Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- SoundBlaster X-Fi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
karakpecze21 #17613 üzenetére
Nem a fájl mérethez kapcsolódóan írtam, hanem a fogalmazás pontosítása végett. 4k-t írtál a fényképhez, hogy még csak nem is vetted fel ekkorára a felbontását, de annak 12MP a max. felbontása. Ráadásul a gyári fényképező alkalmazással nem is tudod annak megfelelő felbontásra állítani még 16:9-es képaránnyal sem. Nincs jelentősége, csak pontosítani akartam a megfogalmazásod.
Egyébként hogy sikerült 40MB-os képeket csinálnod? Nekem max 2-3MB körüliek, de sok az 1 mega körüli. Igaz, én heic-be mentek, de akkor sem lehet ekkora különbség. Be van kapcsolva a mozgó fényképes mentés nálad?Szerk.: most néztem, még úgy is csak 5 megás lett. Természetesen a tartalomtól ez eléggé függhet, de akkor is sok a 40MB.
Ja, még valami: nem kapcsoltad be véletlenül a raw képek mentését is? Na az már lehet annyi.Na várj csak, most néztem mégegyszer mit írtál felbontási értéknek. Az honnan jött neked? Ennek 12MP-es a felbontása. Mitől lett az ~35MP?? Nem kevered valami mással?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest