Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spricccer
tag
Nemrég tettem újra a gépem. Win 8.1et kapott. Samsung usb drivert kell töltenem a flashhez?
-
Spricccer
tag
válasz
mediumgecso #10774 üzenetére
remelem 1ftert az is kaphato lesz a vodanal
-
Spricccer
tag
válasz
mediumgecso #10769 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Gondolom ez alapján kell feltennem?!
"Az Összefoglaló leírja röviden és tömören, hogy mi a teendő.
De gyorszippelve:
- Hivatalos ROM letölt
- Odin 3.07 letölt
- Telefonon elcammog a user download mode-ig, rátukmálja a gépre a telefont majd az Odin miután közölte, hogy a harangok Rómába mentek, alias minden fasza akkor Start gomb."Anno a Tab3-at is flasheltem odinnal a leírás alapján úgy kell eljárni az S5-nél is...
Még egy kérdésem lenne. Teljesen leakarom takarítani a belső tárhelyet és az sd-t is. Ha már új rendszer akkor legyen tiszta minden. Azt hogy tudom megcsinálni? Visszaállítás gyárira minden törlésével?
-
Spricccer
tag
Hali. Ha felteszem a lengyel romot a mostani vodás 4.4.2re megfogom kapni a vodas 5.0át? Gariancia vesztéssel jár ez a flashelés?
-
Spricccer
tag
Melyik szolgáltatós a telefonotok? Vodára még OTA-n nem jött L
-
Spricccer
tag
-
Spricccer
tag
válasz
Giorgio1313 #7582 üzenetére
Tegnap raktam fel. Nekem tetszik
-
Spricccer
tag
Hali. Megjartam ma a biztositot...20.000ft onreszt kellene befizetnem es akkor felkuldi megjavitani. De mondta hogy samsungek inkabb cserelik a telefonokat...nem hagytam ott a telot mert egy ilyen repedes miatt nem fizetek ennyit. Tegnap vettem a speedshoptol egy uj gyari feher hatlapot. Igy megszunt a ropogas recseges is. Mondtam a vodas ugyintezonek hogy ha kimegyek az utcara es atomjaira torom a telot es visszamegyek egy jo sztorival es a 20000ftal karoltve akkor kapok egy zsir uj telot? Mosolygott a vodas csaj es azt mondta...IGEN
majusban lejar a garancia a telefonrol...aprilis elejen veletlenul megsemmisul es lesz egy uj telom
-
Spricccer
tag
Hali..
nagy nehezen sikerült reggel elérnem a biztosítót...felvette a kárbejelentést. Kaptam egy számot amivel mennem kell a voda szervízbe. 20.000ft önrészt is emlegetett nekem a biztosítós faszi...csak akkor nem tudom minek fizetem a biztosítást...a lépcsős sztorival álltam elő neki
-
Spricccer
tag
nincs átégve és eltekeredve sem...csak beleolvadt a fém...legfeljebb veszek rá egy új hátlapot.
De ha felhívom őket mit mondjak, hogy mitől repedt be a kijelzőüveg? Ha beviszem látják a hátlapot és ráfogják, hogy attól repedt be az üveg is...szereznem kell egy új hátlapot mielőtt beviszem és ráfogom h kiverték a kezemből
-
Spricccer
tag
Hali
Ma fogom felhívni a biztosítót a múltkori sérüléssel (heggesztés) kapcsolatban...
elvileg előállhat a biztosító azzal, hogy "ha csak felületi vagy esztétikai sérülés keletkezett a telefonon, amely a működését nem befolyásolja;" ez mind szép és igaz is mert a telefont tudom ugyanúgy használni...de a berepedt kijelzővédő üveg miatt oda a vízállóság...szvsz emiatt muszáj megcsinálniuk...szerintetek?
-
Spricccer
tag
Jobbnal jobb otletek
Inkabb egybegyurom...raallok a kocsival es megrugatom
-
Spricccer
tag
A heggesztes egyedul a hatlapon latszik drasztikusan. Az oldalan semmi, egyedul a kijelzo mellett levo "krom" csikon vannak apro pottyok. Veszek egy gyari uj feher hatlapot es ugy viszem be a vodahoz. Talaltam a voda oldalan egy tablazatot miszerint az alap biztositasomban az S5 egy "L" kategoriaba tartozik es szervizeles utan az onkoltsegem 20.000ft lenne...elvileg...
-
Spricccer
tag
Udv.
Tegnap igy jartam a telefonnal...
Heggesztettem es az olvadt fem beleesett a zsebembe a telefon melle. Beleolvadt a hatlapba...a kijelzouveg meg csak berepedt de az nem attol...minden mukodik rajta.
Kerdesem az lenne hogy van vodas alap biztositasom es h az fedezi a javitast ha megrendelem a premium szervizt? Vagy vigyem be a vodahoz es gariztassam ott? A voda ufsz-al beszeltem es mondtak h rongalodasra is kiterjed a biztositas.
-
Spricccer
tag
Hali.
Olyannal találkoztatok már hogy az állapotsorban lévő térerő kijelzés H+ és az alatta lévő kis fel és le nyilak közül csak a fel nyil aktív? Amikor ez az állapot van akkor nincs netem...Repülősbe kell tennem a telefont és vissza...ekkor megjavul...ez a telefon vagy a voda hibájából adódhat?
A recsegő hátlapot a megkopott töltönyílás ajtócskát és a home gomb karcot a prémium szervizzel lehetne orvosolni? Ezek beletartoznak a garanciába?
-
Spricccer
tag
Beallitasok - kapcsolatok - tovabbi halozatok - mobilhalozatok - hozzaferesi pontok neve - vodafone.internet - csatorna - LTE
Ezt az egy LTE beallitast talaltam csak
-
Spricccer
tag
válasz
Rascally81 #5673 üzenetére
egyenlőre semmi változást nem vettem észre...valami teljesítmény javító csomag
-
Spricccer
tag
Hali.
Vodára most jött egy 98.07MB-os frissítés...
-
Spricccer
tag
Hali
Ma megérkezett a nillkin tokom
Eddig jobban tetszik mint a Slim armor. Az anyaghasználata igényesebb
-
Spricccer
tag
Reggelt. Vodára megjött a frissítés
-
Spricccer
tag
válasz
Maranello74 #3803 üzenetére
nekem fókuszál és ellövi a képet
-
Spricccer
tag
Reggelre meg lesz a 2. nap
-
Spricccer
tag
válasz
ForRedGlory #3775 üzenetére
G900FXXU1ANE2
-
Spricccer
tag
Bog a MA TV-ben letesztelte a G3-at...Én összeteszem a kezem, hogy S5öt választottam
Lehet az S5ben benne van a pulzusmérő ami sokak szerint felesleges,de a G3ban meg ott a QHD kijelző...amitől laggol a telefon...Az S5 bővíthető a G3 nem...16mpix itt 13mpix ott..meg itt van ip67 is...
-
Spricccer
tag
Tényleg jobb a Google Kamera...de ez nem tudja (még) a 4k-t...
-
Spricccer
tag
Én ezeket tegnap lőttem a gyári kamera appal....a Hortobágyon
-
Spricccer
tag
Hali
Ma levettem a Spigen tokot az S5-ről.
Kopásnak semmi nyoma 3 hetes használat után. Viszont amit észrevettem, hogy ha a telefonon rajta van a hátlap akkor recseg-ropog... Nélküle nem...A kamera is kattog ha rázom. Ezek a dolgok engem nem zavarnak. Csak gondoltam beszámolok róla..
-
Spricccer
tag
Hali.
S Health-höz jött valami frissítés...frissítettem, de indulásnál kéri,hogy frissítsem az egészségközpontot. Rányomom a frissítésre és hibaüzenettel kidob :S
-
Spricccer
tag
Én is frissítettem, de semmi változást nem vettem észre max csak itt a számokban...
Régi:
Új:
-
Spricccer
tag
Az enyém ilyen...
-
Spricccer
tag
Hali
Az S Health alkalmazáshoz kb két hete jött egy frissítés...de ezt írja, hogy "Sikertelen telepítés. Próbálja meg később (-18)"
-
Spricccer
tag
Hali
Ma megjött nekem is a Spigen Slim Armor tok
tökéletes
-
Spricccer
tag
Megérkezett az S5 és a Fit...Ez a telefon atomdurva
nem sokat kérdez teljesítményben
-
Spricccer
tag
Sziasztok
Holnap én is beállok a sorba
Jön az S5 és a gear fit is a vodától 2ftért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest