- Lézervágás, gravírozás
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
Dj.Kütyü #13521 üzenetére
Én nem így vettem észre, de tényleg kíváncsi vagyok szerinted miről kellene szóljon. Ez már nem sgs 1 ahol romolás megy minden nap, ezt a többiek is belátták hisz nem erről beszélnek (igaz itt már gari vesztéssel jár). Mi másról lehetne beszélni ha nem a felmerülő problémákról? Egyébként meg de, "itt nyomja" nagy esély van rá hogy meg fog javulni, hisz segítenek a többiek, erről beszélünk hogy erre való főleg ez a topic.
-
-
Szpisti
addikt
-
-
w333
félisten
válasz
Dj.Kütyü #13312 üzenetére
Szóval a szervizes nem akarta cserélni a telefon ... erről van szó ?
Visszaolvastam ennyi hibád van és visszautasítottad a cserét ? nekem ez kicsit sántít, nem tudom mit mondott a szervizes hogy így meggyőzött de én ennyi hibával biztosan cseréltettem volna
De ez majd hamarosan úgy is kiderül, lehet hogy Samu -nak elege lett a sok cseréből, előbb vagy utóbb szerintem biztosan ez lesz !
-
Pow
tag
válasz
Dj.Kütyü #13314 üzenetére
Akkor ez mi? Mintha Te nyomtad volna ezeket is
Milyen papirral próbáljam a rést?A4?Vagy névjegykártya?
Na.az A4-es lap befér.Akkor csere?
Most próbáltam.Ja nem kellett erővel tuszkolni.
Na kértem házhozjövős embert.Nem tom mit kezd vele.Selfi kameránál benyomható picit.
Hát bakker csak egy majd 200ropis dologról van szó.Meg a Samsung call centerese azt irta hogy "hivatalosan nincs információjuk a problémáról".Bizony cseréltetem!Méghozzá 1/1-be.Bontatlanra méghozzá.
Lélegzik a jobb sarok.Most nézte meg egy szervizes haverom.Tehát Csere.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Dj.Kütyü #13124 üzenetére
Nincs kedvem tessek valaszolni...
Mas:
Nem birtam ki... berendeltem egy fasza fekete edget a telekomnal majd 17.en kihozzak,majd jo lesz a note mellett valamire tul jo arban volt nem tudtam otthagyni! Most megyek mosogatni, valamivel az asszonynal elo kell idezni az informaciora felkeszult allapotot -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Dj.Kütyü #13039 üzenetére
Nem az a legfontosabb, hanem az, hogy a kijelző négy sarkát ha nézed nincs egyforma mélyen beültetve. Ha megnyomod a kijelzőt és úgy érzed, hogy beljebb tudod nyomni tehát puha(az első nekem ilyen volt) akkor kell gariztatni mert feljebb is válhat, és bemehet a por. Vannak példányok a neten amiknél sötétben a fény is kijön, annyira felvált...
Akinek nem inge ne vegye magára csak segíteni akartam, nem pánikot kelteni. -
motown5l
senior tag
-
Djatis
senior tag
válasz
Dj.Kütyü #12956 üzenetére
Az a tökéletes Note 4 ami most van nekem! Ez már a harmadik október óta hidd el tudom milyen a szar! Eddig amik voltak mindnek ott volt a miliméteres rés és hidd el elég gáz mikor be megy oda a kosz! Ebben az árkategóriában kicsit minőségibb összeszerelést várok el, elvégre nem Ace 4-et vettünk!
-
Djatis
senior tag
válasz
Dj.Kütyü #12949 üzenetére
Rakd fel a Samsung info-t az kiírja!
Am nem értem miért baj neked, hogy mindenki átnézi a telóját!
Örülünk neki, hogy neked rendben van/ igénytelen vagy rá és nem érdekel DE itt úgy látom mindenki saját magának vette a fizetésébő amiért megdolgozott és szeretne azért a pénzért minőséget kapni!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest