- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
ArthurShelby #67322 üzenetére
Hiába a J az alsó kategória, én J5 16-ra cseréltem az S4-et. Nem gyorsabb, nyilván nem, de kb. hozza az S4 szintet. Hiányzik 1-2 extra, amivel együtt tudok élni.
Viszont a 2.5-3 napos üzemidőt már messze nem tudta az S4, örültem, ha estig kibírja. Ja ezért nem vettem iphone-t se
No töltés para, mióta a J5-öt nyúzom, jó érzés.
Mondjuk az infra hiányzik, mert sokat szórakoztam vele -
Alister71
nagyúr
válasz
amoledus #67150 üzenetére
Sajátjával volt töltve vagy a J5-ével ami 1.5 amperes, nem sokkal gyengébb.
Az aksit azért zártam ki mert akármelyiket teszem bele, ha mindkettő 100-ra van töltve, percre pontosan ugyan azt a hátralévő időt jelzi. 1 hónapja mindkettővel ment 1.5 napot. Most 10 óra. Bosszantó, mert a teló nem leharcolt, keretén minimál kopások vannak, kijelző is szép.
Korábban a CM13-al csinálta ezt, hogy merült mint a balta, de ha visszaraktam a gyárit rögtön észhez tért.
Jártam már így S2-vel, S3-al is is, hogy bizonyos idő elteltével új aksival sem volt hajlandó többe bírni. -
Alister71
nagyúr
Haldoklik az S4-em, vagy nem tudom mi lett vele. Azzal kezdte, hogy minden nap újraindult magától. 1 hét után meguntam, újrahúztam a 4+1-es gyári xeh romot. Az újraindulás megszűnt, viszont azt kezdte el csinálni, hogy leveszem 100%-on a töltőről és úgy indít, hogy 10 óra van hátra. 2 aksi van hozzá, mindkettővel egyformán ugyan azt írja. Utána úgy merűl mint a balta a vízben, szóval tényleg kb 10 óra van hátra. Ma reggel megint újrahúztam 100-ra töltött aksival a jelenség ugyan ez, mind a 2 aksival. Mind a két aksi egyszerre, egyformán mégsem szarhat be. Szerinzem eljárt felette az idő.
Hoztam az asszonynak is egy J5 2016-ot az S4 helyett, az enyém 2.5 napot produkált, 8 órás kijelző idővel.
Szóval akármennyire szerettem az S4-et, mert mai napig bőven jó teló, de el kell engednem. -
Alister71
nagyúr
Na, vettem én is egy fehér J5 2016-ot az S4 helyett, eddig pozitív. Működik még az S4 is, asszonynál van.
-
Alister71
nagyúr
válasz
paveli6901 #66868 üzenetére
Én is raktam már fel párfajta rom-ot, de a gyári a legjobb üzemidőben. Viszont telepítés vagy gyári visszaállítás után pár nap kell neki mire az aksi megint beáll. Volt olyan CM13 ami fél napot bírt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
paveli6901 #66866 üzenetére
Nem normális, ha nincs nagyon nyüstölve nekem másnap kb. 14-ig kibírja, és éjszaka sem kapcsolom ki. Tehát 1.5 napot megy. De estig mindenképp. Gyári 5.0.1-el.
-
Alister71
nagyúr
A screen balance nevű appal lehet állítani gyári rom-on a kijelző fehéregyensúján. Nekem egy kicsit meg van sárgulva, de így egész jó lett.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #66850 üzenetére
Nyert.
-
Alister71
nagyúr
Gyári 5.0.1-nél a wifi ikon mellett balra van egy nagy N betű aminek a bal szárán alul van egy wifi jel. Ez milyen ikon?
-
Alister71
nagyúr
Sikerült szereznem egy törött 9505-öst, kicseréltem az alaplapot. Újra van mobilnetem 4G-n és a knox is 0x0. Természetesen független.
-
Alister71
nagyúr
A Doze funkciót ki lehet valahol kapcsolni? Vagy ki van? Arra gyanakszom, hogy amiatt ébred nehezebben a kijelző híváskor.
-
Alister71
nagyúr
Felrakom ezt a fost, de ha ez se lesz jó, Te leszel a hibás, hogy lecseréltem egy már belakott, stabil CM13-at
Már települ..... -
-
Alister71
nagyúr
CM13-nál fellèpő hibajelensèg: a kijelző nem èbred fel bejövő hívásnál. Nem tudja valaki mi a megoldás? Random csinálja.
-
Alister71
nagyúr
Szerintem még mindig a legutolsó CM13 a legjobb.
7.1 alapú rom-ot még nem találtam normálisat, a videó felvevő nem működik, és témázó sincs, aminek hiánya nálam eleve kizárja, mert rettentő szar az alap téma. -
Alister71
nagyúr
A CyanogenMod csapattal mi lett? Nagyon leálltak a rom-okkal.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #66189 üzenetére
Lehet, hogy csak a szemem ver át, de nekem úgy tűnik, mintha egy kicsit átkalibrálta volna a kijelzőt. Eddig azért használtam a CM romokat, mert abba lehet manuálisan kalibrálni a fehéret, a gyári ehhez képest elég sárgásnak tűnt, pláne egy másik újabb Samsung mellé téve.
Most viszont nagyon szép fehér és kontrasztos, de ez már a frissítés után is rögtön feltünt. -
Alister71
nagyúr
Az UHOJ2-re jött egy 500 mega körüli frissítés, UHPK2 lett, gondolom biztonsági javítás, a dátum 2016.11.01-re módosult.
-
Alister71
nagyúr
Érdekes, hogy nem akarják kiadni a CM14.1-et, pedig már S3-ra is kitolták. Valami kompatibilitási hibával küszködnek vajon? Valami nem működik még mindig?
-
Alister71
nagyúr
Nagyon leálltak a CM13 nightly frissítésével, remélem már készül a CM14.1
-
Alister71
nagyúr
Nem nagyon akar jönni a hivatalos CM14
-
Alister71
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #65575 üzenetére
Telepítsd újra a wifi modemet vagy a rendszert. Ha akkor se, a wifi chipnek kampec. Ha a bluetooth se megy akkor a chipnek ko.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #65569 üzenetére
Nem, de nem is fogom. Majd ha felkerül a hivatalos CM honlapra. Ilyen szedett-vedett alfa nyavajákkal nem fertőzöm a telefont.
A CM13 rengeteget fejlődött az utóbbi hónapokban, a korábban tapasztalt hibák nem jöttek elő. Ezt nem éri meg lecserélni egy kezdetleges, azt sem tudom ki csinálta rom-ra. -
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #65562 üzenetére
Ez még mindig szemét.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #65558 üzenetére
Majd ha itt is fent lesz.
-
Alister71
nagyúr
Ez a rom mennyire lehet új? A Changelist elég magas.
-
Alister71
nagyúr
válasz
FireShadow #65213 üzenetére
A CM13 előtt érdemes felrakni a gyári 5.0.1-et, hogy befrissítsen mindent.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #65182 üzenetére
A saját reco-jával az a gond, hogy a gaapsot nem lehet felrakni belőle, ezért is jobb a twrp.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #65165 üzenetére
3 hónap elteltével gyakorlatilag az összes CM alapú rom szinte használhatatlan lesz. Jönnek elő sorba a kis idegesítő hibák. Minden elkezd leállni, rábökök egy appra, és jelzi, hogy leállt. Letörlöm, törlöm a gyorsítótárat, visszarakom, ha szerencsém van, újra működik, valameddig, majd megint kezdi előlről. Aztán jön a többi. Eleinte csak a 3rd appok, majd később a sajátok is.
A kijelző egyre nehezebben ébred hívásnál, volt amikor nem is ébredt és csak azért tudtam fogadni, mert a home gomb be volt állítva hívás fogadásra.
Sokszor már tárcsázni sem akart, a tárcsázó leállt felirat.......sorolhatnám.
Az elején jó, da max 3 hónap és vagy földhöz vágod a telefont, vagy gondolkodás nélkül rakod vissza a gyárit.Majd ha lesz a 7-ből valami cm, azt még megnézem, de egyenlőre beleuntam a kísérletezgetésbe.
(#65182) DarthFader : frissítettem, volt mikor csak simán, volt, hogy tiszta telepítéssel.
Volt mikor 1 hétig napi szinten toltam a nájtlikat.
Most ezt tenném fel: Download: cm-13.0-20160820-SNAPSHOT-ZNH5YAO0J3-jfltexx.zip (325.78 MB) , ez valami stabilabbnak tűnik, de megvárom a cm14-et. -
Alister71
nagyúr
Felraktam az XXUHPF3-at. 2016.07.20-as kiadás. XSG a csc kódja.
-
Alister71
nagyúr
Nekem ez van, jól működik. A lencsék szélessége és távolsága is állítható, olyan +3-as szemüvegig még tiszta képet kapsz.
Fejtetőn is van pánt, állítható, jól tart, és az orrodat sem nyomja el.
A TrinusVR program segítségével pedig monitorként használható szinte bármelyik pc játékkal, ráadásul wifi-n keresztül. Pc-n játszol és ezen nézed, kontroller ajánlott hozzá. -
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #64561 üzenetére
Nem. Fel kell rakni odinnal egy twrp-t, az RR romor rámásolni külső sd-re + a Gaaps-ot hozzá és a twrp-ből telepíted.
Rengetegszer le van írva a topikban.(#64560) Imi1981 : a sima cm13 jelenleg nightly, szinte minden nap frissül. Amíg nincs belőle stabil verzió nem érdemes felrakni. Persze felrakhatod azt is, aztán max havonta 1x ráfrissítel.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #64557 üzenetére
Én a Resurrection Remix nevű rom-ot használom jóideje, nincs vele gond. 5.7.0-ás az utolsó verzió. CM13 alapú rom, kicsit belepiszkálva, stabilizálva. Havonta szokták frissíteni, nagyon elégedett vagyok vele. Nem tenném vissza egyik gyárit sem.
Sallangoktól mentes, gyors, témázható. -
-
Alister71
nagyúr
Nagyon jó a legfrissebb RR rom, a sebessége nem esik vissza semmit, és az aksi is beállt, a gyáritól is jobb szerintem. Ha nincs basztatva a teló, 2 napot kibírja, mármint csak második este kell töltőre rakni. Nagyon elégedett vagyok vele, nem is fogom cserélni már semmi másra.
-
Alister71
nagyúr
válasz
mayhew #64398 üzenetére
Először is rootolni felesleges volt, mert fel kellene frissíteni, akár otán, a legfrisebb gyári 5.0.1-re, hogy az átparticionálás megtörténjen. Nem biztos, hogy a 6.0.1 el fog férni a jelenlegi rendszer partíción. Illetve alapsávnak sem árt ha az uhoj2 van fent.
Ha ez megvan odinnal felrakod a legfrissebb TWRP-t, a twrp-ben csinálsz egy full wipe-ot, ebből csak a külső sd maradjon ki, hiszen oda kell felmásolni az RR romot és a gapps-ot. A wipe után telepíted az rr-t majd a gapps-ot, a végén pedig csinálsz egy factory resetet. Restart után az első boot egy kicsit tovább tart. Ha bejön a rendszer megvárod míg felismeri a simet, felcsatlakozik a hálózatra es átáll magától magyar nyelvre. Ezután beállítod a fiókodat, nem csinálsz semmilyen visszaállitást hanem elölről belakod a rendszert. -
Alister71
nagyúr
Na felraktam, csak megcsináltam a tiszta telepítést, eddig nagyon pöpec. Nálam mindenképp ez a rom vezeti a listát. Megpróbálom befejezni a kísérletezgetést
ezt szerintem felesleges lecserélni, jobbat úgyse találok.
-
Alister71
nagyúr
Én visszaraktam az RR-t, nekem az jött be a legjobban. A többibe idegesítőbb hibák vannak, meg ezt már meg is szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Spotify
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vírusirtó topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest