-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
Nincs letiltva..... használom az előfizetést jelenleg is..... Ha le lenne akkor lehetne vészhívást indítani, lenne imei szám.... stb..stb...
Mellesleg nagyvállalati flottába lett véve és nem magánszemélyként.... a cég meg virágzik....Ha lekérem az imei, akkor felugrik a kis ablak és teljesen üres....
-
hito
nagyúr
Hát akkor ennyi. Az ilyen "majd megkeresem és odaadom, biztos megvan" ígérgetésektől én mindig távol tartom magam. 100-ból 1 ember tesz az ilyen kijelentéseknek eleget. Eladta, onnantól meg szarik a másik pofájába bele. Gusztustalan. Én visszavetetném vele. Úgy adta el, hogy garis.
-
Nazara
őstag
Szia,
Ezt elsősorban neked kell eldöntened. Amint megérkezik a Note-ra a hivatalos Jelly Bean, nem sokkal lesz lemaradva a kicsikénk a kettestől. Ami igenis számottevő különbség: +1 Gb Ram (több alkalmazás között azok újratöltése nélkül tudsz váltani pillanatok alatt), nagyobb akkumulátor (egészen pöpec üzemidőkről számolnak be a Note 2 tulajok - ezt viszont egy külső akksikval tudod orvosolni.)
Változott még: a kijelző felbontása: 16:10-es képarányt felváltotta a 16:9-es (előbbi netezésnél, utóbbi multimédiánál előnyösebb. (Nincs fekete csík a film tetején és alján) -ezzel kicsit keskenyedett a kijelző, viszont hoszabb is lett, de egy kézben könnyebb az újat használni.
Négymagos processzor váltotta a kétmagost: szvsz előbbi időtállóbb, de átlagfelhasználóként nekem pl. a két mag is elegendő.
Jobb hangchipet építettek az utódba - ha eddig meg voltál elégedve a Note hangzásával, akkor ez sem olyan ütős érv a váltás mellett.
Az S-pen elvileg sokkal pontosabb lett, a kamera pedig sokkal gyorsabban fényképez.
Ami a szoftveres részt illeti, ott kb. minden finomságot portolnak a Samsung programozói a miénkre is, tehát ez sem húz a váltás felé.
Végül pedig az ár: a mostani gépedet sztem nagyonmax 85k-ért tudod eladni, míg egy új Note 2, gyártói garival 150 ezer körül van. Használtan találhatsz ettől olcsóbban is, de igen nagy a kereslet rá, a kínálat viszont nem túl nagy egyelőre az aprón/vaterán.
Nekem nem éri meg ekkora árkülönbség mellett váltani, majd ha jön a következő Samsung s4, újra szét fogok nézni. Ha kihagytam valamit, akkor bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest