Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
Aki ilyen akksi kabát vásárlásán töri a fejét legyen szíves szóljon nekem is...en is szeretnék egyet de ebayt nem használtam még... Akkor rendelnénk többet... Köszönöm(esetleg ha tudtok valami jó powerbankot jó Áron abban is benne vagyok...)
-
nggabi
félisten
arra, root.zip-re ilyesmikre... a formázás jó megoldás
a titanium jobb, az nem fogja visszarakni az esetleges fölös dolgokat. jobb azzal egy friss rendszert visszaállítani. a beállításokat viszont érdemes kézzel visszaállítani, csak a felhasználói alkalmazásokat és azok adatait állítsd majd vissza.
-
hito
nagyúr
Elég amatőr kérdés lesz, de mivel én ennek soha nem olvastam utána, így kénytelen vagyok megkérdezni. Milyen módon tudom lementeni a jelenleg használt és belakott rendszerem, hogy nagyon egyszerűen vissza tudjam tenni? Hallottam valami titanium backup-ról, meg elvileg CWM-ben is van ilyen lehetőség. Vagy az csak restore? Lényeg, hogy jövő héten szeretném gariztatni és mindent vissza kell állítani, de mostanában annyit romoltam, hogy nincs kedvem megint a nulláról kezdeni.
-
törölt tag
ICS-bol melyik a legjobb stock? LQ3? LRI hivatalos van fent, de neha kamerahibara panaszkodik, amit restart old meg. Persze lehet, hogy a kijelzo-szemfigyelo alkalmazassal akad ossze.
-
handrash
őstag
Felraktam az APEX launchert. Tulajdonképpen tetszik, csak egy dologgal akadtam meg: nem talál egyes "S" widgeteket például a naptárt - gondolom ezek a TW - részei. Van Ötletetek, hogy mivel lehet előcsalni, vagy kiváltani?
-
Nazara
őstag
válasz
Tippmix46 #15979 üzenetére
Gyorsboltban lehet kapni a Ghoo külső akksikat, illetve a Nokia DC-16-ost. (utóbbit pl. a T-Mobile is forgalmazza.) A Ghoo-ból elég sok fajta van, de a Yoobaónál drágább, mig a Nokia csak 2200mAh-t tud, ami ugye kb. 80-90%-ra elég a Note-hoz.
Először Ghoot akartam venni, de végül a másik pont akkor jött, és olcsóbb volt, szóval arra ruháztam be. Eddig semmi baja nem volt, primán működött több Samsunggal is. -
Nazara
őstag
válasz
Tippmix46 #15955 üzenetére
Nem max fènyerőn filmezek, akkor két óra alatt 20 %-ot merül. Könnyű kiszámolni, hogy ez a végére 10 óra kijelző-használat. De ez csak filmezésnèl van így, tehát hito nem mondott hülyeséget.
Más: nekem egy 4400-as külső akksim van, yoobao, az edigitalban vettem 5600 ft körül, a Note-ot kb. Másfélszer tudja feltölteni.
Az akkuidőről még két dolog: 1, tedd energiatakarékosba (látványosan többet bír, ICS alatt pedig csak annyit veszítessz, hogy kicsit darabosan tudsz váltani az oldalak között, ill. az animációk kevesebb képkockával jelennek meg másodpercenként, kevésbé tűnik folyamatosnak - de a JB-n már kb. semmi különbség a két mód között, energiatakarékosban is teljesen smooth.)
2. Nem tudsz mondani egyetlen okostelefont a Razrr Maxon és a Note 2-őn kívül, ami látványosan többet bírna.A Note tudja az átlagot, cserébe viszont feltörli a padlót teljesítményben a konkurencia nagy részével. (Tegra 3-mas négymagosok még ennyit sem tudnak.... nálam ezért esett ki a One X - meg mert nem volt elég pénzem éppenmondjuk abszolút nem bántam meg, a nóta összességében jobb telefon számomra.)
Szóval azüzemidő nem csak itt rossz, az összes okostelefonnál elég gyér.
Ja, a külső akksival úgy tudod tölteni, mintha a konnektorból menne, lehet használni közben a készüléket. Csak a külső akksit nem szabad egyszerre tölteni, és akkor rádugni a gépet.
-
hito
nagyúr
-
fujifilm1
senior tag
Ezt láttátok?
[link]Ez vga kimenetre rakja ki a note képét.(nem hdmi)
Próbálta már valaki?
(Hdmi s van, de random kiesik a szinkronbol.) -
puskint
tag
válasz
Tippmix46 #15955 üzenetére
Mehet 5%-on is, nem kell kikapcsolni. Bár, ha használod közben, mindvégig 5%-on is marad, nem nő a töltöttségi szint (ehhez ki kell kapcsolnod a kijelzőt.) Bár ez attól is függ, épp mit csinálsz a Nótán és mennyvel tölt a Powerbank.
#15948: Juc, sajna ehhez is kell az OC kernel (vagy legalábbis olyan, ami az UV-ot támogatja, de ezek jellemzően OC-s kernelek is); s tudtommal JB alá (stock vagy Philz) nincs ilyen (a maxFu-s meg nem stabil.)
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
#49738752 #15940 üzenetére
"Az én telefonomnak vissza van húzva a procija 800-ra"
Ez hiba. kéretik feljebb emelni, és jobb lesz. Így már egy egyszerű görgetéstől is bekapcsolhat a 2-dik mag.
1 mag magasabb órajelen kevesebbet eszik mintha 2-ő menne 1 szerre.Itt még anno osztottam meg nekem mennyit ment el a telo. És volt majdnem 6 óra kijelzőhasználatom.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gl4diator #15953 üzenetére
ááá, nekem az az 5000mAh nem játszik, mert bűn ronda az a vastagság, meg nem akarom én leszedegetni állandóan a hátlapot, főleg úgy hogy nagyon tetszik az eredeti..
Szóval az úgy csúnya, nekem marad a power bank külső aksi...10000mAh ha csak 3* tölti fel az is jó....már csak az a kérdés, ha teszem azt 5%-nál jár az eredeti és rádugom a másikat, akkor arról tud-e menni,vagy ki kell kapcsolni, feltölteni, lehúzni és akkor használható a teló....mert egy vonaton, teszem azt kilóg belőle egy vezeték az nekem még mindig szebb és könnyen lehúzható róla, mint egész nap azzal a vastag hátlappal együtt hurcolászni
-
Gl4diator
tag
válasz
Tippmix46 #15936 üzenetére
Én ilyen hasonló pár órás utazásos-filmnézős-netezős időszakra vettem a Note-omhoz egy 5000mAh-os akksit, meg adtak hozzá egy megfelelő hátlapot is,mivel kb 2x vastag az 5000-es akksi a 2500-asnál. Így már mindjárt jobb az üzemidő
Persze vehettem volna egy külön akár 10000-es külső akksit, de nem akartam egyszerre 2 dolgot magammal vinni.
-
hito
nagyúr
válasz
Tippmix46 #15951 üzenetére
Látom senior lettél
Hosszú történet. Az volt a legnagyobb hibám, hogy azt hittem, egy P6800-al fogok tudni együtt élni telefonként is. Kiderült, hogy nem.
A Note-ot cseréltem egy P6800-ra. Kiderült, hogy ez így nem lesz jó, mondom irány vissza Note-ra. Nem tudtam visszacserélni, úgyhogy kedves barátommal elcseréltem a Maxx-ára (mert tetszett neki a P6800), gondoltam azt könnyebb lesz elcserélni Note-ra. Közben behisztizett, hogy mégsem tetszik neki a P6800, úgyhogy úriemberhez méltóan visszacseréltem vele, pedig megeskettem, hogy nem akarja majd visszacserélni.
Tehát megint P6800-am volt. Közben jött egy jó Note vétel, megvettem kp-ra, a P6800-at meg elcseréltem egy LG Optimus V900 Pad-ra (3D, 3G, stb...) meg 20eFt-ra. Úgyhogy most már csak az LG Padtól kell szabadulnom -
KTTech
veterán
válasz
Polllen #15941 üzenetére
Van, csak nem működik a fényképező vele... volt fent pár órát, nekem nem volt vele túl stabil. Persze azóta lehet, jött ki újabb a HydraCoreNirvana-ból, mindjárt meg is nézem (nem lehet viszont egyszerűen visszamenni a Philz-re róla, mert cseréli a videodrivert).
Update: megnéztem, nincs újabb. Azon kívül, ami miatt én lepucoltam az az volt, hogy nem működik a home gomb vele. A fényképezőre magasról tennék, ha csak ennyi lenne a gond vele, számomra felesleges feature.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Polllen #15935 üzenetére
Persze,elmegy 5öt is,ha csak telefonàllàsra haszàlnàm,nanà...de leutazok valahova 3 òra,ès figyeleni illene, nehogy csak teszem azt 85%on legyen,mert lehet nem tudok vègig filmezni vagy netezni,ez azèrt csalódàs...többablakos alkalmazàs meg gondolom mèginkàbb fogja majd meríteni....
-
Tippmix46
senior tag
-
Dondenis
aktív tag
Hi. 4.1.2 van. Kipróbálás végett órajelet szeretném húzni. Ezt hogy tudom elérni?
-
nggabi
félisten
kamera hang kikapcsolása lsc alatt [link] egyszerű
utána a menüben kikapcsolható.
-
leytner
csendes tag
válasz
venyo01 #15868 üzenetére
Nekem ugyanezt akkor csinálta, amikor a töltöm haldoklott. Más, elvileg sokkal gyengébb töltővel viszont tökéletesen töltött.
Kértem "háználjavítósdit" Samsungéktól és cserélték USB kábellel együtt (+ USB aljzat + akksi a biztonság kedvéért. +a kijelzőmet is, de az már más történet..) -
ólomvarjú
tag
Hi
Ebben az újfajta gyári billben nem lehet kikapcsolni a fullscreent fekvő módba? Esetleg vmi durva bill app? Thx -
gery2123
őstag
A tiltott navi-ra lenne szükségem
!
Privátba várom a linket -
nggabi
félisten
Külföldi származású (német) készülékekre is vonatkozik a prémium garancia, csak számla kell, viszont azon az alábbi dolgoknak rajta kell lenni:
-imei szám
-vásárlás dátuma
-pecsét (ez nem gáz, ha nincs)Ha a MediaMarkt-ban lett véve, annak tuti jó lesz a számlája.
ennyit tudtam meg neked, ennél biztosabb forrás nincs
pollen: oks. a garancia ideje sztem attól függ h melyik országban adták el. van ahol csak 1 évet kell vállalaniuk ha jóé rémlik.
-
tony7
tag
Nem kell mind a kettő.Ha garancia papírod van az elég. Csak számla viszont nem biztos. Regisztrálni sem fogod tudni a telefont mert ott kérdezik , hogy hol vásárolta a készüléket. Nincs lehetőséged tovább lépni sem mert nincs olyan választás, hogy külföldön. Ha valamilyen úton mégis tovább lépne / mintha itthon vásárolta / akkor meg az időpont egyeztetés miatt felhívják és közlik vele , hogy az imei szám alapján nem itthon forgalomba hozott és nem igényelheti meg a szolgáltatást csak rendes szervizet. De ne nekem legyen igazam.
Próbálja meg a regisztrációt és akkor kiderül minden! -
hito
nagyúr
válasz
nggabi #15905 üzenetére
Elolvastam a Samsung oldalán a feltételeket, sehol nem említik, hogy ha külföldi vásárlás akkor nem érvényes rá. Ezt találtam:
"A Prémium Szervizfutár szolgáltatás jelenleg az alábbi termékkategóriák egyes prémium készülékeire igényelhető, a garanciális időszak alatt:"
Ettől függetlenül az élet felülírhatja a dolgot, nem tudom, nem próbáltam még. De ha ezzel próbálnák meg elutasítani, akkor lehetne azzal kampányolni, hogy mutassák meg a feltételek között az ide vonatkozó passzust. Nem fogják tudni megmutatni, mert nincs. Na mindegy, majd kiderül. Az se katasztrófa ha nincs prémium gari, örülök, hogy egyáltalán van akármilyen is.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Na megvan végre a Note
Fehér és még március végéig gari is van rá. Németországban a MM-ban lett véve. Sajnos ma már ment is a szervizbe, mert a vibramotor nem működik. Eladó elnézést is kért, nem tudott róla. Samsung szervizbe gond nélkül átvették, de tovább akarták küldeni, most meg nem tudom otthagyni.
Prémium szerviz hogy működik? Megkérdeztem, hívhatok hozzá szervizfutárt. Helyben is meg tudja vajon oldani a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest