- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Nemrég kaptam vissza szervizből az S20+-t, alaplapcsere és akkumulátorcsere volt, elvileg. Ehhez képest az éjjel, kb. 8 óra alatt 100%-ról lement 89%-ra a töltöttség. Két darab telekomos SIM van benne, AOD ki volt kapcsolva éjszakára, factory reset megvolt. Ez természetes?
Mellette egy i12 Pro volt szintén Telekomos SIM kártyával, ugyanúgy 4G-n, de az nem merült egy százalékot sem ez idő alatt. Így gondolom, hogy nem a térerővel van a gond.
-
BigBlackDog
veterán
Ez így megnyugtatóan hangzik. Ezek mellett kezd előjönni nálam is a térerő probléma (nem érnek el, illetve van amikor én sem tudok hívni elsőre), de akkor mindkettő panaszt viszem majd a készülékkel együtt a szervizbe.
Ha Telekomos a telefon, akkor is érdemesebb SESbe vinni, vagy szolgáltatónál leadva is ugyanazt el lehet érni?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
10-11 hónapos készülék esetén garanciális akkumulátorcsere mennyire elképzelhető? Új korában még egész tűrhető időt kibírt, manapság már átlagos használat mellett nehezen bírja ki az egy napot (10-12 óra).
-
BigBlackDog
veterán
válasz kisselandras #7353 üzenetére
Kamerabeállításoknál be van kapcsolva a helycímke?
-
BigBlackDog
veterán
válasz PedroPascal #7335 üzenetére
Már települ is.
-
BigBlackDog
veterán
válasz MikeWazowski #7221 üzenetére
Én most kerestettem újraindítás után, de eddig semmi. Nálam az utolsó frissítésnél május 13-at ír.
-
BigBlackDog
veterán
Na és, ha le kell szedni, akkor jön az oleofób réteggel/üveggel/kijelzővel együtt? Én emiatt félek ezektől.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
válasz MadMancs #7003 üzenetére
"az olyan mintha PC-dben a CPU órajelét fixen maxra lockolnád ha szükség van rá ha nem"
Azzal még nincs semmi gond, ha maxra van lockolva az órajel. Nálam is 8-10 éve már 4.8 GHz-re van belőve a proci órajele, viszont netezés közben 40 fok körül maradnak a maghőmérsékletek. Ha viszont már ki is van használva, akkor fog melegedni.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz PedroPascal #6923 üzenetére
Van valami látható változás benne?
-
BigBlackDog
veterán
válasz Tsebacsi #6910 üzenetére
Elkezdett karcosodni, gondoltam lecsélem. Rendeltem két féle fóliát is, de a felhelyezésük kész szenvedés volt (a régen, füzetbekötésnél használt fóliára emlékeztetett az anyaga). Aztán az egyiket csak sikerült nagyjából feltenni, de pár nap múlva feljött a szélén egy csíkban és kitűnően gyűjtötte a port. Ráadásul egy hét alatt több karc lett rajta, mint a gyári fólián 3 hónap alatt. Emiatt jött az ötlet, hogy kéne egy új. Most ott tartok, hogy fólia nélkül fogom használni. Az S8+ is úgy volt 2.5 évet használatban. Minimális mennyiségű karc került rá ennyi idő alatt, de nem volt zavaró. Ami viszont idegesített, hogy az ?oleofób? bevonat elkezdett lejönni egy sávban ott, ahol a nadrág zsebe hozzáér becsúsztatáskor. Ezt akarnám megelőzni.
Persze a családban lévő, sík kijelzős telefonokra tök jó, minőségi, tartós védőüvegeket sikerült beszereznem, de az S20+-ra eddig nem jött össze.
Tanulság: a gyári fóliát kellett volna rajtahagynom, még ha kicsit karcos is.
-
BigBlackDog
veterán
Kijelzővédő fólia/üveg témában kis infó; ma érkezett meg ez a csoda. Nem vált be. A fólia csak a szélein, egy vékony csíkban ragad meg, illetve a közepén van egy kb. 1 cm-es kör, ami szitén ragacsos. Feltéve a kijelzőre iszonyat zavaró ez a félig-meddig megragadó, kör alakú paca a közepén, főleg, hogy a többi részén eláll a kijelzőtől. Nem sokáig "élveztem" a jelenlétét.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz alcapone386 #6763 üzenetére
Ha nem bekapcsolom, csak automatára teszem a vakut, akkor látszólag jó nálam.
-
BigBlackDog
veterán
Android Autot próbálta már valaki életre kelteni vezeték nélkül? Autónak a WLANján rajta van a telefon, Bluetoothon is kapcsolódik és AA beállításokban is engedélyzve van a vezeték nélküli kapcsolat. Ennek ellenére nem csinál semmit. Kábellel tökéletesen működik.
-
BigBlackDog
veterán
válasz PedroPascal #6300 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. Bár nagy újdonságra nem számítok... Mondjuk közepesen nagy méretű, 441 MB-ot írt nálam.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #6132 üzenetére
Szóval kikapcsolt AOD-vel egy éjjel (8-9 óra) alatt merült 100 %-ról 92 %-ra. Otthon a jelerősség -101 dBm és - 96 dBm között változik.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Ha egy éjszaka alatt 15%-ot merült a telefon, az mennyire természetes? AOD, 4G és Bluetooth volt bekapcsolva, más nem. Mondjuk gyanakszok arra, hogy valamelyik app beragadt esetleg.
Illetve még egy kérdés lenne fóliával kapcsolatban. Kb. 2 hónap alatt a gyári fólia kezd már napfényben láthatóan karcos lenni. Van valami bevált fólia emberi árban, amit otthon is fel tud tenni egy gyakorlattal rendelkező személy és a széleken is rendesen megtapad (első körben nem UV ragasztós változatra gondolok)? Ezenfelül nem lenne hátrány, ha le is lehetne szedni szükség esetén.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Tsebacsi #5691 üzenetére
Átlagosabb kábeleknél kiírja, hogy ellenőrizzem a kábelt, jobb minőségű kínaiknál simán csak folyamatosan le- és felcsatlakozik a kábel mozgatására, gyári kábelell -egyelőre- nem produkál hibát. Érdekes, hogy Ugreen micro USB kábellel + kínai átalakítóval stabil. Érzésre olyan, mintha a csatlakozóban lazán lévő kábeleket nem szeretné.
Gyanakodtam az usb csatlakozójára a telefonnak, de érzésre nem mozog a nyelve.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
USB kábellel volt már valakinek gondja? Kb. egy hónapja megvan az S20+, de már az elejétől fogva megfigyeltem, hogy a korábban használt, 2-2.5 éves USB kábeleket nem szereti. A töltés nem szakad meg, de az adatátvitelt eldobja az otthoni kábelnél (gyári S8+ kábel) és kocsiban is, ha egy kicsit is meg van mozdítva. Ha új, eddig nem használt kábelekkel próbálkozok, akkor nincs ilyen gond. Természetesen más telefonok a kontakhibásnak tűnő kábellel is működnek gond nélkül. Elképzelhető, hogy az S20+ csatlakozója érzékenyebb némileg a lazább type C csatlakozójú kábelre?
-
BigBlackDog
veterán
válasz Rinocerosz #5168 üzenetére
Kipróbáltam, sajnos semmi hatása nem volt.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Rinocerosz #5168 üzenetére
Kipróbálom ezeket.
-
BigBlackDog
veterán
Töltéssel kapcsolatban tapasztalok egy furcsaságot. Ha készenlétben van a gép, akkor hiába dugom rá USBre a telefont, egy másodpercig kiírja, hogy töltés, aztán eltűnik a felirat. Korábban ugyanígy használtam több telefont is (LG G4, Honor, S8+) és mindegyiket töltötte szépen. Sőt, más géppel is kipróbáltam a dolgot és ott is csak az S20+ a kakukktojás, aki nem hajlandó tölteni. Hogyan lehetne orvosolni szerintetek ezt a problémát?
-
BigBlackDog
veterán
válasz Project: A #5136 üzenetére
Beállítások > Zárolt képernyő > Értesítesek menüben lehet ilyeneket állítani, ha jól rémlik.
-
BigBlackDog
veterán
válasz polonic #5125 üzenetére
Meglássuk, ha egyáltalán megjön. Tengapra meg kellett volna érkezzen, de még nem tette. Szóval látok esélyt rá, hogy csak mézesmadzag ez az akció.
#5127silvergod: Köszi a tippet, már futólag átnyálaztam a kínálatot. Első körben valami szolidabb megoldást próbálok keresni, reménykedve, hogy nem fogom eldobni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Beköszönök egy fekete S20+ 5G DS-el. Drasztikus változások nincsenek az S8+ után, de érezhetően kellemesebb kijelzőméretben, kamerában, üzemidőben és sebességben is.
Tokból milyet érdemes beszerezni? Egyelőre egy gyári, barna bőrtokot rendeltem be, itt egész tűrhető árban vannak. Gondolom koszolódásra/kopásra érzékeny. Fóliából érdemes valamit rátenni (ami a széleken is rendesen rátapad)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest