- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Ha feljebb tollják még azt a notchot, akkor instant buy, bár remélem nem fog a kisebb note semmi lényegesben különbözni a nagyobbtól
És remélem, hogy a hátsó kamera se fog kilógni -
Taci
addikt
válasz
james008bond #16895 üzenetére
Van pár ilyen app, aminél felajánlja ezt a lehetőséget, hogy két külön felhasználói fiókkal jelentkezz be, pl. Facebook, Viber, Snapchat, Skype, WhatsApp stb. De hogy a te appod ide tartozik-e, azt nem tudom. Mi a neve? Amúgy nem telefonfüggő, hanem inkább rendszerfüggő, szóval ha ezen nem megy, akkor egy S10+-on sem.
Beállítások --> Speciális funkciók --> Dual Messenger
Itt listázza, mely' (telepített) appoknál lehet ezt a funkciót használni. Ha nincs benne a tiéd, nem tudom, hogy lehet "bele tenni". -
james008bond
őstag
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy ezen a telefonon meg lehet-e oldani az apk klónozást. Van egy progi, amit 2 külön regisztrációval használnék, de ne kelljen már minden alkalommal regből kilépnem majd a másik reg.-gel belépni.
-
Massmurderer
őstag
válasz
SkyTrancer #16893 üzenetére
insta,viber nekem nincs.Feleslegesnek tartom.Használom én is a telót,de pl. meló közbe mivel nem irodába üldögelek,meg dolgozok,nagyon nem nyomkodom.Szünet van,meg ha úgy tartja kedvem meglesem a messengert hogy irt e valaki,meg sms,hivás,azt ennyi.Emailt itthon megnézem ha úgy van.Játékot már rég számüztem telóról.1-2 van fent,de az már tényleg csak olyan vészhelyzeti idöelütésre
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
Massmurderer #16892 üzenetére
hát ez tényleg így van
Nem lehet összehasonlítani, mert mindenki máshogy használja a telefont
max úgy, hogy 100% os töltöttség mellett kikapcsolásig nyomkodja valaki és ott az érzet hogy mennyire merül esetleg lehet mérvadó
Én pl 70-80 óránként töltöm a telefont
Nem is használom sűrűn, meg külön feltelepített appokból csak a facebook, instagram, viber van fent ( csak tudnám minek)aztán ennyi. Mondhatnám, hogy jól bírja az akku, de tudom hogy ha kell valamit csinálni vele, hamar le tudja szipkázni.
-
Massmurderer
őstag
válasz
JohnnYx0030 #16873 üzenetére
Inkább a felhasználói szokástól függ hogy hogyan merül.Nem mindenki használja a mobilnetet,wifit folyamatosan.
-
bandi0000
nagyúr
nem sietik el a májusi frissítést, nem mintha hiányozna, de ilyenkor már rég kint szokott lenni
-
domerator
veterán
válasz
kovacs65 #16887 üzenetére
Igen, nem akartam hetfore hagyni, tegnaprol tudtam hogy volt meg nekik 1 fekete meg 1 arany, siettem hogy el ne vigyek.
Nem rossz cucc ez a note... most probalgatom es egyelore viszi az 1600 oldalas pdf-et is, meg a fotogepe se kutya (nem is tudtam hogy 2 ois meg 2x optikai zoom van benne) -
domerator
veterán
válasz
bandi0000 #16884 üzenetére
Hát az lesz... csak úgy hiányzott ez, mint üveges tótnak a hanyattesés... mehetek vissza a telekomhoz és ha másik ügyintéző van, akkor ki tudja mibe fog belekötni.
Az meg külön para, hogy vajon megvan-e még a másik Note az üzletben, mert ha nincs, akkor indul a kálvária. -
Taci
addikt
válasz
domerator #16877 üzenetére
Nekem ez az üvegfólia van a telefonon, és tökéletesen működik vele/rajta a toll.
"Sima" üvegfóliát (olyat, ami nem ilyen teljes felületre ragasztós/tapadós) nem ajánlok, nekem ez előtt volt jó pár, próbálgattam, de mivel mind csak a szélein tapadt, így nem hogy a tollat nem érzékelte, néha még az ujjamat sem, mert elemelkedtek a kijelzőtől. Az olyan nem való semmire. Ez a fajta pedig nem olcsó, ellenben megbízható és működőképes, kompromisszum nélkül. (Bár az ujjlenyomatot jobban gyűjti, mint maga a kijelző.)#16881: Kijelzőhiba? Nem arra a gombra (pöttyre) gondolsz, amivel el lehet rejteni a gombokat, a navigation bar-t?
-
domerator
veterán
Baszki ezt nem hiszem el... kijelzőhibás a cucc
A virtuális gombok magasságában a bal szélén van egy pötty... nem pixelhiba, mert jópár pixel alkotja, igazából szabályos kör.Vihetem vissza...
(nem a virtuális gombok szerkesztője, azt kikapcsoltam.) -
bandi0000
nagyúr
válasz
domerator #16877 üzenetére
Frissíts, ha nem jön be akkor vissza rakod a régit
Fólia nem zavarja, pl ultimate shieldet használok, tökéletesen felragad és a tok se nyomja fel, ha jól rakod fel, annyi, hogy mivel a fólia puha, így meglátszik rajta az s pen nyoma, persze csak ha kikapcsolt kijelzőnél napfénybe nézed
-
domerator
veterán
válasz
MCMLXXXII #16876 üzenetére
...és Dr V:
Köszi, hamarosan kipróbálom, rajzok és szöveg van csak ezeken, remélhetően elboldogul velük.
Dr V: a kijelzővédő fólia (üveg) nem zavarja a pen működését? A lekerekített élek miatt van olyan ami normálisan felfekszik?
Ja és egy fontos kérdés:
Megéri frissíteni Oreóra? A gép felajánlotta -
MCMLXXXII
tag
-
papp54
aktív tag
Sziasztok csatlakoztam egy duos-szal. Én aksira beálitotam a teljesitmény modnál a közép energia takarékos módot. Az olwayon display és a háttérbele adathasználat elöl kivettem a pipát igy 7 óra sot meg van.
-
JohnnYx0030
csendes tag
Sziasztok
Csak egy kicsit én is "beleszólok" az akksi vitába.
Nekem még mindig a 7.1 van rajta, nem is tervezem a frissítést. Az akksi 93%-on van, ahhoz képest, hogy már 1 617 115 mAh-t beletöltöttem. Ha melóban vagyok akkor délután 2kor jelez hogy éhes (konzervdobozban ahol csak t-mobile erősítő van), mellette a telenoros adatkapcsolat folyamatosan aktív. Ha itthon vagyok és és folyamatosan wifin van, akkor este leveszem töltőről 8kor, reggel 8ra még 90% fölött van, simán bírja mádnapig.
Szóval nem boztos hogy a telefont kellene szidni, inkább csak a szolgáltatók "erőforrás takarékoskodasa miatti adotorony csökkentés" nagyon rossz hatással van rá. -
domerator
veterán
Sziasztok,
Beléptem a klubba egy telekomos 64 gigással
Cégesnek lesz beállítva az eddigi j5 2017 helyett, azt mondták, hogy kicsit érezni fogom a különbséget... nos épp ezért lesz a csere.
Akkuidő annyira nem lényeges, mert kocsiban úgyis töltőre teszem, inkább a teljesítmény a fontos.
Nagyon remélem, hogy elboldogul 100-200 oldalas pdf-ekkel, kisebb excellel és ami a legfontosabb, napi szinten használt OneNote-tal.
Pár óra után egyelőre nagyon szimpi a gépJa igen... rögtön egy kérdés: a pen intenzív használata nem tesz kárt az üvegben? (egyelőre védőfólia nélkül használom)
Gyári szürke szilikontokot vettem rá, van tapasztalat a tartósságát illetően?
-
MCMLXXXII
tag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy a samsung music Pie vel vesztette el hogy zene közbe világítson a széle vagy más okozhatta? -
bandi0000
nagyúr
Elvileg egy kis dizájn változás lesz, nagyobb ívű lesz a kijelző, motoros kamerát nem hinném hogy megkapja sajnos, de elvileg a notch középen lesz legalább
-
Taci
addikt
válasz
Firehand #16862 üzenetére
Ebben az esetben a Note 9 lehetne a te "embered", az azonos használat mellett nagyjából 75 perccel tovább bírja a Note 8-hoz képest. (Battery drain test) Szerintem erre a Note 10 pedig még tenni fog egy (nem is kicsi) lapáttal.
-
Firehand
tag
válasz
bandi0000 #16861 üzenetére
Az igazság az hogy elégedett lennék ha mondjuk 30%-ig merülne, mert munka után már keveset használom a telefont, de ehhez kellene szerintem 4000 akksi legalább, ami szerintem amúgy is kellene bele.
Tisztában vagyok hogy intenzíven használom a telefont, de szerintem ki kellene bírnia.Túlságosan a biztonságra mentek ezzel a kicsi akksival a note 7 fiaskó után.
De mondom a telefon jó csak az akksi gyenge az én használatom mellett.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Firehand #16860 üzenetére
Én azt elhiszem, hogy valakinek nem bír ki 1 napot, az ő szokásaival, de ha 3 kor 15% on van, akkor 85% ot merítettél 9-10h alatt, ergo, hogy este 8-9 ig bírja a te szokásaiddal, közel dupla ekkora aksi kéne
Tehát lehet ekézni, én is szeretném ha kibírna 1 hetet, de lehetetlen,biztos van stock droidos ugyan ekkora aksis telefon, ami 1-2 h többet bír mert le van gyalulva, de az se segít sokat
-
Firehand
tag
Ha már ekézzük a Note 8-at én is beszállok.
Szerintem is a sz*r az akksi, délután 3-4 körül sokszor csippan a 15%.
Mire használom?
-Napi 100 telefon/sms fogadására/viszont válaszra.
-Email fogadás/írás
-Weboldalak megnyitása munka és szórakozás céljából
-Youtube ha van időm
-BT kihangosítóm keresztüli telefonálásÉs igen elolvastam tudtam mekkora akksi van benne, de vártam a csodát.... Nem jött.... Ezt nehezen emésztem meg.
AMOLED kijelző beégése?
Tudom hogy egyszer beég, ezt tudja az ez a technológia, elfogadtamTeljesítmény/kamera/egyebek....
Tudja azt amire szükségem van, használom az S-pent, ha nem is naponta de viszonylag elég sűrűn.Elégedett vagyok e?
-Igen, szeretem ezt a telefont, DE az akksi akkor is gyenge...Vennék e újra?
-Igen, de várom a csodát hátha a Note10 tényleg mindenben (akku) a maximumot nyújtja nekem.
De lehet hogy ez hiú ábránd...U.i.: Még egy nehezen megbocsátható dolog...
Az EDGE utálom, mert törékeny lesz a kijelző és nekem nem nyújt többet mint egy sík, de ez egyéni dolog. -
unicumnext
aktív tag
Sziasztok!
Van egy alkalmazás, ami eddig tök jól futott a háttérben.
Ma viszont megbolondult a note8, 10-15 perc után kupucolja.
Már néztem az alkalmazásinfót, ott beállítottam, hogy ne legyen optimalizálva az akkumlátornál, de még így is, memória meg van bőven, mivel nagyon más nem fut.Valakinek ötlet?
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Igaz hogy nem sokiat voltam aktív tag, viszont folyamatossan követtem a fórumot. Elköszönök mindenkitől mivel váltottam note 9 re.
További kellemes fórumozást mindenkinek!
Üdv! -
juszqg
újonc
Sziasztok!
Két témában kellene nekem segítség:
1. sms-ben kapok névjegyet, amire ha rákattintok, akkor felkínálja a névjegy importálása lehetőséget. Ha rányomok a mentésre, a samsung account-ba menti, ahonnan nem tudom átvarázsolni a gmail névjegyzékbe.2. Céges L2TP/IPSec PSK VPN korábban (Pie-ra való átállás előtt) működött, most viszont ugyanazon beállításokkal nem megy.
Ha van valakinek ötlete, az előre előre is nagyon köszönöm.
-
Ákkk
addikt
válasz
csocsoszán #16849 üzenetére
Alapban nem sokkal jobb a 9 van mindkettő az is simán lemeríthető 6 óra alatt.
Amúgy az aksi esetén kb mindenki tudta mire számíthat samsung sose volt erős ebben.
De azért a telefon tudása és az spen elég korrekt.Az amoled ilyen régebben a plasma tv is beégett.Az összes oled kijelző be tud égni mégis sokan megveszik.2 éven belül a samsung is garanciában cseréli. -
Massmurderer
őstag
válasz
6ot tutti mert nem is volt soha
Note 5,utána note 7. Note 6 nem volt.
-
bobace
addikt
válasz
S e t h #16852 üzenetére
Ez mind igaz, de amikor elolvasol egy tesztet, pl a Mobilarénásat, akkor bátrabban döntesz mellette, mert azt látod, hogy Az ötórás képernyőidő az én használatom szerint egyébként jónak számít ekkora kijelző mellett – sok fotózással, maximális fényerőn inkább négy, kevés kattintással és a mindig aktív kijelző nélkül pedig hat óra lehet az átlag. Hiába kicsi papíron a telep, azért 4-5 órát ír a teszt is, hát jó lesz. De a valóság meg sokszor 3 óra 1 év után. És ez gáz!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Aki olvasott is vásárlás előtt az tudta mekkora aksi van benne, meglepetés nem érhette.
Persze könnyebb egy gyártóra kenni a felelősséget. -
Kasya
nagyúr
válasz
Eleg nyitott dolog volt, hogy mekkora a Note8 aksija, ez nem okozhatott volna meglepetest. A Note9 aksija tobb mint 20%-kal nagyobb. Nyilvan jobb a SOT. A tobbi dolog is fejlodott, de ez sem lehet meglepo...ez jellemzi a "kovetkezo generacios modelleket".
Ha valami mar papiron sem tetszik, pl. aksi merete, kar azt valasztani. Elegedetlen vagy, elofordul. Valtani kell. En is azt tettem anno (Nokiarol Samsungra, majd LG-re, majd WP-re, aztan vissza Samsungra), mert mindenhol megvoltak azok a gondok, amiket mar nem tudtam elfogadni.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Akkor ezek szerint magadat is a hangadók közé sorolod
Azt remélem vágod, hogy a haverod telefonjába is ugyan az a szar, beégős, direkt elromló amoled panel van mint ebbe
Kamera nyilván jobb, mivel 3 kamrás, és van egy nagy látószögű kamera benne
A kijelzőt meg te is be tudod állítani a 4 profil közül, és a profilokat lehet még tovább állítgatni
-
csocsoszán
őstag
Sajnos nagyon megszívtam, szerintem.
Kihagytam a note 5-6-7-et. A 7 botrányai után úgy gondoltam a samu feledtetni akarja azt a csúfos kigyulladásos égést! De nem, betojtak és csinálták egy ...... már kitárgyaltuk! A barátom note 9-e sokkal jobb, irigykedem rá. Színhűbb a kijelző, jobb a fénykép és a képernyő idő is jóval jobb.
Jó tanúlság volt, többet nem kapkodom el, inkább várok a tapasztalatokra. (Csak az a baj mindig a hangadók írnak, és nem korrektek a hozzászólások. ) -
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #16838 üzenetére
Régen minden jobb volt....
Az amoled sokat fejlodott, pl:
- szinhűségben
- homogenitásban (mert régebben még rozsaszines volt (LG eseten ez meg rosszabb volt)
- beegesben/felbontasban (mert nehezebben venni eszre a gyengebb beegest es tovabb is birja a terhelest)Az, hogy neked rosszabb lett, nem altalanos. Lehet, hogy a te/ti hasznalati szokasaitok valtoztak az evek folyaman.
Az amoled (ahogy korabban is irtak) nem veletlen kozkedvelt a csucskategoriaban. Lehet, hogy mi itt a Samsungot vedjuk (az erveleseidet tekintva amugy jogosan), de nezd meg az LG kijelzoit az elmult evekre visszamenoleg. Rajohetsz, hogy a Samsung minosegbiztositasa sokkal elorebb jar.Akku teren is tortentek valtoztatasok kozvetett modon, lasd amoled kijelzo, Android fejlodese, SOC, gyorstoltes es tsi.
-
Taci
addikt
válasz
Massmurderer #16844 üzenetére
Elvileg sajnos már nem, mert a pitével megkaptuk a 3. főverziót, és ennyi volt ígérve.
Bár az újítások listáját elnézve nem sok dolog van, ami megmozgat a Q-ban, és őszintén, annak is örülök, hogy a pite (úgy-ahogy) rendben van... -
Dr V
őstag
válasz
james008bond #16845 üzenetére
Samunál sokszor szoftveresen vannak (direkt, de nem bizonyítható módon) elrontva a dolgok. Note 2 fórumban nézz vissza, nekem is volt normál használat mellett 10+óra kijelző időm, de a note3 megjelenésével érdekes módon eltűnt...
-
james008bond
őstag
Hát én meg leírom, hogy igenis az enyémben ( Note 8 ) eléggé gagyi az akksi. Nem is értem, hogy jön itt össze egyeseknek másfél nap és 6,5 óra SOT??? Nekem még 18 óra se és alig 3 óra. És igen is leírom. Ha 100% elégedett lennék, azt is leírnám. Kib@szott sok pénzt költöttem rá ( tokok, töltők, fóliák, stb ) és 1 nyamvadt napot nem bír ki, úgy, hogy alig használom. Ez azért szégyen. Ja és a nagy Pie óta a töltőim, power bankjaim felét kidobhatom, mert kiírja, tegyem eredeti töltőre és a gyári ( gagyi ) töltési sebesség kb 1%-val hajlandó tölteni. Köztük pl Asus power bank is. Persze van amelyik normálisan tölti es annál nem reklamál, pedig dehogy Samsung. Na ez viszont már nagy szemétség. Óránál dettó ez van. Eddig már volt benne akksi cserélve, mert az nonszensz, hogy naponta 3x kellett tölteni és még fél éves se volt ( Gear Sport). Most is egyik éjjel 20%, másik éjjel 3%-ot merül ugyanolyan használat mellett.
-
Taci
addikt
50+ új hozzászólás. Mondom mi van itt, kijött az Android Q bétája Note 8-ra? De nem.
-
válasz
csocsoszán #16830 üzenetére
Nem fogom törölni, mert igaza van.
-
csocsoszán
őstag
válasz
Brett Shaw2 #16837 üzenetére
"Beégett az enyém is mégse sírok itt."
Igaz a facebok-on és az összes fellelhető fórumon még nem írtam le a tapasztalatom.
40 éve javítok, szervizt vezettem, de ilyen dologgal csak a Kínai mérlegeknél tapasztaltam, hogy egy bizonyos darabszámú mérés után behaltak! -
Cunaja
addikt
válasz
Massmurderer #16839 üzenetére
A Huawei P9 és Mate 8, nagyon jó!
Bocsi, ezt nem bírtam kihagyni.
A macsek nagyon jó! -
Massmurderer
őstag
válasz
csocsoszán #16838 üzenetére
Sok havernak,ismerösnek van huawei telója.De akár hiszed,akár nem,és csak azt hallom tölük hogy már megbánta h megvette,meg hogy milyen sz*r,stb.Pedig p 20pro is van párnak,de csak szidást hallotam eddig,dicséretet nem nagyon.
-
csocsoszán
őstag
válasz
Brett Shaw2 #16837 üzenetére
Egy kis fesz oldásnak írtam.
Sajnos a "2 3 és a négy sem égett be nálam."
Akku is jobb volt. Mintha elszálltak volna az évek a samu portáján. Nem javítottak, hanem mintha nem is akarnák kijavítani a hibát. Nekem és sok sorstársamnak ez nem jó. Kérdezték, hogy mi a vélemény a beégésről és az akkuról. Leírtam.
A samsung fannok meg fűzik a témát tovább, hogy milyen jó is ez nekünk. -
Brett Shaw2
csendes tag
válasz
csocsoszán #16818 üzenetére
" Ez a fórum azért van, hogy megbeszéljük a tapasztalatainkat. És segítsünk azoknak a fórumtársaknak akik nem tudják mi a tegyenek, vegyek. Felesleges letagadni a hibákat. De az előnyöket is ugyanúgy leírom. "
Kb 3-4 éve tudjuk hogy beég az Oled.Te nemtudtad?Beégett az enyém is mégse sírok itt." 110 kg-al én sem vagyok kis ember. 47-es káromat elfelejtettem mondani. " Jövan jó bika vagy
-
Massmurderer
őstag
válasz
csocsoszán #16834 üzenetére
Nálam miért nem éget be,és miért birja az akku rendesen???Meg másnál is??Minden tipusnál van 1-2 selejt vagy olyan amivel gond van.Nézd meg hányan irtak itt,és hánynak van beégve a kijelzö.Irj egy adatot.Meg azt is ird le ki nem irta azt hogy nincs beégve neki,és az akkuval is elégedet.Ha már úgy irtad,és az a lényeg,akkor az én helyesirásom se zavarjon
-
csocsoszán
őstag
válasz
csocsoszán #16834 üzenetére
Helyesbítek: karomat.
-
válasz
csocsoszán #16830 üzenetére
"hejesirásban"
-
Massmurderer
őstag
Ekkora a kezembe a note 8.Nehéz igy is smst irni,szöveget.Ezért vegyek kisebb telót??Hoppá..van s-pen
Na és melyik gyártónál van még s-pen.Egyiknél se.Röviden ezért note szériát veszek,használok.huawei márkánál van ilyen?Nincs.Akkor miért vegyem meg pl.??Mert hátul van 3 kamera??Vagy mert elöl 40mp selfi kamera van???Elsö 40mp-es kamerával,meg a hátlapi 3-4-el ha van,mivel könnyebb az sms irás,meg a szöveg irás???
-
csocsoszán
őstag
válasz
Massmurderer #16829 üzenetére
Ezt most jól megmondtad! Gratulálok. Remélem törlik,
mivel egy 4.es is jobb hejesirásban. -
Massmurderer
őstag
Maradjunk annyiba,aki sir ri hogy nemjó a samu note 8,vegyen másikat.Szerintem senkinek nem nyomtak a fejéhez pisztolyt hogy ezt vegye meg.Sajnos itt elég sokan vannak olyanok akik minden topikba beleböfögnek,pocskondiázák,leszólják.Csak az jó,az a hiperszuper ami nekik van.Senki nem látot se ájfon,se huawei teszteknél,topiknál beobégatni,pocskondiázni.Mindenki azt veszi amit akar,amire van keretje.Ennyi.szóval engem rohadtul nem érdekel a huawei p20pro,a huawei mate 8-9-10,se a huawei p30pro.Elégedet vagyok a samu note 8al,és ezt egy 3-4-5 vagy 19millió kamerás huawei,ájfon,vagy bármilyen más gyártó terméke nem tud meggyözni hogy azt vegyem.Kinek mi jön be.Van akinek az ájfon,van akinek a huawei,van akinek a nokia.Ennyi.Irjon ott,dicsérje,stb.Ez itt,samsung note 8 topik.Erröl kell irni,nem más gyártóról,tipusról.Aki meg nem elégedet vele,adja el a sunyiba,vegyen olyat amilyet akar.Sokan vannak akik kitartanak a note szériánál,mint pl. én is.És valahogy nem szándékozok más gyártótól,és más márkát megvenni.huawei,ájfon meg mitudoménmilyen telót,lehetöleg máshol,aktuális topikjába kell dicsérni,isteniteni.
-
Massmurderer
őstag
H p30pro úgye idei teló,már eleve baromság a note 8al hasolitani,ami jó 2éves termék.De még note 9el is ami úgye tavalyi.Nézük inkább h p30pro vs samu s 10+. [link] Csak 1 teszt a sok közül,és a h p30pro messze lemarad a samu s10+ -tól.
-
Massmurderer
őstag
válasz
james008bond #16824 üzenetére
Engem az nem érdekel tudod?Itt hivatalosan elismerték hogy átb*szták a vevöket.Ha ebbe kamuztak,belebuhertak,ki tudja még mibe nyúltak bele.lehet ennyivel azok a kameratesztek is olyanok.Ki tudja nem e fizeték le a tesztelöket.Igaz ilyenre is volt már példa.Notch meg nálam kizáró ok amúgy is.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
james008bond #16824 üzenetére
És mennyire leszel boldogabb, hogy ha a te általad jobbnak vélt Xiaomi telefon 20-30k-val többet hoz? Miért jó az neked? 10 évvel ezelőtt még oké, számított, de manapság már nem annyira, plusz gondolom a xiaominak le van rendesen gyalulva a rendszere, és inkább egy stock doridhoz mintsem egy egyedi gyártói felületre hajazna
-
james008bond
őstag
válasz
Massmurderer #16823 üzenetére
Ezt nem csak a H csinálja...amúgy meg teszteltek már úgy is hogy hőtőben hűtőtték a telefont, hogy több pontot hozzon. S az miért baj, hogy a nyers teljesítményt adja meg? Csak azt lehet összehasonlítani. Egyébként a valós használatban minden telefonon más programok futnak, más a szabad tárhely mennyisége, más környezeti hőmérsékleten vannak és még sorolhatnám. Pl wifi térerő, sebesség, net, mobil térerő stb amik mind módosíthatják a z eredményeket. Nyilván annak van értelme, ha standardizált körülmények között végzik a teszteket. Autók fogyasztását se valós körülmények közötti használatra adják meg. Hanem "steril" tesztkörnyezetben.
-
Massmurderer
őstag
válasz
james008bond #16822 üzenetére
Irtam.Amig [link] igy intézi az általad leggyorsabbnak leirt,addig szerintem hagyjuk.
-
james008bond
őstag
válasz
Massmurderer #16807 üzenetére
Azért van 1-2 független tesztlabor, ahol azért elég jó helyezést ért el a Huawei fotós része...talán a világ legjobbja címet is megkapta. Aztán ott a Xiaomi. Jelenleg az első három leggyorsabb telót adta a világnak. Samsung a hatodik a listában....gyorstöltés? A Note 10 talán nem 25 de lehet 50 Wattal fog tölteni. Xiaomi meg már 100 Wattal...ja és hogy jelenleg a legjobb videós telefont is ők tették le az asztalra? Ó és mindezt fele annyiért, mint a Sámu. Ja akinek a nagy dirrel dúrral beharangozott Folder a napi használatban 1 napot, ha kibír...Sajnos nekem is N8 van és most szeptemberben lesz 2 éves, 1 napot már nem bír ki. De újonnan is elé necces volt a 4 óra SOT nálam átlagos használat miatt, most a 3 óra is nehezen jön össze. N3 anno azért újonnan lázán 2 nap, de közel 2 evésen is magabiztosan bírta éjszakáig...szinte biztos, a következő telefonom nem Samsung lesz.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16820 üzenetére
Feladom
Igazad van, rohadt geci samsung, direkt kibaszik a vevőivel, szándékosan elvuló alkatrészt tesz bele
-
csocsoszán
őstag
válasz
bandi0000 #16819 üzenetére
Úgy látom csak te hurrogsz.
A Kínaiak is bármit leírnak és kinyomtatnak, kérdés az hogy a fogyasztó védelem mit szól hozzá? (Jól néz ki a kijelzőn alul egy vastag sötét csík.) 300000 forint ennyi pénzért jó nagy tvt kapni!
A kijelző cseréje 100000 körül van. Még leírni is rosz ezt a sok nullát.
Ha Svájcban élnénk senkit sem érdekelni az a pár frank.
Itt viszont sokáig kell gyűjtögetni azoknak akik fizetésből élnek! Az akkumlátor ára össze sem mérhető a kijelző árával!
Igen tanulságos ez a pár hozzászólás. OFF] -
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16818 üzenetére
Valószínűleg mint mindig gari lejárta előtt pár hónappal eladom, esetleg még a kijelzőt is kicseréltetem, és ezt nem csak itt, de minden eszköznél megteszem, nem várom meg, hogy nálam legyen baja garancia lejárta után
Igen ez fórum, de van egy berögződésed, amivel csak a negatív kommenteket ontod, végig se gondolva a tényeket, ráadásul akik meg teljesen hozzá nem értők, azokat elriasztod teljesen, ezekkel az érvekkel simán mehetnél bármelyik másik Oled alapú kijelzős telefon fórumában hirdetni az igét, ott is le fognak hurrogni azt alá írhatom
Az akkumulátorért mért nem panaszkodsz? 1 év után 10%-ot csökken a kapacitása, az is beépítve van, az is avulás akkor?
Amit írsz annak van igazságtartalma, de mivel valahol a garanciába tuti le van írva, pont mint Tv-k esetében is, hogy a kép visszamaradás nem garanciális hiba, így nem lenne kötelességük cserélni, pont mint Plazma tv esetén
-
csocsoszán
őstag
válasz
bandi0000 #16817 üzenetére
Ez a fórum azért van, hogy megbeszéljük a tapasztalatainkat. És segítsünk azoknak a fórumtársaknak akik nem tudják mi a tegyenek, vegyek. Felesleges letagadni a hibákat. De az előnyöket is ugyanúgy leírom.
Ezek szerint nálad is kijelző csere volt. Kíváncsi leszek ha majd egy év múlva az újból beégett kijelzős telefonod el kívánod adni, mit fognak kínálni érte? Szerintem ez az avulás nem megengedhető, ami ebben a kijelző típusban kódolva van.
(És még tele sem írtam a netet a tapasztalataimmal!)
60 éves vagyok, szervizben dolgoztam egész életemben. Gelkával kezdve.
A készülék beállítási lehetőségeivel élve, nem kéne, hogy a jótállási időt se bírja ki. Mivel a kijelző csere egy fődararab egy éven belülli meghibásodás esetén újból kötelező cserélni! És így tovább...... -
bandi0000
nagyúr
válasz
Cunaja #16815 üzenetére
Én megértem ezt az álláspontot, mert ugyan ez van az oled tv-nél, hogy ha én reggeltől estig nézem az rtl-t akkor mért ég be a logo? Erre képes ez a technológia, majd idővel lecserélik, mert ezen javítani nem lehet
Annak kell örülni, hogy javítják, viszont mind színteltségben, fekete szintben, fogyasztásban lekörözi a vetélytársakat, ezért van az, hogy szinte az összes felső kategóriás telefonba már ilyet raknak, és lehet samsung, lg, huawei mind be fog égni, ha egész nap megy rajta egy statikus elem
csocsoszán: nem a technológiát védem, hanem a gyártót, igen én 1 év után cseréltettem kijelzőt, mert az értesítési sáv hagyott nyomot, amit nem is láttam volna screen tesztek nélkül, én tudom, és elfogadom, hogy ez a hátránya ennek a technológiának,de amíg cseréli a garancia, és ezzel együtt még az aksit is muszáj cserélniük, addig nem zavar
Te esetedben meg csak azt tudom ajánlani, hogy mivel szabad a választás joga, így bármikor átmehetsz másik gyártó másik készülékére, ha viszont tudatosan ez mellett maradsz, akkor meg nyugodj bele a hátrányiba
-
csocsoszán
őstag
válasz
bandi0000 #16813 üzenetére
Szerintem az nevetséges, hogy így véded!
Azt a technológiát ami az ekkora értéknél Kötelező egy éves jótállást sem bír ki, beégés nélkül!
(Javaslom a screen teszt használatát azoknak is akik szerint nincs beégve a kijelzőjük.)Cunaja: pontosan így gondolom! Ha bekorlátoznának mindent rajta annyira, hogy kibírja az egy éves jótállást, egy nézhetetlen lom lenne! Azért van a fényerő, hogy lássam, de inkább vakoskodom, de így sem bírja ki beégés nélkül.
-
Cunaja
addikt
válasz
bandi0000 #16810 üzenetére
Veszek egy drága telefont, a márka most teljesen mindegy.
Ha reggeltől nézem a kijelzőt teljes fényerőn, naponta az akku lemerüléséig, akkor sem szabadna beégni.
Ha ezt folyamatosan csinálom, akkor sem.
Innentől kezdve érdekes a dolog.
Annyit tudok erre mondani, hogy a P9-nél is vannak gyári belső különbségek.
Annak idején az első színes tévém, egy Videoton volt.
Az unokatesómmal együtt vettük a tévéket, ő is ugyanolyat vett mint én, egymás mellett volt a kettő.
Az övé évente szervizelve volt, ,amíg az enyém csak 10 év után, mert belecsapott a villám a házunkba.
Közben kiderült, hogy az övé lengyel képcsöves volt, az enyém Hitachi.
Egyszóval az egyik Note 8-ba szuper panel került, amíg a másikba egy rakás ....... .
Csosó nekem dicsekedett a telefonjával, hogy nézem micsoda képe van és milyen szuper, de sajnos az öröme gyorsan alább hagyott.
A Mate 8, az meg szuper telefon, és nagyon jól bírja. Saját tapasztalatból írom, mert az én romom van rajta.Szerk:
bandi0000:
Abban igazat adok, hogy az ez a megjelenítési technika csodálatos, csak még nem tökéletes.
Egy több telefonba van ilyen kijelző, kíváncsi leszek . -
Massmurderer
őstag
válasz
csocsoszán #16809 üzenetére
Nokia n900 anno 1320 mAh aksival,1 töltéssel nekem 4-5napot kibirt orrba szájba egész napos nyomkodással.Akkor most mi van?Pedig jó 10 évvel ezelötti teló
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16812 üzenetére
Samsungé a super amoled, a sima oled passz, talán LG nem tom...
Meg ne haragudj de nevetséges még mindig a feltevésed, nézz be az OLED Tv fórumban, ott semmi köze ahhoz a samsungnak, mégis beégnek, miért? mert a technológiból fakad, szerves az az természetes anyag, ami idővel bomlik, érts úgy, hogy elfárad az anyag, ha sokáig használja ugyan azt a pixelt
-
Massmurderer
őstag
válasz
csocsoszán #16809 üzenetére
1080 x 1920 pixel felbontású IPS-NEO LCD kijelző.1440 x 2960 pixel Super AMOLED note 8. 4000 mAh mate 8,samu note 8 3300mAh.Azért tudod,ips meg super amoled ég és föld
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Cunaja #16808 üzenetére
Mate8 még mindig IPS ami nem ég be, bár ott is volt gond más is... Az utána jövő szériák mint mind OLED ami szintén be fog égni szal felejtsük már el, hogy csak a samsung telefonok égnek be, mert szifonba is van már Oled paneles ami ugyan ilyen
csocsoszán: több esetben sem releváns, a note 8 is kibír 12h filmezést +-
a Mate 8 kisebb kijelzős valamennyivel, illetve kisebb felbontású és 500mAh-val nagyobb az aksija
-
csocsoszán
őstag
válasz
bandi0000 #16806 üzenetére
A huawei mate8-am 13és fél óra kijelző időt tudott. Bocsánat igaz custom rom!
Erős felindulásomban elfelejtettem.
Egyszer végig filmeztem, azt hittem sosem merül le.
Pontosan ugyanilyen használat mellett se beégés se rinya, hogy mindjárt lemerül!
Elismerem hardveresen mindenben gyengébb, roszabb minőségű kijező stb.
Ha valakinek van gear szemüvege erősítsen meg, ha végignézel egy 3d filmet ami 2óra, mennyi marad az akkuba? Hozzáteszem a Samsung 7700-as tv-m 3d-je szerintem gyengébb!
A hétköznapi használatot sem bírja. Igaz a rendőrök miatt nem árt a vaze, napi másfél óra. És végül is szinte mindent telefonnal csinálok. (A lenovó laptopom szinte be sem kapcsolom.) 3körül már nem árt ha töltöm! De ezt mindenki pontosan tudja! -
Cunaja
addikt
válasz
csocsoszán #16803 üzenetére
A huawei mate 8-am két évvel idősebb se beégés se aku gond. Két napot simán megy! Még nem volt hozzányúlva! Csak Custom rom van rajta, ami teljes mértékben optimalizálva van a készülékre.
Az akku gondra, a kollégám folyamatosan panaszkodik amióta van neki Note 8.
Valamit nagyon elszúrtak benne, vagyis elhiszem a akku gondjaidat.
Nekem Huawei P9 van, és röhögve háromszor több az akku ideje, ugyanolyan használatnál. -
Massmurderer
őstag
válasz
Naponta én használom rendesen.Pár sms,hivás,messenger,olvasás,fényképezés,zenehallgatás.8órás a melóm,1óra az út oda,1óra vissza.Nagyon ritkán ment le 80% alá az akkuszint.Van hogy 8órás müszakot bt fülessel végigtolóm,akkor se megy le 80% alá az akku.Note 2,note 4 se volt beégve.Nincs power bankom,nem is használok,felesleges.huawei vackokat kerülöm.Azért azt tedd hozzá hogy ott a hires neves p20pro a zöldülös kijelzös
100 p20pro tulajból 90 találkozott vele.Azt nem is íróm hogy a huawei,ájfon valami szerintük kimagasló,forradalmi újjitást tesz közzé,azt a pár éves samu s széria,meg a note alapba tudja.Egyik telót se arra tervezték hogy reggeltöl estig nyomkodj meg wcre is azzal menj.És nincs olyan teló amit ha nagyon használsz,1 nap alatt ne merülne le.Hába 7000mAh aksi van benne.huawei nagyon elszállt a 3-4 kamerás fostelójival,ami mint láttuk nagyon ocsmány olajfestmény szerü képeket csinál,meg odákat zeng a MI ökörségével.Maradjunk annyiban,nem akarom én azt hogy a teló döntse el mikor,milyen formába használom a fényképezöt,és milyen beállitásokkal.Az az egész huawei MI ökörség,egy jó marketing fogás,meg a hülyék beetetése.Na meg úgye a huawei jól átverte a vevöit mikor a benchmark pontozásnál kamu adatokat jelez ki.Had ne linkeljem ezt is.És akkor higyem el amit huawei ir a reklámokba meg agyon dicsöiti a vackait.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16805 üzenetére
Igen ha egész nap megy statikus tartalom mint a messenger, billentyűzet, vagy waze akkor beéghet, mint minden Amoled, Oled, de ez se napi fél-1 óra után fog, azért ezeket több órán keresztül kell rajtatartani a kijelzőn minden nap, hogy ottmaradjon
Senki se mondta, hogy hiper jó az aksi, de átlagos használattal elmegy 1 napot 4-5h kijelző idővel, nyilván nem max fényerőn GPS mellett, meg egész napos játékkal, de ha te 3-szor töltöd akkor ne magyarázd már nekem, hogy más telefon ugyan ekkora aksival kibírja a te használati szokásaidat
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Azért a fikázáson kívül leírhatnád, hogy hogyan használod amitől beégett, illetve mi égett be?
Az hogy te 3 szor töltesz egy 3300 mAh telefont, akkor neked ezek szerint az új energizer telefon kell ami 15k mAh-s és azzal talán elmenne 1 napot
-
csocsoszán
őstag
válasz
maci74 #16797 üzenetére
Nekem sem a note2 se a note3 se a note4 nem égett be. A note8 11 hónap után beégett! Kicserélték a kijelzőt és az akut!
Tökéletes munkát végezve a TMX-ben!
10 hónapig sem volt jó, újból beégett! Mindig automatán használom, sőt ha lehet abból is visszaveszek. (Már gyanúm van a kódolt elévülésre! Amit az iphon szoftveresen oldott meg!)
Ez note8 a hivatalos egy éves jótállást sem bírja ki.
Javaslom a screen teszt futtatását mindenkinek aki használt note8-ban gondolkodik!
Botrányosan rossz az aku idő! Ha használod, a napot biztosan nem tudja végig! Én kétszer háromszor töltöm!
Most biztosan lesz válasz, hogy nem igaz mert a napot kibírja meg ott a töltő meg a power bank! ....Röhejes!
Vettem órát, dokkolót meg gear 3d szemüveget, ami eladó lesz..... csak a gamer székemmel mit csináljak, azis 50 valahány ezer volt!
Ezeket leszámítva jó készülék! (A huawei mate 8-am két évvel idősebb se beégés se aku gond. Két napot simán megy! Még nem volt hozzányúlva!)
Mondjuk a barátom note9-e sokkal jobb készülék! -
Massmurderer
őstag
válasz
maci74 #16801 üzenetére
Akkuhasználat is sokmindentöl függ.Nálam pl. a tök felesleges dolgok le vannak tiltva.GPS,wifi,mobilnet nem megy órákig,csak mikor használom.Nincs kutyafül,meg hasoló képszerkesztö baromság fent,face alkalmazás kilöve,mert nem használom.Briefing,chrome,dictionary,onedrive,térképek,youtube,ezek mind letiltva,mert egyiket se használom.Máris tovább birja az aksi.
-
maci74
tag
válasz
kovacs65 #16799 üzenetére
Szia.
Pont ezért is kérdeztem az akksira rá. A Note 4em akksija kezd halódni,de reggeltől estig így is elmegy egy töltéssel.Fénykorában 1,5-2napot elment egy töltéssel.Vennék bele új akkut,megkapná a párom a4et.De egy új telonál a szokásos napi használatom mellett jobblenne ha nem kéne tölteni minden nap.Nálam is megy a mobilnet,telefonálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest