hogy a kamerát felépítő technika az ami miatt lötyögnek a lencsék, tehát a telefontól teljesen független (más gyártóknál is ilyen). Ez nem baki, nem hiba ez direkt van így.
Ezt kali le is írta.
Van egy lencsesor a kamera üvege mögött, amik alap állapotukban "szabadon" vannak. Használat közben elektromágnes hatására feszülnek a helyükre és természetesen mozgathatók is (fókusz). Ilyenkor (működés közben) nem lötyögnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- VoLTE/VoWiFi
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest