Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
válasz
Kapanyél #17096 üzenetére
úgyhogy formatálás előtt a teljes belső SD-t kimentettem a laptopra, format, majd vissza..... valószinűleg a .android secure vagy az android/data..... könyvtár valamelyikében volt valami dzsuva..... ezek a mappák nem lettek most visszadobva és elmúlt a a probléma......
Egyébként ez utóbbiba 2,5Gb szemét volt, ami letörlés után sem hiáynzott neki....
-
djapor96
senior tag
Megoldódott a belső SD rejtély. Valami szemét volt a fájlrendszerbe, amit mindig visszamásoltam formatálás után... ez okozta a hibaüzeneteket..... A probléma megoldódott....
-
nggabi
félisten
feltaktam az új philz kernelt lscre. hát nem táltosodott meg
ezzel se lesz vmi jó a fogyasztás.
-
Kapanyél
őstag
válasz
LordRajZoL #17088 üzenetére
És hová ment? Dropbox-ba?
-
LordRajZoL
aktív tag
Szép napot
Volna kérdésem. Titanium Backup automata mentés kb 2 hete bekapcsolja a wifit, csak most vettem észre mert eddig éjszakás voltam igy eddig alapból wifin voltam. A mentés éjszakára van ütemezve s csak akkor aktiv wifi reggelre ha TB fut.
Másnak van ilyen gondja?
Azért irtam ide is mivel Note a kérdéses teló
-
nggabi
félisten
akkor rakjam az LSD-t vagy ne? elég csak az új philz kernel lsc-hez?
-
törölt tag
CM9+Thor kernel eddig verhetetlen sebessegben. Barmelyik Romot probaltam is. LSA, LSC, CM10, CM10.1. Az elmult idoben mennyit valtozott a CM10.1? Laggmentes mar? Akadozik meg?
-
kiskornel
addikt
-
nggabi
félisten
válasz
DeathAdder #17080 üzenetére
jó. erre mehet esetleg az LSD cwmből.
-
kungzi
veterán
mi is kaptunk JB frissítést S2-re és XWLSD lett a verziószám
-
HUNPablo
tag
Az normális ,hogy nálam 6-7 óra alatt merül 80-90 %-ot gyári ICS.Fényerő a legkisebben van . Wifi-BT-böngészés-játék egy kevés telefon azt kereshetem a töltőt ... Tegyek rá egy főzött rom-ot vagy ez nem fog válltozni avval se , ez normális?
-
nggabi
félisten
válasz
DeathAdder #17074 üzenetére
nem halt volna be csak nem indulna.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #17071 üzenetére
Így már értem, köszi
Még jó, hogy beírtam mert másképpen gondolkodás nélkül a cwm-es verziót tettem volna fel. Mi történhetett volna akkor?
-
nggabi
félisten
válasz
DeathAdder #17071 üzenetére
jah de.
mert cmről jössz vissza, kell a bootloader is.
-
djapor96
senior tag
Valami emmc csekkert tudtok nekem ajánlani? Ami kiírja, hogy mennyi a hibás szektor? Minden indítás után low storage space hibaüzit kapok, utána meg lefuttat valami kártyahiba keresőt. A hiba stock rom alatt is jelentkezik, de nem dob üzenetet... Úgy meg nem tudom szervízbe vinni, hogy cm10 van rajta.. Olyan kéne, mint a CHKDSK Win alatt... A win7 storage módban megjavítja, a következő formatig..
-
nggabi
félisten
válasz
DeathAdder #17066 üzenetére
jajah, de én nem linkeltem ilyet assze. keress odinosat googleban.
-
Nazara
őstag
válasz
DeathAdder #17064 üzenetére
Szerintem jól teszed, én maximálisan meg vagyok elégedve a rendszer jelenlegi sebességével, az új PhilZ-vel pedig a fogyasztás is elég sokat javult nálam.
-
nggabi
félisten
válasz
DeathAdder #17064 üzenetére
előbb lsc odinos, utána lsd szvsz.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #17062 üzenetére
Üsse kő megpróbálom a 4.1.2-őt, már csak a fícsörök miatt, ha meg nem tetszik, akkor maradok cm9.1-nél
Délután neki is látok, LSC legyen vagy nggabi friss linkje az LSD-vel? (brickelni nem akarok, ha nem muszáj)
-
sombrio
tag
Elég lesz az is.
-
gery2123
őstag
válasz
Kapanyél #17056 üzenetére
Én karácsonyig szinte tuti hogy nem adom a Note - ot! A hardwer szerintem még akkor is elég lesz szinte mindenre, (a+ ram jól jönne mondjuk) és addig jön a Note 3 is gondolom, és lehet az lesz a kiszemelt. Vagy ha jön egy 5 coll Nexus akkor az.
Na de valaki felrakta már az LSD - t? -
djapor96
senior tag
válasz
Kapanyél #17056 üzenetére
Azt olvastam, hogy az s4 kiegészítők már listázva vannak ezért valószínű már15+2hét múlva piacon lesz, és ha ez igaz, akkor T-mobilnál várhatóan júniusra megveszem részletre....
Note2-t bemutatták augusztusban és október végén már a T árulta.....
Most sem fogják elhúzni..... szerintem ennyi idő sem lesz, elég nagy a piaci nyomás....
-
Kapanyél
őstag
válasz
djapor96 #17053 üzenetére
Azt számold azért bele, hogy min. július-augusztus környékén lesz majd csak kapható. Ezért adtam gyorsan el a Note-ot, mert addigra már 60-70 körül fognak menni.
Ráadásul eleinte még csak neppernél lesz, és csak később, jó 2 hónappal rá jön rohadt drágán SAMHU garival, szóval csak év vége körül lehet értelmes árra számítani. Így vagy kihúzod addig a Note-tal és bevállalod, hogy addig még buksz rajta egy húszast, vagy most elbizniszeled egy piacképes gépre és cumizol vele az S4-ig.
Egyik sem jó.
Amúgy már én is nagyon várom a FullHD SAMOLED masinákat, kíváncsi leszek, hogy fog a SAMSUNG szivatni, milyen újabb számlálókkal és trükkökkel tesz keresztbe.
-
djapor96
senior tag
volt korábban egy progi, ami ICS alatt az emmc brick bug veszélyt vizsgálja le és egyben az emmc szektorhibákat is ellenőrizte..... mi volt az? Root kellett hozzá?
-
djapor96
senior tag
nah... maradok..... úgy volt, hogy lépek a 2-es tulajok közé, de a tegnepi 03.15-ös S4 bejelentés miatt egyenlőre nem ugrálok... áprilisra lejár a hűségem... ha tényleg 5colos lesz, akkor elgondolkodom erőssen....
-
-
nggabi
félisten
a többiek facen már javában tolják a kínai jbt
-
Nazara
őstag
Felraktam én is PhilZ legújabb kernelét: még smoothabb, a wifis böngészés pedig rengeteget javult. Viszont vagy én vagyok hülye, vagy tényleg merült használat nélkül kb. 20%-ot bekapcsolt wirelessel, három óra alat .
DeathAdder: Ugyan smooth a JB, de az alkalmazások megnyitása van, hogy 4-5 másodpercet is igénybe vesz, én meg úgy hallottam, hogy a CM-nél ez is megvan oldva. Nem olyan vészes ez, többségében jobb eredményekre képes, de ha ez fontos neked, akkor én még egy kis várakozást javaslok.
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Visszaolvastam, de nem lettem sokkal okosabb, mit gondoltok válthatok vébre CM9-ről valami nem hivatalos zselés cukorkára, ami legalább olyan smooth mint cm?
Unom már a banánt
-
nggabi
félisten
LSD megvárom míg valaki felrakja
-
dave182
senior tag
válasz
dave182 #17032 üzenetére
nekem ez az lsc még mindíg nagy rakás sz*r valamiért...:Sugye felraktam frissen,de nem engedi frissíteni a youtube-ot...szokás szerint kiírja hogy nem lehet frissíteni,távolítsam el az előző verziót...eltávolítottam titaniummal és le akartamn tölteni a playből,erre azt írja hogy nem kompatibilinyi...mi akadhat ennyire össze?s frissítés és en
-
winhelper
tag
Mindig tudtam, hogy a legjobb fórumon vagyok, de ma ez be is bizonyosodott.
Egy barátom feleségének S3 Mini van és feltettem ezzel kapcsolatban egy kérdést az S3 Mini topicban. 8 óra alatt még csak válaszra sem méltattak, annak ellenére, hogy kb két órája ismét feltettem a kérdést.
Ahogy figyelem, nem épp hozzáértők fórumoznak ott.A kérdésem lényege amúgy: ugyan azt csinálja az S3 Mini, mint nekünk ősszel a Note, mikor az LRG romra jött kernel update. Feldobálja, hogy van frissítés, letölti, újraindul aztán 30%-nál dob egy hátast a Droid és reboot után jelzi, hogy nem tudja telepíteni a frissítést, Kies-en keresztűl próbáljam meg.
Emlékszik valaki, nálunk ezt hogyan orvosoltuk?
-
dave182
senior tag
-
sombrio
tag
Mi azaz LSD amiről beszéltek és ennyire várjátok?
Még nagyon uj vagyok ebbe.
-
-
-
Djuree
félisten
na megint mi volt tegnap?
egy új olajszűrési eljárás kisérlete volt nálunk, volt jelen vagy 10 mérnök rajtam kívül. mondom én fotózok is mert nem fogok rá emlékezni hogy kell csinálni ha majd egyedül kell csinálnom. előveszem a telót, fotózok, erre úúú az mi? meg mekkora az? meg az tablet? meg á ú í utána nem az olajszűrés volt már érdekes hanem a telómmi a szar van az emberekkel?! nem látják hogy 2 méter vagyok, nekem ez a normál méret. meg kérdezik minek ekkora teló. mondom te szeretsz azon a kis szaron bolhányi betűket silabizálni? ezen meg kényelmes netezni, filmezni, mindent.
lefkosia: lol. lehetséges ilyen, millióból 1
vagy szar kinai akksija volt...
-
lefkosia
őstag
-
gery2123
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest