Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Én eladtam a Note-mat, viszont maradt utána pár tok:
- Speedshop-ból vett belebújtatós műbőr tok
- eredeti Samsung flippes tok hátlappal.
- Case Mate gumis tok
- SGP Case Ultra Slim.
Az alábbi linken megtekinthetőek:
https://drive.google.com/folderview?id=0B3ekZr0kIusUZ0ZWN1VGQ0N4WEk&usp=sharingHa érdekel, privátban keressetek.
Üdv!
-
pleslie82
tag
válasz
Arolotifar #20296 üzenetére
Jól van..én kérek elnézést, benéztem!
Amúgy másfél éves lesz a teló, ennyi idő alatt gondolom nem lehetetlen, hogy behaljon a gyári akksi.
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Létezik, hogy megszűnt a Samsung prémium szervizfutára, illetve a "házhozjövős" garanciális szervizelés? A honlapján már nem látom ezt az opciót és változtak a garanciális feltételek is(csak még nem olvastam végig).
Egyébként az most a gondom, hogy a kijelző 35%-os töltöttség mellett már el kezd véletlenszerűen "fodrozódni", holott korábban csak 5-10%-os töltöttség mellett produkált hasonlót. Olyan is volt, hogy 40% mellett újraindítottam, mire bootolás után leugrott 10%-ra. Szerintetek akksit kellene cserélnem? -
pleslie82
tag
Sziasztok!
Lelkes olvasója vagyok napi szinten a fórumnak, kb. egy éve vagyok T- mobile-os Note tulaj. Tehát ha minden igaz, akkor nemsokára kapunk JB frissítést. Az ICS frissítéskor tapasztaltak okán, szeretném előtte lepucolni teljesen a rendszert és úgy frissíteni, viszont nem nagyon szeretnék megint órákat pöcsölni a meglévő appok újratelepítésével. Ha jól értem a Titanium Backup-al megoldható az, hogy mindent visszaállít, viszont ehhez root jog kell. Ezzel az app-al tényleg ilyen egyszerűen megoldható(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050297)?
HA root-olt a telefon, az garanciavesztéssel jár? Ti mit tanácsoltok? Csak aktívan használom a telót, de nem warezoltam még vele semmit!
Válaszotokat előre is köszönöm, jó hétvégét mindenkinek! -
pleslie82
tag
válasz
RevolutioN2 #7917 üzenetére
Ez furcsa, mert nekem már kábé 3hete frissített a teló OTA-n keresztül. T-mobile-os...
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Van egy eredeti Samsung Flip Cover tokom eladó, ha valakit érdekel privátban keressen meg.
Egy hónapot használtam max., az Edigital-ban vettem. -
pleslie82
tag
válasz
szabosasito #6898 üzenetére
Köszi, egyébként én is erre gondoltam, mert mikor Go Launchert használtam, akkor ezt is kiróbáltam és tetszett...csak aztán zavart, hogy GB alatt szaggatott a Go, ICS-en meg még nem próbáltam....
-
pleslie82
tag
válasz
szabosasito #6885 üzenetére
Köszi, ezt mér én is néztem, de nekem olyan kellene, amit ki tudok rakni a kezdő képernyőre és rá tudok nézni anélkül, hogy belépnék a programba.
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan email klienst, widgetet ajánlani, ami praktikus, jól mükszik? Ugyanis mióta ICS van, a gyári email widget nem frissül be, ha manuálisan rányomok a sarokban található frissítés ikonra még akkor sem. Gyakorlatilag befagy. A Gmail widget-ét meg nem szeretem.
Köszi! -
pleslie82
tag
Köszi a segítséget nektek, az esti programom meg lesz, azt hiszem..
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Pár hónapja használok egy T-s Note-ot. Eddig meg voltam vele elégedve, nem buheráltam, elvoltam GB-vel és a TW-vel. Tegnap viszont OTA-n keresztül én is frissítettem ICS-re, de ez valami borzalom emberek!! A telefon alap funkciók, mint ikonok rendezése, háttérkép választás, mappába rendezése mellett is nagyon melegszik. Megnéztem este egy 1 órás filmet és tűz forró volt a telefon. Kamera első indításra lefagyott, majd nyögve indul csak. Total Commanderben egy file törlése eddig 1 mp volt, most kábé 10. De ami a legborzasztóbb, hogy 5 óra alatt(!), készenlétben, úgy, hogy egyszer sem nyúltam a telefonhoz, 50 %-ot(!!) merült az akku! Ezt most így hogy gonodlták? Hogy lehet kiadni így egy szoftvert?? Teljesen kész vagyok ettől...ha beviszem Samsungba, visszarakják a GB-t?
-
pleslie82
tag
Ma reggel felajánlotta a masina az OTA frissítést, éltem a lehetőséggel. Ez egyébként ugyanaz a frissítés, amit a KIES is felajánl csatlakozáskor? Jelent valami változást?
-
pleslie82
tag
Addig szenvedtem, míg tárhely módban látja meghajtóként, de így meg a Kies nem kommunikál...konkrétan szeretnék szoftvert frissíteni, de így nem tudom. Ezért lenne lényeges nekem ez a Kies...
-
pleslie82
tag
Még mindig nem értem, miért nem tudom a melóhelyemen csatlakoztatni a telefont USB porton.....már mindent megpróbáltam...csatlakoztatom, lent a kis buborékok jelzik, hogy felismeri, de aztán kiáll azzal, hogy probléma lépett fel. Sem a KIES nem tud így csatlakozni, se meghajtóként nem látom, pedig a Samsung USB drivert is felraktam, de ugyanaz... van esetleg még valami ötletetek, mivel próbálkozzam? Köszi!
-
pleslie82
tag
válasz
rankesz #1807 üzenetére
Köszi, én is erre tippeltem, csak nem gondoltam, hogy cirka 5 Gb...
Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy otthon az XP automatikusan felismerte háttértárként, itt a melóhelyemen(szintén XP), meg felismeri új hardverként, hogy Samsung eszköz, majd ki áll hibával, hogy telepítés során probléma lépett fel és ennyi. Nem tudok vele mit kezdeni, ha a Kies hibajavítóját lefutattom, akkor sem. Ötlet esetleg, hogy mi lehet gond? -
pleslie82
tag
Sziasztok!
A héten vettem egy Note-ot a T-Mobile-nál. Nem nagyon volt még időm kiismerni a rendszert, eddig a Symbian-t nyüstöltem!
Az elsők között azt nem értem, hogy a feladat kezelőben a belső tárhely miért 11 Gb? Nem 16-nak kellene lennie? Lehet nagyon triviális a kérdésem, de erre tudnátok válaszolni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Exkluzív órák
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Disney+
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest