- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
Levente07 #8716 üzenetére
+1
Pont ez jutott eszembe.
Mondjuk én csak használom a telefont úgy, ahogy van és nem nyúlok semmihez.
Telekomos vagyok és nem gond, ha nem jön azonnal a frissítés.
Én rohadtul elégedett vagyok a telefonnal.
S8-am volt ezelőtt és tapiztam sok telefont, mert úgy voltam vele, hogy most kipróbalok mást is, de csak itt kötöttem ki és nagyon nem bántam meg. -
Grenczii
tag
válasz
Levente07 #5014 üzenetére
Nekem is ez most már elég , nem vagyok egy akksifetisiszta meg mindig van konnektor meg power bank kéznél:[kép]
A "luk" a csikon azért van mert akkor tettem fel a Spigen Neo Flex fóliát.Olyan egyszerű mint a gyári videón.(tokot rajta hagytam mikor feltettem)
Egy napja van rajt és nem ment alá por a szélén,nem esett még le és case friendly.Kicsit bőrös hatású,nem olyan crystal clear mint a gyári de sokkal vastagabbnak érződik,gyári nekem két hét után karcos lett elég rendesen meglátjuk ez hogy bírja. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged