- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Sziasztok.
Nekem akkor csinálta a merülést, ha kiakadt a proci. Gyári és cm11 1190Mhz-en nyomta míg cm12 1401-en. Bezártam mindent de nem váltott vissza, restart után rendben. Cm12 van fent, egyszer csinálta. Mitől meghatározása még folyamatban. Legközelebb jobban kivizsgálom. Természetesen alvó mód (deep sleep) felejtős maradt, csak azon az egy frekin maradt. Min 300Mhz-re nem ment. Ilyenkor eléggé langyosodik a hátsó alsó fele. -
ezso
tag
Szerintem első körben próbálj egy resetet nyomni neki. Ha úgy jó, akkor telepítsd vissza a programokat, a feleslegeseket lehet leszedni.
Nekem is volt hasonló "hibám" bár nem ennyire brutális. Estétől reggelig mínusz 10-12%.
Hiába kerestem, látszólag semmi szokatlan nem futott. Egy Clean Master (amit egyébként is használok) plusz egy újraindítás megoldotta.
Most simán 4-5 napot elmegy, ha csak telefonálok. (Wifi, Viber, 3G állandóan fut), fészbúk és egyéb dolgokat nem szoktam telefonról használni. -
Levmen
tag
Ha mindent leszedtél és az nem segített, akkor 1-2 alkalmazást le kell tiltani amit használ és ami fölösleges. Ki kell taktikázni. Bár ha használtál tisztítóprogramot is(pl CM) és nem segített, akkor passz. Vagy töltés után újraindítani és megnézni reggelre. Nálam 2-3% merül egy éjszaka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest