- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Erre csak ennyit mondok: hatalmas User error!
Első csatlakozásnál a SamFw-hez valami gond lehetett, mert felismerte a telót, fel is dobta, hogy milyen CSC-re akarok váltani, de a listába nem volt semmi, manuálisan beírva ILO-t azt írta nem találta.
Aztán sokáig nem ismerte fel a telót. Majd drivert frissítettem. Jó lett.
Ekkor megírtam a hszt-t és hátradőlve vártam.
Csak a szemem verte ki a listában az ILO.....Azóta megcsináltam és működik!
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
saril
senior tag
Ez úgy írtad, mintha ez nem lett volna eddig is így, bármelyik S szériás Samsung telefont nézed az utána következő 3. generációval, sokkal jobb lesz a legújabb... ebben semmi érdekes és érdekfeszítő nincs...
Jó hogy nem bántad meg egy közel FÉL milliós telefon...[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
alcapone386
őstag
Konkurensek töltési idejével összehasonlítva azért van különbség. Sajnos sokszor fordul elő velem, hogy 10percre tudom rárakni töltőre és rohanok tovább. Nem mindegy, hogy 20%ot kapok ennyi idő alatt, vagy 50%ot. Természetesen más lenne a helyzet, ha melóhelyen is tudnám tölteni. Régen ez volt és nem is zavart, de amióta rohanok jobbra balra, átértékeltem a töltési időt.
-
-
-
alcapone386
őstag
Még Magyarországon elérhető sem volt az 5G, már akkor tudtam miről van szó. Nyugi, napi szinten követem a tech világát.. (is).
"Mivel kevesebben használják".
Ugye viccelsz? Még jó, hogy kevesebben használják, mert nemrég vezették be a technológiát, és jelenleg is fejlszik a lefedettséget. Pont arról szól a technológia, hogy egyidejű használat mellett, magasabb terhelésen is, magasabb szávszélesség és alacsony válaszidő érhető el (jelentősen csökken a késleltetés).. Az energiahatékonyságról ne is beszéljünk. Lefedettség is kiváló lesz....Én a kérdező kérdésére válaszoltam. Egy átlag mobil felhasználó jelenleg 4G sávszélen vígan elvan. 1-2 évig nem fog sírni, ha nem tudja az 5G-t a telefonja. Vagy úgy gondolod, hogy facebook, tiktok, egy kis gmail olvasás, vagy éppen COD sír az 5G ért? Persze, ha az lett volna a kérdés, hogy önvezető autónak 4G vagy 5G kell, akkor más a válasz. Vagy, ha otthon nincs net, és osztani szeretné, hogy a család tudjon bőségesen torrentezni akkor persze az 5G megint jobb. Persze 5G-s telefon időtállóbb, de 4G még évekig elegendő lesz a mobilosok 80%-ának.
-
retesz147
addikt
Igen, én is ettől féltem, hogy Samsunghoz, samsung, Xiaomihez, Xiaomi....
És kihangosítás is működik?
A Samsung Watchokra át tudod tenni a hívást,azokon van mikrofon és hangszóró?
Mert ha átteszem arra (de úgy, hogy mégsem az órán telefonálok, hanem a telefonon), akkor a kocsiba lévő kihangosítást nem tudom működésre bírni. Ha pedig leveszem a teló BT beállításainál a Hívást akkor meg az óra nem jelzi a bejövő hívásokat. Nem is értem...Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
ledgeri
nagyúr
(és utána mi lett a telóval?, pontosabban mit tudtál tenni a telóval....)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
-
belashx
senior tag
Tiszta sor, csak leírtam a megállapításom, hisz nálam is ez a helyzet. Nem gondolnám, hogy direkt csinálják, de ha mégis...
Leírtam nekik, mit tapasztaltam, hogy legyen visszajelzés.
El lehet tüntetni a szoftverfrissítés értesítését? (Közben rájöttem, hogy ezt is ki lehet kapcsolni, mint bármelyik értesítést.)
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
Valószínűleg az lesz a gond, hogy más szolgáltatóé a SIM-kártya. Nem tudom, mit csesztek el, mert 2 főverzió váltáson vagyok túl bárminemű gond, és reset nélkül.
Én is próbálkoztam többféleképp is, de csak a VF4 nulláról feltevése oldotta meg. Épp állítgatom be a telót, mert éjjel 1-kor már nem volt humorom. Szerencse, hogyí fizetnek érte(munkaidőben).
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
Egy kis hibafeltárás:
Neked milyen szolgáltatós a telefonod? És a SIM-ed?
Próbáltál factory resetet?Mindjárt letöltődik a firmware. Régi szép idők. Kb S6 óta nem mókoltam a telefonjaim, mert jól működtek. Ez a hiba kib.szott dühítő, főleg, hogy már rég aludnom kellene
-
-
belashx
senior tag
De jó, hogy olvastam...
Meglestem, szólt, hogy van friss szoftver, aztán úgy voltam vele, felteszem, max mókolok.Hát mókolnom kell.
Honnan szedted le arom-ot? Frija csak a legójabbat dobja, manualnal meg nem tudom, mit kell a Phone-hoz írni, mivel Sammobile-on csak az első kettőnek(PDA/CSC) írja a nevét.
Míg keresgélek, töltöm le a legőjabbat, hátha megjavul, ha feltolom rá.A teló eredendően vodás, de T-s vagyok.
-
kerobi
senior tag
Hiba volt leszedni és a Samsungnak véleményem szerint tömeges perekre kellene számitani, mert letiltotta a band választási lehetoséget. Én a samsung band selector programra be is fizettem, mert a B20-at kiválasztva gyorsabb, stabilabb netem lett bár nem tudtam telefonalni, de nekem adat kell és nem call lehetőség. Nem tudom, hogy lehetne orvosolni az esetedet, max egy koddal probáld, bár nekem nem mukodik: csillagkereszt2263kereszt.
-
retesz147
addikt
-
-
Rinocerosz
őstag
Nemrégiben volt szó pont erről a S20FE topikban... nem igazán van lehetőség már erre.
Persze azért utána néztem és csak - csak meg lehet ezt oldani.. valahogy.
Xda-n olvastam, hogy talán a SamKey tud ebbe segíteni, de nem igazán ástam bele magamat. Esetleg ha valaki tudja megoszthatná velünk :) -
-
alcapone386
őstag
Ne írj neki, már nem olvassa. (9óra alatt nem írt neki senki, durca..) Részemről most olvastam, de időbe telt a dekódolás.
Ha mégis olvasod: Root nélkül nemigazán lehet megadni, hogy meddig töltsön a telefon. Sajnos s20 és s20plus nem a legjobb SOT-al megáldott készülék. Akku üzemidő nagyban függ a használati módtól. Gps mennyit megy, mobilnet, wifi, milyen fényerővel használod, stb. FR után kell pár nap, hogy megtanulja a telefon a szokásodat és az alapján állít dolgokat. Játék megint sokat eszik. Részemről elengedtem az üzemidőn való agyalást. Powerbank+töltő melóhelyre, esetleg autóba szigargyújtó töltő, és akkor töltök amikor kell.
[ Szerkesztve ]
-
Bobyenter
csendes tag
Köszönöm szépen!
Egy kicsit erősebben ráhatottam és kijött!
De ,levert a víz! Faszálka, vagy mi! Már készültem gariztatni.
Nagyon örülök! Mégegyszer köszönöm a segítséget, sehol nem találtam ebből a szögből lefotózva a telót. Még egy kérdés!
Ha bedugod a töltőt, oldal irányba ha megmozgatod, van pár mm holtjátéka? Vagy fix?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Óra topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest