Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Chromecast topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
kekedi #15154 üzenetére
Az S10en látszik, hogy brutális képfeldolgozás van mögötte, eszeveszett sok mérnökóra lehet benne, hogy ebből a hardwareból ilyen képeket kiszámol. Ezért látod kicsit mesterkéltnek. A not8 picit zajosabb natúrabb képe kellemesebb a szemnek, mégha mondjuk egy dxo analízis szerű mérés alapján rosszabb is (Egzakt zajszint, egzakt vonalélesség, stb)
pruzsi: Remek teló ez. Csak ilyen ársávban, ilyen erős mezőny mellett illik szóvátenni a problémáit. Nekem a kamera csalódás egy 5éves Note4-hez, vagy bármelyik flagship xiaomihoz képest, és sztem azt a szintet, hogy "tv-re kidobva juhuu itt jártam" már kb egy 50k xiaomi ,stb is tudja. De mindentől függetlenül egy nagyon jó csomag, szeretem. AZ UWA miatt pl kifejezetten király. Összességében talán többet ér, mint az a pici unrealitás/olajosság a fő kamera képeken, mert így soksok érdekes dolgot kaphatok le poin&shoot üzemmódban. Plusz a dslr-emre nem kell mindig vennem 2-300k-ért obit ha kicsit uwa játszadozni akarok
(nem profi eredményt várva)Ja, viszont ami fura, h sztem a slefie kamera se egy erős eresztés.
De még1x Nagyon király teló, csak nem mindenki nézi el a hiányosságokat, hisz ez a "csúcs"
(Az exynosról még nem döntöttem, egyelőre kb egálnak érzem a korábbi S845ös telóm sebességével)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával