- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- 3D nyomtatás
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz belashx #8606 üzenetére
Én eddig bármilyen kábelt próbáltam nem volt jó. Kapcsolódik, de van hogy azonnal, van hogy 5 percenként szakad a kapcsolat, előfordult már hogy fél órát is bírta, de atomstabil csak a gyárival volt. Igazából nem értem az okát...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
soldier3
csendes újonc
válasz belashx #8533 üzenetére
Elsőre tökéletesen megoldotta a problémát a downgrade, úgy ahogyan azt belashx is említette, nekünk ha jól sejtem ugyanaz a készülékünk van. Megtudom erősíteni, hogy így rendben van, nyugodtan mehet a downgrade amíg újabb verziót ki nem ad samsung, amivel működik rendesen.
-
nostromomind
csendes tag
válasz belashx #8512 üzenetére
azt hittem csak azokat érinti akik számhordozással jöttek át.
Vegyek egy olyan kábelt és tegyek fel 1-el régebbi szoftvert?Azt sem tudom hogyan lehet pedig letöltöttem 1-el régebbit, de hogy pontosan melyik ablakokkal nyissam meg az odinban és épp nyaralni indultam volna, de nincs internetem. -
Rinocerosz
őstag
válasz belashx #8503 üzenetére
Igen, ezt a Frijában meg kell tanulnunk. Sajnos én sem tudom, hogy lehet régebbi verziót letölteni, de szerintem valahogy biztosan. A manual módot már én is nézegettem és olvasgattam is utána, de egyenlőre semmi.
Holnap lehet rászánom az időt és megpróbálom ezt a dolgot felkutatni. -
flawfless
csendes újonc
válasz belashx #8482 üzenetére
Sziasztok!
Próbálom megcsinálni párom S20+ készülékét az új frissítés után. Nála kártyafüggetlen a készülék, és T-s kártya van benne. Most jött el az Örs vezér téri Samsung szervíztől, ahol azt mondták neki, hogy ez egy központi hiba az új frissítéstől, és a T-s ügyfeleket érinti. Csinálni nem tudnak vele semmit, meg kell várni, amíg a Samsung kiad egy következő frissítést.
Szóval összefoglalva nem működik a mobilnet, és nem tudnak neki Odinnal feltenni az üzletben egy előző verziójú firmwaret. Én próbáltam itthon megcsinálni Odinnal, de valamiért megakad a 'setup connection' fázisnál, amikor már betettem az összes AP, CSC-t meg ilyeneket. Megpróbáltam a legújabb Odinnal, illetve az előző verziós Odinnal is. A Firmware mérete amúgy 9 GB, nem tudom hogy ez-e a probléma. Régebben, ilyen 5-6 éve, amikor még szórakoztam custom romokkal, akkor 1-2 GB volt egy ilyen történet. A telepítést pedig úgy csinálom, hogy a teló download módban van, USD debug bekapcsolva, tehát érzékeli az Odin, de nem tud tovább menni a setup connection-nél. Valakinek esetleg erre valami tanács?
Ja, és hogy miért rád toltam a replyt: Ezt nem értem pontosan, ez hogyan lehet, hogy Vodás a teló és T-s a kártya? Nem csak kártyafüggetlen telefonnal lehet használni bármilyen hálózatos kártyát, és hogyha valamely szolgáltatóhoz van kötve (vodás, t-s, yetteles), akkor csak annak a szolgáltatónak a kártyájával működik? -
Rinocerosz
őstag
válasz belashx #8477 üzenetére
Érdekes lenne azt is megnézni, hogy mi történik rom csere esetén. Mondjuk ha Xeh romot raknál a telefonra. Nem tudom lenne e változás, de ki tudja.
Szerintem jó lenne már ha a samsung is bevezetné, hogy nincs ennyi különböző rom hanem van egyfajta és kész. Igaz én váltottam s22-re és ott már csak olyan van, hogy EUX és ez ügye Európa + pár ország és még egy Európa EUY néven... gondolom ezt már visszafelé nem fogják megoldani.
-
laczkaba
aktív tag
-
veterán
válasz belashx #8167 üzenetére
VDH s20+ és XEH S21 ultra is probléma mentes T-simmel. Volt már 1 és 2 Telekom, illetve a 4 szolgáltató kb minden kombinációja.
Pontosabban S21 (csak azzal) el volt kb 2 hét amikor 1 cellán rakoncátankodott Telekom sim egy cella frissítés után (eldobta hálózat, max H+, nem voltam elérhető, nem ment ki hívás stb), de Telekom hibabejelentés után háttércsoporttal egyeztetve újrakonfigolták cellát azóta oké újra.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
saril
senior tag
válasz belashx #7456 üzenetére
Mielőtt rom-olgatnátok, nézzétek meg a térerő értékeiteket, aki nem tapasztalt ilyet annak feltehetően sokkal jobb, kisebb dB értéke lesz mint aki igen, ez csak egy tipp.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Jappán
tag
válasz belashx #7163 üzenetére
Eddig igazábol majdnem, minden amoled kijelzős készülékekemen jelen volt a probléma
6-7óra kijelző idő egy nap és persze magas fényerő mellett , de nem fullra húzva. Sokat van töltőn is ebből kifolyólag. Kapja szegény rendesen az ingereketS22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
veterán
válasz belashx #7166 üzenetére
Igen, nálam is ez az ok, jó persze utcán, világos helyen max a fényerő, de ott kell is, lakásban, zárt helyen viszont nagyon bántja a szemem ha magas. Adaptív tudja mikor mi a jó. Asszony S20+ nyúzza rendesen, nála kb ha otthon van alváson kívűl mindig be van kapcsolva játékai miatt kijelző, neki is adaptív. Nyoma sincs beégésnek. Igen Samsung egyik legjobb, nem véletlen gyártja pl ő iPhone kijelzőket is, apple pedig erre nagyon speciálisan érzékeny, egyik amivel reklámoznak sokat.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz belashx #7163 üzenetére
Magas fényerő tud ilyet okozni. Nekem még egy amoled se égett be, pedig nyúztam párat. Minimum napi 5-6 óra SOT van (ha nem is 1 töltéssel), de a fényerő adaptív mindig, többnyire ~30-60% körül mozog). S6, S7, S20, S21.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest