- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
-
Zsolaf
addikt
Slow motion-t miért nem tudom beállítani (elérni) 5.1.1-en? nem jelenik meg a menüben az opció..
-
Bélaaaa
őstag
Megtaláltam a korrekt Led vezérlő programot: Ligth Flow. Sajons a Light Manager - LED Settings nem dolgozik korrekten 5.1.1 alatt.
Arra még nem jöttem rá, lehet-e a kezdőképernyőre más alkalmazásokat is kitenni (pl.: Időkép vagy Timely).
Az akciójegyzetnek van ikonja, amivel elindítom?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Risard #23169 üzenetére
Bármennyire is gondolkodtam rajta, semmi értelme nem lenne két nexus 6 árát odaadni egy N6P -ért.
Kisebb kijelző nagy kávával, nincs qi, egy jó ujjlenyomat jó lenne, de szar helyen van.Ha egy áron lenne a kettő akkor is vacillálnék hogy melyiket
____
A note 5 meg fogalmam nincs miben előrelépés, egy az egybe note 5 portos romok vannak note 4 -re is, szubjektív de a hátlapja ritka ocsmány. Ha előrelépés akkor az talán a keret, a pattintós cerka, a hangszóró, meg a jobb ujjlenyomat. És mindezt két note 4 áráért.F_Gergely - összességében a note 4 egy nagyon jó telefon, ár értékben talán a legjobb
-
-
válasz
Yager01 #23174 üzenetére
Nekem viszont volt. Egészen kiváló készülék, erőben ugye veri a Note4-et (ezt kézbe véve nyomkodva nyilván nem éreztem), de nagyon minőségi, egyáltalán nem marad el a Samsungtól.
Ha most kellene telefont vennem, egyértelműen verné a Note-ot -- a toll nekem nem fontos, a két SIM annál inkább jól jönne, a TW hiánya pedig szerintem komoly előny.
MaCS
-
válasz
F_Gergely #23175 üzenetére
a wifi tekintetében az egyik legjobb a telefonok között - megfelelő és jól beállított ellenoldal kell persze hozzá, amit képes kihasználni -, amikor megjelent a note 4, akkor nem is nagyon volt másik olyan, ami ilyen mimo képes, az iphone is csak most, egy évvel késöbb, a 6s-eknél vezette be.
tomi613; az infopark és a telekom székház környékén is lte+ háló van, bár a note 4 tulajok közül a c-sek nem élvezhetik, de az f tudja.
-
apaszka
veterán
válasz
eladogeppc #23166 üzenetére
Szia!
Én ezen a beállításon is jó,és vicces videókat készítek!
F es ha számítana,bár nem hiszem! -
Bélaaaa
őstag
Van valami jól bevált LED notification app az 5.1.1 alá?
-
törölt tag
válasz
tomi613 #23178 üzenetére
Az jó,tavaly volt egy próba a telekomnál az lte-a hálózat tesztelésére, a hírek szerint jól zárult,de egyenlőre nem tervezik az üzemszerű indítást,az lte-a(lte+) csak a telekom székház környékén volt elérhető...az a baj hogy amíg nem elérhető mindenki számára korlátozás nélkül,itt a mobilnetcsomag és az előfizu csomagra gondolok, addig felesleges is az lte-a hálózatot elindítani...
-
F_Gergely
őstag
válasz
DeathAdder #23162 üzenetére
Akadast, vagy laggolast eddig nem fedeztem fel. A multitask kifejezetten meglepett mert aok rosszatt olvastam, ehhez kepest reggel ledobok egy honlapot a hatterbe pl a forumot delben megnyitom es meg ott van. Nagyon jol es gyorsan valt tobb ablak kozott is.
A hangszorotol en is feltem, kicsit zavar is, annyira megszoktam a HTC fele sztereo hangszorokat. Leginkabb emiatt akartam volna Note5-ot
Viszont amit en gyengenek gondolok:
1. Rezgomotor, alig alig eszreveheto. Meg olyan kicsit semmilyen. Inkabb hangja van, de erzesre nem eros.
2. Halozatkelezel. A wifi vevoje szerintem gyenge, a sim halozatat meg szerintem gyengebben kezeli. Bar hozzateszem jobban kezeli mint a HTC mert az tobbszor ledobta a halozatot es csak segely hivas lehetseges feliratot dobott mikor valtott pl 3G es 2G kozott.
Vannak gyengesegei de meg mindig a legjobb telefont szerintem a kategoriajaban.
Az elozo samsungom nexus volt es tesomnak ugyan olyan. Mindkettonk kijelzoje besargult. Na ettol picit felek... -
WiZARD
addikt
válasz
S e t h #23172 üzenetére
Néha agyalok váltáson én is, de egyszerűen nincs mire. Van sok ami más, de olyan nem nagyon van, amiről úgy gondolnám, hogy ténylegesen jobb lenne.
Egyedül Note5 ami előrelépés, de nem biztos, hogy akarnék megint Samsungot.
Többinél meg kisebb a kijelző, nem gyorsabb a processzor, vagy csak hiányzik nfc, infra, wireless töltés, optikai stabilizátor, és hasonlók...G4, vagy Z5 premium amin elgondolkoznék, de egyiknél se kapott el az az érzés, hogy az mennyivel jobb lenne, és mindkettőnek kisebb a kijelzője.
Moto X Style lehet érdekes, de előrelépésnek az se tűnik, csak másnak...szifon kizárt, 1+2 is, a hiányosságai miatt.
LG4 Pro papíron valóban szép, majd meglátjuk mit tud.
-
Yager01
senior tag
One plus One 2? Én azon agyalok egy ideje. Igazából tökéletes a Note4, egyszerűen csak meguntam. Illetve jó lenne egy dualsimes készülék
-
Risard
aktív tag
válasz
DeathAdder #23162 üzenetére
Én biztos megmárnám az új Nexust. Mert a motorola már 1 éves s visszafelé lépés vagy a 950xl t
-
Bélaaaa
őstag
Nem tudjátok véletlenül, hol lehet kapcsolni, hogy a képernyő elforgatása animálva történjen? Most csak vált a 90/180/270 fol között. Így nem szép.
-
b.bela1
őstag
válasz
eladogeppc #23166 üzenetére
Anyáám...
Ilyent inkább ne.
Bohóc. -
apaszka
veterán
válasz
eladogeppc #23164 üzenetére
Szia!
Rég láttalak!
Ha nem jól állítod be akkor nem tokéletes!
Én nagyon szuper videókat készítettem lassítva!
Holnap buliba megyek készítek neked érdekeset! -
eladogeppc
veterán
Ez a lassítás funkció miért ilyen fos ? Egy sima G2-es is tudott normálisan lassítani.....
Nekem röcög a visszajátszásnál, nem folyamatos. -
Szpisti
addikt
válasz
DeathAdder #23150 üzenetére
Érdekes, hogy nekem majd egy éve van meg, és sehol egy karc a kijelzőn...
-
DeathAdder
veterán
válasz
F_Gergely #23155 üzenetére
Én ugyan nem használom munkára se a PC-t, se a telefont, hangrögzítést is egyszer csináltam de olyan szarul sikerült hogy ihajj. Viszont én is sokszor használom pc helyett, vagy gps-t, vagy könyvet olvasok rajta, erre egy csupasz android is bőven alkalmas, és gyakorlatilag mindenre a stylust leszámítva.
De szeretem a reszponzív rendszert amilyen egy samsung sosem lesz és extrák nélkül is jól elvagyok ami a styluson kívül számomra teljesen felesleges dolgok.Savazni biztos nem fogom a note 4 -et, mert egy évig használtam és nagyon szerettem, nem bántam meg hogy annak idején megvettem.
de ha már lelkizésbe fogtam három dolgot nagyon nem szerettem benne, egyik az állandó apró megröccenés, másik a hihetetlenül gyenge multitasking, harmadik a hangszóró elhelyezése (okozott jó néhány alkalommal kellemetlenséget). Ezeket kompenzálta a stylus, és a gyönyörű szép kijelző -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Telekomos (TMH) CSC-s telefonra (PDA: COH4 CSC: COH3 BASEBAND: COH4)
van frissebb rom ? COI3 jobb, frissebb ? Felrakható ? -
törölt tag
Gyors német független COI4 letöltési linkje van valakinek F-re? Köszi.
-
F_Gergely
őstag
Ahogy olvasom a hozzaszolasokat, itt a tobbsegnek a Note4 inkabb ilyen geek cucc. Ezert is tudjatok levaltani. Nekem pl kivaltja a laptopot, a gps-t meg minden ilyen kutyut. Ezzel dolgozom ez a mindenesem. Ha akarnam sem tudnam masra cserelni mert nincs igazan masik telefon amiben olyan megoldasok vannak mint a Noteban. Pl multkor hasznaltam a habgrogzitot, zsenialis! Az S-Pen pedig nem kivalthato
Jo a csupasz android, csak mint munkaeszkoz es mindenes pl egy nexus 6 nalam elbukna. -
válasz
úgy adtam el a 10 hónapos és végig fólia nélkül használt note 4-et, hogy nagyítóval sem található karc a kijelzőjén.
-
DeathAdder
veterán
válasz
eladogeppc #23151 üzenetére
1 éve puritán android után epekedek, megint rágyulladtam amikor tegnap a haver nexusán megnyomkodtam h milyen a 6.0
Kamera gyengébb, de alig használom, meg igazából unom is már nagyon, szóval szerintem váltani fogokAmi hiányozni fog az a super amoled, exynos soc, meg a stylus egy picikét, bár amennyire szerettem régen annyira nem használom mostanában azt sem.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Ez mind igaz, de a Nexus6-na meg túl puritán mindene.
Kamera is gyengébb, akku puffadásra hajlamos.
Ezért gondolkodom én is. -
DeathAdder
veterán
válasz
Szakiii #23140 üzenetére
Nekem nem jön be, valahogy talán lassabb az egész amilyen volt és apró picike röccenések végig jelen vannak, és egyszer le is fagyott már.
eladogeppc - én lecserélem szerintem a jövő héten, mert van egy érdeklődő a note 4 -re, szerintem el is adom neki.
Legnagyobb vicc hogy tavaly amikor nagyjából egy időben kijött a két modell akkor egy árban voltak, sőt asszem a nexus 6 pár ezressel több is volt ott, ahol én vettem. Akkor nagyon sokat vacilláltam hogy melyiket vegyem meg, végül pedig note 4 lett.
Most meg úgy eladhatnám a note 4 -et 1 év használat után, hogy annak árából vehetek egy gyártói garanciás zsír új nexus 6 -ot, és még marad is 10-15 ezer pénzemA gorilla glass 4-ről meg megvan a véleményem, ennyire karcot gyűjtögető kijelzőm még sosem volt. El is dicsekedtem itt tavaly hogy eddig az összes telómat fólia nélkül használtam és úgy adtam el hogy a kijelző üveg sérülésmentes volt. Hát a note 4 -em kijelzője még csak jóindulattal sem nevezhető annak
-
eladogeppc
veterán
Szerintetek érdemes le cserélni egy Nexus6-ra ?
-
derrik
őstag
-A futó alkalmazások között „Speciális szolgáltatások " cimen ami fut az miért felelős? Tiltható ?
-Milyen 61Mb-os fsissités? Nekem a legutolsó lengyel rom muzsikál független „ C" verzión de semmit nem jelez -
SütiGTi
senior tag
válasz
Szakiii #23140 üzenetére
Egyenlőre nagyon sok mindent nem próbáltam ki...telefonálás, wifi, toll, nagyon stabilnak tűnik, nem volt se fagyás se akadás...az egde screen-es hírfolyam meg óra meg stb nem nagyon megy kikapcsolt kijelzővel,( fel fel villan de nem marad úgy mint az s6 edge-en) viszont a színes buborékos hívófél dolog jól megy és jól is használható.Téma áruház megy, szépen be is tölti a témákat...920G-t ír modell number-re
Még sok mindent nem néztem meg és próbáltam ki, de majd a napok folyamán kiderül minden -
dekan0v
tag
Sziasztok! Rootolnám a telómat. T Mobile által frissen kiadott rom van rajta.
N910FXXU1COH4
Mindegy milyen rootot használok hozzá?
Esetleg ha tud valaki egy linket adni, megköszönném.
Segítségeket előre is köszi! -
Parallaxis
addikt
válasz
Petyus1 #23138 üzenetére
Merül mint a balta, 88%fölé nem tölt, 17% alatt eldobja magát, ujjlenyomat probléma (már ha tényleg az okozza a 10-20mp-es fagyásokat)
Nekem akkor szerencsém van, mert ezek közül egyikkel sem találkoztam.
Bár a töltési gondod tuti nem szoftveres, az inkább hardver probléma.Például mit csinál ezekkel a problémákkal az a sok ezer Note4 tulajdonos, akiknek ugyanezek a problémái, de nem lógnak ezen fórum csecsén, vagy nem is értenek hozzá?
Nem tudom, de az 5.1.1-es frissítéssel kapcsolatban egyáltalán nem jellemző, hogy bárki is panaszkodna.
(Az eredeti KitKat-es rendszerre én is köpködtem rendesen.) -
SX Wave
aktív tag
Sziasztok. Valaki megtudná mondani vajon melyik mappába menti a rendszer ezt a fantasztikus 69.31MB frissítést. Letöltöttem, de még nem telepítettem, úgyhogy törölném, ha tudnám hogy hol van.
-
Petyus1
tag
válasz
Parallaxis #23123 üzenetére
Rajtad kívűl nem túl sokan panaszkodnak az 5.1.1-re, mi a gond vele nálad?
Nem nagyon akarnám a témában tovább tépni a számat, mert leírtam itt már korábban. Egyébként meg a szokásos, csak minden együtt. Merül mint a balta, 88%fölé nem tölt, 17% alatt eldobja magát, ujjlenyomat probléma (már ha tényleg az okozza a 10-20mp-es fagyásokat)
Sok tanácsot kaptam, amit ezúttal is köszönök, de aztán arra gondoltam, hogy ha fizettem érte majd negyedmillió forintot, nem szeretném napi rendszerességgel resetelni, maszírozgatni, hogy méltóztasson rendesen működni. Például mit csinál ezekkel a problémákkal az a sok ezer Note4 tulajdonos, akiknek ugyanezek a problémái, de nem lógnak ezen fórum csecsén, vagy nem is értenek hozzá? Szeretnék végre én is egyszerű felhasználó lenni. Ha működik használni, ha nem, eladni, és venni egy 100 dolláros kínai fost a banggoodról, amit bármikor bátran a falhoz lehet vágni, ha szarakodik. -
válasz
DeathAdder #23134 üzenetére
előfordul, néha elég csak a tárcsázót lecserélni hozzá.
-
DeathAdder
veterán
Custom romnál normális ha nem működik a *#0*# , *#06# meg ilyenek?
-
-
S e t h
nagyúr
Tudja esetleg vki, hogy a coi4 még csak kizárólag OTA-n elérhető-e? Felére csökkent a SOT, egy kb 60 megás frissítés szépen odatett neki, hátha egy fr segítene.
-
apaszka
veterán
válasz
SütiGTi #23126 üzenetére
A hangerő gomb egyik irányba recovery-be másik a Download Mode ! Nézd csak meg.
-
DeathAdder
veterán
Én amióta a google playt fagyasztottam nincsenek merülési gondjaim 511-el. Sőt ennyire jól még sosem bírta
utoljára 3 teljes nap után tettem megint a töltőre úgy hogy közel 5 óra kijelzőidőm volt.
erobot+googymax kernel, és gyors mint a veszedelem.
Apró hibácska hogy szarik a hálózat, és a viber sem jelez ha van üzenetem. Szóval romolhatok megint, de lehet felteszem a gyárit és kipucolom azt. Nemtom ezekkel a Note 5 portos aroma romokkal mit csinálnak, de mindig van velük valami apró gebasz
-
SütiGTi
senior tag
Szeretnék feltenni egy TWRP-t vagy CWM-et de valamiért nem jön össze...Mit csinálhatok rosszul?
link
Eszerint szeretném csinálni de csak a stock recovery-be enged be -
Szakiii
addikt
Melyik note 5 portot ajánljátok?
-
B1T3
addikt
Még mindig új (illetve refurbished) telefont adnak helyszíni javításnál minden esetben (vagyis persze ha jogos a panasz)?
Az aksim kezd gyengélkedni, valamint a telefon is produkál néhány olyan problémát, amit korábban nem, és valószínűleg nem szoftveres eredetűek, így jobban esne egy új(abb) példány.
Amúgy vicces, hogy egyszer már kaptam egy újat, de ez az újabb egy hónappal korábbi gyártás (még 2014. októberi).És nem is tűnt olyan jónak az összkép ilyen kis apróságok alapján.
-
RichErm
csendes tag
Most jelzett a telefon hogy uj frissites erkezett az 5.1.1-hez.
C-variansTelepitsem, mik az eszrevetelek, milyen javitasokat tartalmaz?
Koszonom -
derrik
őstag
válasz
F_Gergely #23110 üzenetére
... dejó
Nekem mindig a Google Play szolgáltatások megy legelöl. Naptár, Névjegy, Hangouts, Keep , és 2 Email 15-30 perc frissítéssel. A Play alatt 2-3 % kevesebb az Email ez alatt 2-3% mínusz az android rendszer ! És ezek után kullog a kijelző amit az stílusommal még nem tudtam 7% fölé tornázni -
eladogeppc
veterán
válasz
haligali72 #23099 üzenetére
Megvolt a HF, sőt KIES-el gyári állapot, illetve firmware újra.
dancsuri: Qualcommos F-es. -
F_Gergely
őstag
válasz
ibenny #23112 üzenetére
Hát ahogy többen is irják ez a fogyasztás ami nálad van, marhára sok. Nekem egy telefonom sem csinált ilyet - vinném is gariztatni az biztos. Éjszaka 1-3%-ot esik az is a hálózatválasztás miatt (ugrál a frekik között).
Mikor balcsit kerülöm akkor ugye limitáltan használom a telefont de 24 órát mindig elmegy, úgy közben a GPS-t használom meg a google mapset, meg egy kis facebook.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest