- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMarco
aktív tag
válasz krystman #9125 üzenetére
Üdv ! Én nem vettem észre külömbséget.. De mint köztudott,hogy már csak bisztonsági frissítéseket kap a teló (ha,kap). Én bisztos hogy nem váltok még jó pár évig újra mert MINEK ? Igencsak túl vannak árazva az újak..felét sem érik meg,mókusvakítás az egész..
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
December 1-i bisztonsági frissítés jött..
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Szerintem ez a teló (S20+)még bőven használható lesz vagy 5 évig... (Esetleg kap egy új aksit majd még)
-
DonMarco
aktív tag
válasz Szergej0818 #8074 üzenetére
Üdv ! Húú ez nagyon dúrva valóban
-
DonMarco
aktív tag
válasz viewdetails #8042 üzenetére
Üdv ! Én speciel menüből csináltam.. Szerintem detto ugyan az.
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! And-12 most jött meg (Telenor)
-
DonMarco
aktív tag
válasz alcapone386 #7688 üzenetére
Üdv ! Igen,nekem is most frissített a "drága" készülék..
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Egyébként mennyi pénz most (hol a legolcsóbb) egy aksi csere az S20+ 4g telón ha már nincs gari a telefonra ?
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv Samusok ! Ti a "Galaxy store"-ból szoktátok frissíteni az alkalmazásokat, vagy elég a google play-ból ?
-
DonMarco
aktív tag
válasz PedroPascal #7314 üzenetére
Na így már egyértelmübb. Az enyém 8-gb ram "csak"
-
DonMarco
aktív tag
válasz MikeWazowski #7312 üzenetére
Szomorú,azthittem tudja.. Tavaj vettem még 200-rongyért újszerüen.. Persze lehet 5-gé nélkül létezni.
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Bocsi ha láma kérdés ! Azt miből tudom megállapítani hogy tudja e az 5-gét az S20+ om ?
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Hogy tudnám kitenni a leggyakrabban használt kapcsolókat a főképernyőre, [kép] hogy ne keljen lehúzni a "redőnyt" ?
-
DonMarco
aktív tag
válasz MikeWazowski #6259 üzenetére
Üdv ! Hogy lehet aktiválni ezt a "VoWifit" ? A Volte az működik nálam S20+ (Telenor)
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Áldott estét ! A "Dex" funkció is szuper cucc..
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Nálatok működik a messenger ? Nálam csak keresi a hálózatot és semmi.. (minden más működik)
-
DonMarco
aktív tag
válasz Rinocerosz #5215 üzenetére
Kicsit előbb,de meghozta mikulás.. (Persze már akinek )
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Reménykedjünk hogy az and.11-el csiszolnak picit az üzemidőn.. Én kikapcsoltam vagy tiltottam jópár cucot,hogy ne zabálja az aksit a háttérben,azóta azért lassabban merűl..
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! A Samu S20+ -ra melyik hívásrögzitőt ajánlanátok ami normálisan (nem túl halkan) felveszi a hívott fél hangját is ?
-
DonMarco
aktív tag
válasz Rinocerosz #4669 üzenetére
Üdv ! Mondjuk ennyi lóvéért és ilyen hardverrel min.5200 mAh akkut tehettek volna samuék az S20+ ba is..
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Hát reménykedjünk hogy az adroid 11 javítani fog az akku időn
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Na énis vettem egy vezeték nélküli töltőt. Lassan töltőm vele (5.watt) szépen tölti is,de eléggé melegszik a teló. Gondolom hogy ez normális..
-
-
DonMarco
aktív tag
Szerintetek érdemes ilyen cuccot rendelni ? Elvileg tölthető vele az s20+ [link]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv Samusok ! Aktíváltattam ezt a VoTE szolg.tást... Az ügyfél
szolgálatnál a "hölgyike" le akart beszélni hogy nem éri meg,meghogy nem ér semmit,csak galibát fog okozni (összeakadás stb) Én csak pislogtam és közöltem,hogy én pedig jót olvastam és hallottam róla úgyhogy uccu neki,ha már van rá lehetőség,akkor tessék aktiválni :) ha gondom lesz vele majd kikapcsolom. Most akkor ebből mi az igaz ? Mik a tapasztalatok aki használja ?[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Elvileg jön az android 11 még az idén,ha jól hallottam ?
-
DonMarco
aktív tag
Erre valaki ? [link]
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Szintén egy kérdés. Az normális ennél a telónál hogy éjszaka,mikor "alszik" a drága készülék, (kb.8-9-óra alatt) akkor 5-6 %-ot merűl az aksija ? (S-20+)
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Viszont látom itt is sok a gyárilag "felesleges" apk de mielött fagyasztanám, vagy törölném,kérdezném hogy mit lehet törölni és mit csak fagyasztani ? Ha valaki név szerint megosztaná, az szuper lenne. Köszi !
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! A nemfogadott hívást nem jelzi semmi "villogó fény" alvó telónál ? (A honornál alapból jelezte) Vagy én nem találom ezt a beállítást ?
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Én is "samu" S20+ tulaj lettem :) Honor 8-ról költöztem.. Samum még nem volt...eddig bejön a teló nagyon. Nekem is jött fríssítés ma (telenor) Az első kérdésem az lenne hogy,hogylehet az akku tölöttségi szint jelzőjét (fent jobb oldalt a sarokban) számra váltani mert sehol sem találom ? Köszu előre is !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest