- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
-
Taci
addikt
-
bigdigit
addikt
Nekem van ezzel problémám nem akinek írtad...
Most hazáért asszony és kiprobáltam S21-el is. Az is megállt 99%nál . Előtte frissült az is 12-re. Akkor megnézem másik kábelekkel. Nem gondoltam volna idővel csak úgy megadja magát. A gép már kilöve mert másik gépen se jó . Mindkettő win 10 uptodate. Ha csak pont egy frissítés rondított pont bele az egészbe. -
Taci
addikt
válasz
Tomi881 #5545 üzenetére
Ma frissítettem 12-re, megnéztem, elindítottam egy 19 GB-os fájl másolását, 2,5 perc múlva már 50% fölött volt.
Pár rutin kérdés:
- Próbáltad másik kábellel is? (Azt olvastam, hogy másik gépen nézted, csak azt nem, hogy másik kábelt is próbáltál-e.)
- Ugyanazzal a kábellel próbálták másik telefont? Ha nem, nézd meg, hogy ugyanabban a környezetben (gép, kábel, fájl) egy másik telefon hogyan viselkedik. Ha az is ugyanígy, akkor nem a telefonoddal lesz a gond, hanem valószínűleg a kábellel, hisz' azt már írtad, hogy másik gépen is ugyanígy viselkedik.
- USB 3.0-s (vagy Type-C) portba dugtad? [link] Ha USB 2.0-ásba, akkor rém lassú tud lenni, és talán okozhat ilyet is, bár én nem tapasztaltam még soha.
- Nem tudom, lehet-e köze hozzá, de felraktad a legfrissebb Samsung-drivert, vagy a beépített Windows-ossal próbálod? (Lehet, azzal nem is megy, nem tudom, sosem próbáltam.) -
Tomi881
tag
Van, akineka 12-es frissítés óta a hálózat ugrál?
Nekem 5G > H+ > 4G folyamatosan. Mi okozhatja ezt? -
bigdigit
addikt
Pontosan filmeket melóba.Korábban nem volt vele gond.
Pontosan így néz ki nagy file esetén egy oldalon találtam:
Moving or Copying Files Stuck at 99% for a Long Time
"While trying to copy/move files, especially large sizes of over 10GB in Windows 10 from or to any USB external hard drive, I notice that the transfer process remains normal until 99% where it stops responding. After a few minutes, it completes the rest remaining bytes. But sometimes the worse case is that I will wait for a long time! What are the causes of this problem? How can I effectively solve Windows 10 copying, moving, or deleting files stuck at 99%?"Nálam 4gb felett már jelentkezik a probléma.Lehet beszoptam valamit?Asszony gépe szinte szűz is ott is ugyanez van.Igaz az is le van updatelve.win10.
-
bigdigit
addikt
Nos usb file másolás napi fejlemények:
Szóval kisebb file eddig is átment pc-ről de 4gb felett a végén így kiakadt már a filerendszert sem tudtam elérni pc-ről csak újra csatlakozással.Kipróbáltam másik gépen ott is ez a helyzet. Viszont a korábban linkelt filekezelővel samba szerverrel wifin simán felmegy minden.
Most légy okos domonkos.
android 11-re vissza lehet menni 12-ről?Lehet mondjuk nem jó ötlet nehogy elszálljon usb odinozás közben.Mondjuk nem is találok 11-es romot letölteni. -
Taci
addikt
Na találtam egy csúnya bugot. Nekem 11-en úgy volt beállítva a billentyűzet, hogy Samsung billentyűzet, és Google diktálás. Ez nyilván a frissítés után (OTA, XEH) is így maradt.
Most diktálni kezdtem volna, és a billentyűzet eltűnt, és soha többet nem akart előjönni, sehogy. Újraindítottam a telefont, akkor sem.
Beléptem a beállításokba, és ott láttam a bevitel alatt, hogy a Google hangvezérlés neve most ez:
Google Hangvezérelt Írás [régi]
Amint ezt kikapcsoltam, a Samsung billentyűzet újra életre kelt. Amint újra bekapcsoltam, és diktálni akartam, újra megfőtt...
Szóval nem tudom, mi ez a [régi]-utótag, de kompatibilitási hibára gyanakszom.Közben egy frissítés:
Találtam most egy Speech Services by Google-frissítést, és ezt feltelepítve megjelent egy normál Google Hangvezérelt Írás opció ([régi]-utótag nélkül, sőt, a [régi] ott van alatt, kikapcsolt állapotban), automatikusan bekapcsolásra került, és ezzel már újra tökéletesen működik.Hátha valaki ebbe a hibába futna, ez a megoldás, előbb frissíteni kell (igazából minden szoftvert, amit lehet, Google Play-en és Galaxy Store-ban is).
-
-FreaK-
veterán
Tegnapelőtt felraktam én is sideload-al a Beta4-re a véglegest, köszi dkovizoli!
Eddig minden megy rendesen, nem vettem észre belassulást. Remélem OTA is fog menni majd -
NY_A
őstag
Tegnap este kínlódtam vele Odinnal, de valamiért nem sikerült felrakni. De sokat nem kellett rá várni.
-
thamasz
senior tag
Telekom is most jön le OTA!
-
gilfoyle
őstag
Megjött a 12 OTA a XEH telókra.
-
kemdom
tag
Oké, azt hiszem megoldotta a legégetőbb first world problememet a 12: a főképernyőn fel(/le)húzható kereső animációja mostmár nem néz ki úgy, mintha az iOS 1 gen keresője lenne, hanem szépen, fluid animációval jön fel, követve az ujjamat.
Rendszersebesség kis cache-elés után tökéletes, talán valamivel pattogósabb is lett, mint a 11 volt, de ez lehet, hogy placebo.
Eddig egyetlen zavaró dolog volt, a YouTube elvesztette a hálózatot, és nem volt hajlandó full close-ig újracsatlakozni, de ez egyszer fordult csak elő, most reggel. -
TODI1111
veterán
Használja valaki rajtam kívül a [NiceLock] programot? (samsung good lock) Elég sok modul már kompatibilis a 12-es androiddal is. A home up modulban már beállítható az alkalmazástár képernyő függőleges görgetése is. Ha valakit érdekel feltettem [ide] az általam használt modulokat.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap óta egy szürke S21 ultra gazdája vagyok. Előtte egy S20+ volt több mint egy évig. Sajnos nagyon vacak készülék volt. Illetve nem is maga a telefon volt rossz hanem a benne lévő proci. Nagyon harmatos volt a térerő és melegedett is nagyon.
Nagyon féltem, hogy a S21 széria is küzd hasonló gondokkal, de szerencsére le tudtam tesztelni, hogy térerő szempontjából itt nincs meg az az instabilitás mint az elődnél. Egy Kecskemét-Budapest távon kb 50%-ban nem volt csak 2G az S20+ -nak az S21 ultra viszont végig 4G-n ment. Úgy tűnik jó döntés volt a váltás.
Egyébként érezhetően erősebb a proci, mert itt semmi olyan reccenés nincs mint a huszasnál. -
kemdom
tag
Elcsábultam, megy fel a BUK8.
Kíváncsiság korai öregedéshez vezethet, de én lélekben már amúgy is 70 vagyok. -
HaliGab23
senior tag
Felraktam a 12est Odinnal, hát ne tettem volna... Nagyon érezni, hogy ez nincs jól optimalizálva.. akadozós az egész és nem pörög úgy, ahogy a 11...
-
TODI1111
veterán
Android 11-en [tökéletesen működött]. Reméljük a 12-es verzión is jó lesz. Pár nap és kijön az is és már próbálom is.
-
ODGx
tag
Sziasztok,
Android 12-ből van olyan régiós verzió ami tudja a hívásrögzítést és phn/oxm-re telepíthető garivesztés nélkül? -
TODI1111
veterán
válasz
Zsoleszhun #5515 üzenetére
Üdv itt. Használd egészséggel. Azért majd kíváncsiak vagyunk a véleményedre pro és kontra ( samsung vs xiaomi ügyben).
-
Zsoleszhun
addikt
Sziasztok.
Nagy xiaomi fan létemre csatlakoztamTODI1111 odin leírása alapján fel is raktam az android 12-es verziót, köszi
-
MadMancs
veterán
Csőcselék és született rom vajon milyen lehet?
😈
-
TODI1111
veterán
A TMH is OXM multi csc. Úgyhogy odinnal nem változik semmi.
google fordítós lista:
[Eredeti lista] a többivel együtt.
Ország Termékkód Multi-CSC
Afganisztán (AFG) OXM
Albánia (AVF) OXM
Ausztrália (XSA) OXM
Ausztrália (OPS) OXM
Ausztrália (TEL) OXM
Ausztrália (VAU) OXM
Ausztria (DRE) OXM
Ausztria (CSŐCSELÉK) OXM
Ausztria (MAX) OXM
Ausztria (ATO) OXM
balti (SEB) OXM
Bulgária (BGL) OXM
Kaukázus országok (CAU) OXM
Chile (CHO) OXM
Horvátország (CRO) OXM
Horvátország (VIP) OXM
Cseh Köztársaság (XEZ) OXM
Cseh Köztársaság (O2C) OXM
Cseh Köztársaság (TMZ) OXM
Cseh Köztársaság (VDC) OXM
Egyiptom (EGY) OXM
Franciaország (XEF) OXM
Franciaország (MOCSÁR) OXM
Franciaország (FTM) OXM
Franciaország (SFR) OXM
Németország (DBT) OXM
Németország (DTM) OXM
Németország (VD2) OXM
Görögország (EUR) OXM
Görögország (KÖTÖZŐSALÁTA) OXM
Görögország (VGR) OXM
Magyarország (XEH) OXM
Magyarország (TMH) OXM
India (INU) OXM
Irak (KÖZÉPSŐ) OXM
Írország (ÁME) OXM
Írország (TALÁLKOZOTT) OXM
Írország (3IE) OXM
Írország (VDI) OXM
Izrael (ILO) OXM
Olaszország (ITV) OXM
Olaszország (HUI) OXM
Olaszország (TIM) OXM
Olaszország (OMN) OXM
Kazahsztán (SKZ) OXM
Kenya (AFR) OXM
Kenya (DKR) OXM
Libanon (ILP) OXM
Líbia (BTC) OXM
Luxemburg (LUX) OXM
Macedónia (MBM) OXM
Malaysia (XME) OXM
Marokkó (MWD) OXM
Nepál (NPL) OXM
Hollandia (PHN) OXM
Hollandia (TNL) OXM
Hollandia (VDF) OXM
Nigéria (ECT) OXM
északi országok (SZÜLETETT) OXM
Pakisztán (PAK) OXM
Panama (TPA) OXM
Fülöp-szigetek (GLB) OXM
Fülöp-szigetek (XTC) OXM
Lengyelország (XEO) OXM
Lengyelország (OPV) OXM
Lengyelország (PLS) OXM
Lengyelország (PRT) OXM
Lengyelország (TPL) OXM
Portugália (MEO) OXM
Portugália (TPH) OXM
Portugália (TCL) OXM
Románia (ROM) OXM
Románia (COA) OXM
Románia (ORO) OXM
Románia (CNX) OXM
Oroszország (SER) OXM
Szaud-Arábia (KSA) OXM
Szaud-Arábia (ACR) OXM
Szerbia (MSR) OXM
Szerbia (TOP) OXM
Szingapúr (MM1) OXM
Szingapúr (XSP) OXM
Szingapúr (BŰN) OXM
Szingapúr (STH) OXM
Szlovákia (ORX) OXM
Szlovákia (ORS) OXM
Szlovákia (TMS) OXM
Szlovénia (SIO) OXM
Szlovénia (MOT) OXM
Szlovénia (SIM) OXM
Dél-Afrika (XFE) OXM
Dél-Afrika (XFA) OXM
Dél-Afrika (XFV) OXM
Délkelet-Európa (LÁT) OXM
Spanyolország (PHE) OXM
Spanyolország (XEC) OXM
Spanyolország (AMO) OXM
Spanyolország (ATL) OXM
Sri Lanka (SLK) OXM
Svédország (HTS) OXM
Svájc (AUT) OXM
Svájc (SWC) OXM
Thaiföld (THL) OXM
Thaiföld (MYM) OXM
Trinidad és Tobago (EON) OXM
Tunézia (TUN) OXM
pulyka (TUR) OXM
Ukrajna (SEK) OXM
Egyesült Arab Emírségek (LYS) OXM
Egyesült Arab Emírségek (XSG) OXM
Egyesült Királyság (BTU) OXM
Egyesült Királyság (EVR) OXM
Egyesült Királyság (H3G) OXM
Egyesült Királyság (O2U) OXM
Egyesült Királyság (VOD) OXM
Ismeretlen (XNZ) OXM
Üzbegisztán (CAC) OXM
Vietnam (XXV) OXM -
dnelb
veterán
úgy látszik akku időt akartak javítani, kíváncsi vagyok mennyire érzitek a laggot.
[link] -
TODI1111
veterán
válasz
MikeWazowski #5501 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest