- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bozsozso #6161 üzenetére
Nekem olyan, hogy a hívott fél, ha kihangosítom és leteszem egy asztalra, vagy a konyhában vagyok és mondjuk ténykedés közben beteszem a felém nyitott konyhaszekrénybe, akkor nem hall engem a hívott fél. Hasonló eset, ha egy visszhangosabb, kisebb helységben vagyok (kicsempézett fürdő/wc pl.), ott is kihangosítónál panaszkodnak, hogy nem hallanak jól.
De már olyan is volt, hogy ha csak leteszem az asztalra, én állok mellette, nem jó.
Egyféleképp jónak tűnt eddig, ha fejre állítva az élére rakom vagy nekitámasztom valaminek, akkor tűrhető. De ez meg milyen már...
Szóval szívem szerint ha nem lennék rabláncon már mentem volna egy iPhone fele, csak mert még nem szenvedtem eleget
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest