Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
válasz
Massmurderer #17125 üzenetére
Note 9-re nekem most annyira nem érte meg, amennyivel többe kerül a cserét. Szóval azt én most ki hagytam..
(Volt szerencsém hozzá jutni egy bontatlan note 8-hoz, úgy hogy a p20 pro-ra még rá is fizettek nekem 30-at. Plusz kaptam hozzá dexet.)
De 10-re nagyon kíváncsi leszek. Valószínűleg a a magas nyitó ár miatt csak később fogok rá váltani. De innen már csak a Note lesz a következő telefon.
Szerintem az utóbbi időben Nagyon megtalálta magát a Samsung. Ez a one UI zseniális.Ha nem hagyják ki az infravöröst, esetleg egy 4000-es aksi belefér akkor nálam már must have
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest