- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
Nodika88 #35254 üzenetére
Szia, 158K volt anno. Részletre volt véve... Nem adtak simán S7E . Visszaadták a N4 árát egybe kpba. Maradtam ugyanabba a csomagba és S7E választottam szintén részletre amit csak 2 hó múlva kezdek törleszteni és nem 24 hónapra hanem csak 20. A kp-t meg elraktam
. Nekem ez így jó. Az S7E Gold Platinumot 189K ért adták.
-
blu79
addikt
válasz
apaszka #35208 üzenetére
Szívesebben választottam volna Note szériát az S7 Edge helyett... de nem tehettem... bár rákérdezett a barátnőm a boltban hogy nincs e N4 véletlen... . Így kell várnom a N8-ra
. Hiányzik a nagyobb méret meg a cerka.... és az S7-re mindig Note 7-et mondok ha szóba kerül
. Az S7 Edge-nél a lekerekített szélek meg a gyorsasága kompenzál és a kamera... na meg az ismerőseim , munkatársaim körében feltűnést kelt... mindenkinek tetszik a lekerekített szélek miatt
A Note 4 meg a mérete, cerka miatt nyűgözött le mindenkit...
-
blu79
addikt
Pici érdekesség...
-
blu79
addikt
válasz
b.bela1 #35135 üzenetére
Szia, figyelj, ugyanígy voltam én is az enyémmel .... "occo notenégy" .....
... addig amíg be nem döglött... visszanézheted a hsz.eimet... occo notenégy...
- írtam is hogy a mai napig is az egyik legjobb ... occo notenégy....
...beégve sem volt az enyém se és a széle is szinte új állapotba volt (polírozgattam is néha), akku soha nem volt cserélve és még nagyon jól bírta ... occo notenégy
... vigyázva is volt rá nagyon.... occo notenégy ... aztán egyik pillanatról a másikra behalt.... occo notenégy ...
... addig egy fagyás meg semmi nem 'vót ... kenai occo notenégy.... érted?....
- akinek működik annak a mai napig az egyik legjobb.... nekem is hiányzik... de picit kárpótól az ívelt kijelző..... na meg hogy jól jöttem ki az egész "buliból".... -
blu79
addikt
Szeretném javítani kicsit magam, tehát nem mondták konkrétan hogy mind gyári hibás, hanem amit bevittek azok ....
-
blu79
addikt
válasz
apaszka #35128 üzenetére
De szó nélkül visszaadták a pénzt utolsó forintig... , barátnőm meg is lepődött picit... nem számított erre , és rendezték is a másik telót ... így a pénz megmaradt és csak 2 hónap után kell kezdeni fizetni a részletet az új telóra , ráadásul nem 24hó-t kell hanem csak 20-at
-
blu79
addikt
válasz
szerzol #35126 üzenetére
Hát rengetegen viszik vissza 80-85% N4-et visz vissza főleg az utóbbi hónapokban és mind cserutalványos (Samu visszavásárólja azt mondták) . Az enyémre azt mondták hogy gyári hibás... de most is ledöbbenek ha belegondolok hogy 3 nap alatt vége lett, pedig nem rootoltam mokoltam.... stb ....
Utóbb megtudtam hogy az ismerősöm 2 haverjának is kicserélték újra (persze ez nem most történt) , az ismerősömnek még jó...
(#35128) apaszka nem adták ki csak barátnőmnek mondták , hivatalosan nincs semmi... gondolom akinek nem hibásodik meg az jónak tekinthető...
-
blu79
addikt
Sziasztok, Note 4 sztori folytatás.... Ma megkaptuk a csereutalványt.... barátnőm intézte mert én munkába mentem... Bement a T-mob-ba (mert onnan volt a teló) , ott azt mondták hogy visszavásárólják a telót, tehát amennyi a számlán szerepelt azt visszaadták kp.-ba. Kötött egy új szerződést vagyis új előfizut (a régit lezárták) ugyanolyan csomagba maradtam mint amilyenbe voltam, és kihozott egy új telót ami S7 Edge (Gold Platinum) ...
Sajnálom a Note 4-et nagyon tetszettHiányozni fog a cerka... de majd az új Note
A Győri üzletbe mondták neki hogy pár hónapja elkezdte a tömeg visszavinni a Note 4-et (80-85%)... ilyen csereutalvánnyal (Samu visszavásárolja) . Hibásak sajna csak most derül ki.... még jó hogy gari előtt
Örülök hogy így megúsztam... -
blu79
addikt
Sziasztok, na tényleg hogy meghalt a Note 4-em , szoltak a szervízből hogy javíthatatlan , vége van neki! Kicsit ledöbbentem... mert egyik pillanatról a másikra bedöglött.... 3 nap alatt vége lett.... pedig mennyire tetszett ... vigyáztam rá....
Kapok csereutalványt..... úgyhogy nem tudom mi legyen... mit vegyek helyette ? Egyáltalán maradjak e a Samunál vagy váltsak másra? A többi gyártó termékei nem jönnek annyira be a rajtuk lévő softver miatt...
Nem tudom hogy választhatom e újra a Note 4-et (van e még egyáltalán) , S7 edge-n gondolkodom.... nem tudom mi jöhet még szóba.... többi gyártót annyira nem ismerem.... melyik ér fel egy Note 4 -el ?
Ha nem lesz Note ... akkor hiányozni fog a ceruza.....
-
blu79
addikt
válasz
apaszka #34963 üzenetére
- csütörtök délutan...csak úgy simán, elkezdett lassulni.... fagyogatott ... ki be kapcsolt.... aztán vége.... , tegnap még csináltam egy gyári beállitást de ugyanolyan maradt, aztán odinnal felraktam a legújabb gyári romot.... de ugyanolyan maradt... este feltöltöttem a telót és 12:30 ig használtam kb... eközbe fagyogatott ... ki be kapcsolgatott... aztán kikapcsolt és azóta semmi.... 73%-ot mutatott az akku mikor kikapcsolt végleg...
Semmit nem telepitettem , ugyanúgy használtam a telót ahogy szoktam.... semmit nem csináltam vele.... és mégis ez történt.... kicsit ledöbbentett....
rátettem töltőre de nem reagál rá, ha rajta hagyom akkor sem, akku nincs felpúposodva...
.... vége lett... -
blu79
addikt
Kész... itt a vége...
, behalt a Note 4-em
..... már be sem kapcsol sehogy, bármit csinálok.... csütörtök délután kezdődött és most lett végleg vége.... Hétfő gariztatás kivi vok mit mondanak...
-
blu79
addikt
Sziasztok, mint már korábban írtam... tegnap késő délután kezdte el csinálni a teló hogy kesőn reagál... nem mindig de vannak pillanatok amikor 10 másodperces késésben van.... inkább úgy mondom hogy egy pillanatra lefagy és utána ugyanúgy folytatja.... semmit nem telepítettem a napokban... . Valakinek van tippje mitől lehet...? Eddig semmi gond nem volt vele.... nem szeretnék megválni a telótól... Vagy lehetne gariztatni? Vagy próbáljam újratelepíteni?
-
blu79
addikt
Sziasztok, kis segitség kellene, ma estefele észrevettem hogy kicsit lassan reagál a telóm.... kikapcsoltam hát és mikor újra visszakapcsoltam egyből a download mode jött be, ilyenkor mit tudok csinálni? hogy tudok ebből problémamentesen kilépni? és újrainditani a telót...
-
blu79
addikt
Sziasztok, megosztanám én is tapasztalataimat akku szempontból.... tehát 2015 március 31 óta használom a készüléket , eddig hibamentesen. Android 6.0.1 megjelenése után voltak nekem is merülési problémáim.... talán írtam is vele kapcsolatba ide a topicba.... . De ahogy jöttek a frissítések ez a gond megszűnt. Most másfél napig bírja a teló ha intenzívebben használom és kettő nap vagy kicsitvel több ha nem annyira intenzíven... (játszani egyáltalán nem jászok rajta). Minden egyes frissítést úgy tettem fel hogy Samu oldaláról letöltöttem a legújabbat és odinnal felraktam, előtte gyári állapotra állítottam a telót. Akkut meg akár 1%ig is lemeríthetem mert nem kapcsol ki hamarabb. Tölteni meg mindig 100%ig szoktam. Néha megcsinálom azt hogy mikor 100%on van akkor töltőn hagyom , kikapcsolom és tovább töltöm 100%ig , töltőn hagyva visszakapcsolom és töltöm 100% ig és addig csinálom ezt amig 100%ot nem mutat kikapcsolt és bekapcsolt állapotban. Néha csinálok egy wipe cachet is. Rootolva nem volt és nem is lesz míg nálam van a teló.... nincs kedvem minden héten újra roomolgatni... . Véleményem szerint egyik főzött rom se lesz soha olyan jó mint a gyári. Nem hiába cserélgetik mindig. Amit enged gyárilag kikapcsolni felesleges dolgokat azt ki is szoktam. Akkut még soha nem cseréltem. És korunk egyik legjobb telójának tartom a Note 4 -et.
-
blu79
addikt
Sziasztok, szerintetek, (a sok "probléma" miatt lehetséges hogy sok vásárló eltántorodik a Samsungtól.....) a Samsung a köv gen készülékeit (Note 8, S8 stb) "olcsóbban" adja majd?
-
blu79
addikt
válasz
toka96 #32443 üzenetére
Szia, nemrég nézegettem az S7 Edge-t .... hogy váltsak e.... de nem tudnék már szerintem kissebb kijelzőre váltani.... pedig az nem sokkal kissebb... na meg semmivel nem tud többet.... talán picit gyorsabb?.... azt sokan észre sem veszik.. ... annyi hogy annak lekerekített a kijelzője ennek meg nem.....
Úgy voltam Note 7 re váltok majd.... de lehet nem lesz semmi belőle..... mert csalódás .... és semmi különleges nincs benne.... csúnya is meg drága is.... . Azért majd élőbe megnézem milyen..... -
blu79
addikt
Sziasztok. Pár napja a Smart Swichen keresztűl frissítettem 6.0.1 re. Csináltam egy hard resetet frissítés előtt. Tetszik nagyon ez az új android, olyan mintha egy új telóm lenne
. Nagyon gyors lett és minden jól működik, mèg nem ütközem semmillyen problémába. Googlen, google drive , chrome , telekomos cuccokon kívűl semmit nem tíltottam, töröltem le. Semmilyen + akkufogyasztás nincs , az akku jobban bírja pedig ugyanúgy használom a telót mint előtte, töltés is ugyanolyan, amint a telót leteszem a kezemből az akkufogyasztás is megáll (egyenes csík) semmi nem fogyassza a háttérben
. Az akkum eredeti, tőbb mint 1 éves majdem másfél , remélem kibírja míg nálam van a teló
. Tehát nálam nagyon bevált ez a 6.0.1 android (telekomos) , semmit nem kell "trükköznöm" hogy joblegyen az akkufogyasztás vagy a telefon gyorsabb jobb legyen
így jó ahhogy van
-
blu79
addikt
- sziasztok, most szántam rá magam a frissitésre (6.0.1-re) , melyik módszer a jobb? A Smart Swich-el vagy az odinos 1 file-os (ezt le is töltöttem) frissittés?
És nem utolsó sorban aki a 6.0.1 -et (t-mob) használja meg van elégedve vele? esetleg ha nekem nem válna be , visszatudom tenni az 5.1.1-et? -
blu79
addikt
Ismét letőlthető ingyenesen az új Szülinapp
-
blu79
addikt
Sziasztok, valakinek van ötlete miért nem tudok movilhálózaton semmit letölteni, még egy 248kb képet sem?
-
blu79
addikt
Az nemrég kiadott rendszerfrissítésekkel, és a frissített internettel, nagyon sokat javult a telefon, jobb az akkuidő és a net az hihetetlen gyors, nem gondoltam hogy valaha is ennyire jó lesz a gyári internet.
-
blu79
addikt
válasz
IamSociopath #28225 üzenetére
Köszi, ez tényleg jobb. Minden ok vele, jobban kézreáll , használhatóbb
-
blu79
addikt
Az akkufogyasztáshoz visszatérve, pár hete frissítettem a Zedge -t aztán pár napra rá észrevettem hogy valamiért vészesen merűl a teló. A grafikonon pici használat után meredeken mutatta hogy merűl, átnéztem mindent , csináltam wipe cache-t is kilőttem a Zedge-t hogy ne fusson a háttérbe de ugyanúgy merült, nem tudtam mi a baj. Aztán egyik nap véletlenül észrevettem hogy az inteligens kezelő mutatja hogy a Zedge miatt vészesem merül az akku. Zedgét töröltem és azóta minden helyreállt, jól bírja most az akku
-
blu79
addikt
válasz
David696969 #26366 üzenetére
Még mindíg az egyik legjobb, nekem március vègén lesz 1 éves , és jobb mint amikor megkaptam, mert az Android 5.1.1 hozta azt amit a Note 4 megjelenésekor kellett volna hogy hozzon. Ha ez nem lenne nem is tudom milyen telót vennèk, egyszerűen nem kell más. A snapdragonnak jobb a kamerája az exynos picit gyorsabb, de nagyon minimális a különbség, szinte észrevehetetlen.
Az egyik ismerősömnek iphone 6 van , lassan neki is egy éves lessz, mikor megvette nagyon büszkén mondta milyen telója van, most meg bevallja hogy csak a teló hátulján lévő alma logót kell megfizetni (amit én is említettem neki mielőtt megvette) , mert semmi érdekeset nem tud az a teló, ahoz képest milyen sokba kerül.... -
blu79
addikt
válasz
apaszka #25677 üzenetére
Szia, én nem is tudom miért várod a 6-ot
, sokszór írtad hogy neked nem kell a 6 mert az 5.1.1 tökéletes neked.... most meg már nagyon várod a 6.0 [link], tehát ne is linkelgessünk a hatosról semmit.... akkor te miért teszed? Felháborodva hogy a Note 4 még nem kapta meg
-
blu79
addikt
válasz
Parallaxis #25628 üzenetére
- én mostanában mindig 10% alá merítem az aksit, a mostani napokban sokszor 2-4% -ig merítem (nem direkt), 15-nél szokott jelezni hogy tegyem töltőre, de sosem kapcsol ki
, és feltölteni pedig kikapcsolt állapotban szoktam, néha töltés előtt ki veszem az aksit 10-20 percre, és miután feltöltődött úgy kapcsolom be hogy a töltőkábel rajta van és ha 100% mutat akkor is , akkor kihúzom.
-március végén kaptam a telót -
blu79
addikt
válasz
energy4ever #25587 üzenetére
Kösz, már le is szedtem és le is teszteltem, nekem Auto fényerőn van és 30mp időkorlát, és eléggé sokat használom a telót, és lekopogom , semmi beégés, még a legkissebb nyom sem
-
blu79
addikt
válasz
energy4ever #25584 üzenetére
Hu , hát ez durva
, milyen kóddal is lehet ezt megnézni?, már nem tudom...
-
blu79
addikt
Android 6.0 a Note 4 az elsők közt szerepel
: [link]
-
blu79
addikt
válasz
F_Gergely #24926 üzenetére
- ez így rendbe is lenne , ha kizárólag irodai munkát végeznék felejteném ezeket a védőeszközöket, és jó érzés hogy amikor hétvégente leveszem a tokot egy szinte új teló van a kezembe , karc és szinte használati nyom nélkül, és mivel kb. 2 évente szeretnék telót cserélni nem mindegy mennyiért megy majd el
-
-
blu79
addikt
válasz
Rabidsnail #24738 üzenetére
Nekem is egész nap be van kapcsolva a mobilnet de semmi melegedést nem tapasztalok, lehet valami beragadt nálad és szívja a mobilnetet és ettől melegszik. Egyébként én soha semmilyen melegedést nem tapasztaltam eddig a Note 4-em nél , talán ha sokat jázszottam vmi vel akkor egy picit
-
blu79
addikt
válasz
Parallaxis #24433 üzenetére
Persze, leellenőriztem mindent , ha a képernyőmódotokat is váltogattuk akkor is megmaradt a különbség
-
blu79
addikt
- mivel pár nappal ezelőtt szó volt a 2 egyforma T-mobos Note 4 nem egyforma Fehér színéről :
- remélem kivehető a képből mert nem lett jó minőségű , a jobb oldalinak más a fehér, fényerő stb. stb ugyanaz a beállítás. De élőben egyből észrevehető nagyon jól látható, megmutattam olyan személynek is aki soha nem látta ezt a 2 telót és egyből mondta hogy a 2 telónak nem egyforma a fehér színe
-
blu79
addikt
- te teljesen hülyének akarsz nézni?!
Egyértelmű hogy olyankor nem képeket nézünk meg stb. és ha mondom hogy teljesen azonos beállításon van a 2 teló akkor az azt jelenti hogy úgy is van. Én is meglepődtem hogy a kèt telónak nem ugyanaz a féhér szín, hanem eltérő bár mindkét teló tmob-os
-
blu79
addikt
- úgy hasonlítottuk össze hogy kipróbáltuk a különböző képernyőmodokat, és az övé sárgás tényleg, ha nem raktam volna a telómat mellé nem vettük volna észre, mert nem feltűnően sárgás, aki ilyenről nem tud nem veszi észre, én azért vettem észre mert ismerem a telómat és mikor megnéztem az övét feltűnt hogy kicsit mintha másabb, ekkor összeraktuk és megnéztük és valóban picit más a fehér szín
-
blu79
addikt
Kicsit az akkumulátorrol:
Akkumulátor kalibrálás. Szabad-e az akkumulátort formázni/túltölteni/kisütni?
Azzal „remélem” minden laikus tisztában van, hogy a Li-Ion (esetleg Li-po) akkumulátorokat:nem kell formázninem szabad túltölteninem tanácsos kisütniMivel nem jellemző rájuk a memória-effektusként aposztrofált jelenség, és az akkumulátor úgy érzi legjobban magát, hogyha időnként bele-bele töltögetünk, de nem nagyon hagyjuk lemerülni. Igazság szerint nem is nagyon lehet, mivel maga az akkumulátor tartalmaz egy kis védőelektronikát a szükséges szenzorokkal és - elvileg - az ilyen eszközök töltését végző kütyük sem ész nélkül töltik a telefont, hanem a töltési folyamatot monitorozzák és a töltőáram intenzitását szabályozzák.Magyarul: a névleges kapacitás az első pillanattól a rendelkezésre áll. Hiába rakod fel fél napra tölteni, pár óra múlva úgyis lekapcsol, csepp-töltés nincs, az akkumulátor csak számottevő (~10%) kapacitásvesztést követően kezd újra tölteniTúltöltés esetén az akkumulátorban káros oxidációs folyamatok indulhatnak be, ami instabilitáshoz, sőt a cucc kigyulladásához vezethet. Ez akkora gond, hogy az akkuk gyártói nem is bízzák a felhasználóra, vagy harmadik félre a megoldást: közbelép a beépített elektronika és megszakítja a töltést.·Ha az akkumulátor feszültsége kritikus szint alá esik, képtelen lesz újra áramot felvenni. A beépített védelmi mechanizmus már ezt megelőzően lekapcsol. Ha ennek ellenére tovább erőltetjük a kérdést, még mindig nem megy tönkre, de eljuthatunk egy olyan pontra, ahonnan az akkumulátor már nem lesz tölthető normál töltővel (speciális szerviz-töltővel még jó eséllyel felébreszthető, de mi nem tartunk olyat otthon…).Mivel pl. a beépített elektronika is fogyaszt némi áramot, az akkumulátorok „maguktól” is merülnek kissé. Ezért nem szabad hosszú távon „lemerült” állapotban tárolni őket (és ez a valódi oka annak is, hogy a gyártók kb. 40%-ra töltve szállítják őket, nem pedig az, hogy a vásárló még a boltban le tudja futtatni a TFT tesztet).
Innen vettem át: Central PC & Android szervizszolgálat - Pécs
-
blu79
addikt
válasz
gyuri81 #24351 üzenetére
Szia, az enyém fehér megjelenítése is csúcs mert tényleg fehér és nem sárgás. Más F -es telóhoz is melléraktam és azok tényleg sárgásak voltak. Még meg is kérdeztem itt a topicban miért van ez hogy ugyanazon F -es T-mob. szérián miért van ez a különbség? De tènyleg hogy van. Mikor az ismerősöm is megvette a Note 4 et ugyanonnan ahol én( t-mob) mellétettem és egyből az tűnt fel hogy nem olyan a fehér mint nálam hanem picit sárgás, az enyém meg igazi fehér.
-
-
blu79
addikt
válasz
apaszka #24184 üzenetére
Szia, nekem a Note4 nél csak az átlátszó silicone tok kezd sárgulni. De az is csak több hónap után, a munkatársaimé már 1 hónap alatt besárgult , mármint a tok. Én minden nap szoktam törölgetnilegalább 1×. A telót is heti 2× min ki szoktam venni a tokból es áttörlöm, a keretet megvizsgálom és szinte új a telóm
-
blu79
addikt
-
blu79
addikt
Sziasztok. Az akkumerülés kapcsán és az Android operációs rendszer magas akkuhasználat ügyében észrevettem hogy ha a wifit használom akkor az android op rendszer nem használ sok akkut, de ha elkezdem használni a mobilnetet attól a pillanatól kezdve nő az android op rendszer akkuhasználata drasztikusan
. Mintha beragadna valami.
hiába kapcsolom ki a mobilnetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest