- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jano_77 #9041 üzenetére
ahogyan írták is már, ez a gyári AOD-t kapcsolja be de csak akkor, ha értesítés jön.
nálam sincs bekapcsolva alapból mert tök felesleges, de így hasznos értesítő led helyett és legalább egyből az is látszik, mi jött. meg nem mellesleg szolidabb is, mint a kamera körüli fénykavalkád.
ja és azt is be lehet állítani, meddig maradjon a kijelzőn, csak akkor tűnjön el ha törlöd az értesítést is vagy feloldáskor, stb.
-
-
evo87
őstag
Sziasztok!
S10e-re váltottam Huawei-ről. Az volna a kérdésem, hogy amikor én kezdeményezek hívást, és a másik fél felveszi, a korábbi telefonom rezgett egyet... ezt az S10e-n valahogyan be lehet kapcsolni?
-
cultfeca
tag
Természetesen én sem fogom hetente venni.Keresem majd a megoldást,hogy minél jobban jöjjek ki anyagilag.De meguntam a rendelt fóliákat/üvegfóliákat amik "csak egy ötszázas vagy egy ezres volt".Ez fent van ameddig nem zavaróan karcos számomra és utána csere.Ennyi.És ha az ár érték arány zavaró a világban sajnos sok minden felsorolható lenne,és szinte semmit sem szabadna megvenni.
-
prisz
senior tag
-
mizoli
addikt
Nem csak ott. Majdnem mindenhol lehet sötétkék eget fotózni, csak tudni kell, hogyan. Nem nagy dolog: nem mindegy a napszak, milyen évszak van (késő ősz a legjobb ilyen szempontból), ha lehet nappal háttal állunk, kicsit alexponálunk, ilyesmi. De láthatóan tudod.
Telefonhoz képest szép képek
-
Usländer
kezdő
5ezer két darab gyári fólia, ami garantáltan engedi rendesen működni a leolvasót egy 300ezer forintos készülékre. Nekem teljesen rendben van ez az ár.
-
GaS-
aktív tag
Sitges-ben (Barcelonától 40km-re) voltunk múlt héten és gyönyörű idő volt az utolsó 1-2 napot leszámítva. Egyébként az ultra széles látószögű kamerával lőttem azokat a bizonyos képeket, lehet hogy ez számit valamit.
Egyébként épp úton vagyok Balaton felé és itthon nagyon világos az ég.
-
És azt nem tartod pofátlanságnak, hogy a pár száz forintosat azért adják olyan olcsón, mert mindenki, aki dolgozik vele csak éhbért kap? A Samsung legalább mindenkit tisztességesen megfizet, aki bármilyen szinten, bármilyen munkát végez, aminek köze van ahhoz a fóliához.
-
prisz
senior tag
válasz
Wapmester #8991 üzenetére
Pontosan. Nagyon szép a kép. És teljesen valósághű a színvilág is. Ezért írtam, hogy "GaS-" kollega s10-es fotói, [link] egy alternatív valóságból valók. Azok a színek inkább Alice csodaországában léteznek. Sehol sincs olyan kék égbolt kék, csak a mesében. Értem én, hogy utófeldolgozás meg egyéb marhaságok, de a természetesnél nincsen szebb a világon...
-
sgeza
veterán
A vanced egy olyan youtube alkalmazás, ami működik kikapcsolt képernyőnél is. Viszont a bejelentkezéshez szükséges a microg alkalmazás. Ezt feltelepítve megjelenik egy újabb Google bejelentkezés a fiókok között. Ha ott bejelentkezel, akkor a vanced eléri a Google fiókodat, és minden teljes értékűen tud működni (előzmények, stb).
-
Kami11
őstag
-
marquuard
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #8999 üzenetére
14.21.54-től felfele már másik microG kell a bejelentkezéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest