- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Noh ma este nekem is megjott.
Telekomtol rendeltem.Szerk.: csak a tok rà
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gubu0101 #745 üzenetére
Jó sokat szoktunk videózni a családdal 4K-ban, tévén nagyon jó visszanézni, emiatt választottam ezt a verziót, az meg zabálja a tárhelyet. A mate pro is csak 128gb és állandóan mentegetnem kell róla a videókat, pedig az nem is tud 60 fps-t. Na ebbe (is) untam már bele...
-
SZULTA
tag
válasz
ForRedGlory #744 üzenetére
De igen
mindvégig igazad volt!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Itt csak én leszek egyedül, aki berendelte az 1TB 12GB verziót, vagy lesz másnak is? Mert nem nagyon olvastam még...
-
leslien
nagyúr
aki ma megkapta milyen az üzemidővel birt?...
-
mazsi70
senior tag
A Telekomnál a státusz : Szállítás alatt
Ilyenkor a futár cégtől is szoktam kapni emailt ,de semmi... -
VIBO
őstag
Vodafostól kapott már valaki visszajelzést csomagolás alatton kívül?
-
-
leslien
nagyúr
Marques Brownlee
Samsung Galaxy S10+ Review: The Bar is Setkíváncsi leszek h mennyi lesz Exynos vs Snapdragon teszt eredménye...
-
-
fogtunder
nagyúr
a Telekom nem fog neked jóváírni semmit, mert a tartozékot a Samsung biztosítja egy harmadik félen keresztül. amúgy nem tudom náluk hogy lesz, de feltételezem, hogy aki nem kapta meg időben készlethiány miatt, annak az IMEI-je részükről is le lesz adva és jogosult lesz rá.
-
akooos
veterán
A Kedvezmény kizárólag a Promóciós Időszak alatt megvásárolt Promócióban Résztvevő Termékek mellé igényelhető 2019. március 8. napján 00 óra 00 perctől 2019. március 31. napján 23 óra 59 percig, vagy a készlet erejéig a jelen szabályzat 6. pontjában meghatározott feltételek szerint.
-
Endr00
aktív tag
Akinek már megérkezett a cucc, tud regisztrálni a Buds-ra? Nekem nem ajánlja fel a Members alkalmazás.
-
datamoon
csendes tag
Sziasztok! Én is előrendeltem vodánál bízom benne hogy minél hamarabb én is kézben tarthatom majd a készüléket.
-
viera
őstag
Megérkezett a kerámia is.
-
zazenke
őstag
akkor most már az arcfelismerést mint biztonságos módszert ki is lehet húzni a listáról ennél a telefonnál ?
-
ljs
tag
11:35-től üzenet: csak 12-én lesz teló.
Ez a méreg, nem a cián!Ezután az SMS után jött a következő, melyben rá szeretnének beszélni egyéb szolgáltatásra is.
Hát nem tökéletes az időzítés! :-)És így mi garantálja, hogy nem maradok le a vezeték nélküliről?
-
ljs
tag
Be lehetett volna állítani, hogy kártyára tárolja.
De ennek a készüléknek nincs kártyás bővítési opciója
(tehát a "kártya" is a telefonban történő tárolást jelentette).
Így mindig a "telefonra mentsen" opciót választottam.A felhőben tárolt dolgoktól egy kicsit (inkább nagyon) tartok.
Bár semmi érdekes nincs a kontaktjaim között
és "tenorista" sem vagyok,
de a felhős biztonság részemről megérne egy misét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest