- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atee
őstag
válasz
FrankMonzano #2517 üzenetére
Nézőpont kérdése, hogy kinek mi hiányzik vagy tetszik/nem tetszik a készülékben.
Én sokat olvasgattam mire ezt választottam az S10 után. Nyilván Samsungról könnyebb jönni mint más készülékről.
Melegedés nem kóros nálam. Led nem hiányzik és a gyorstöltés sem életbevágó. Akku kibír lazán egy napot pedig egész nap használom. Nem lennék előbbre pl. 1.5 nappal sem.
Ellenben ami hiányozna az pl a vezeték nélküli töltés. Hasonló árban több riválisban se tették bele.
Engem a műanyag hátlap bosszant, de ezen át lehet lépni. Úgyis tokban van mindig.
Ennyi pénzért a mai akciós vagy aprós árért (150-170k). Nekem ez adja a legtöbbet.
Mondhatni ésszerű választás a kategóriájában. És a drágább készülékeknél se tudok igazán olyan funkciót ami kihagyhatatlan lenne. 3-4 vagy akár még több 100 ezrekért. -
atee
őstag
Sziasztok!
Olyan tok nem létezik hozzá mint a gyári szilikon csak bőr? Annó az S10 telefonokra még volt. Jó lenne erre is valami hasonló!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Keresek SAMSUNG S, Note, A, Flip és Fold szériás mobilokat (Csak Hibás, Törött, Sérült, ázott)
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged