- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
SütiGTi #23126 üzenetére
A hangerő gomb egyik irányba recovery-be másik a Download Mode ! Nézd csak meg.
-
-
-
törölt tag
-
silmatauki
őstag
-
válasz
SütiGTi #5452 üzenetére
Knight Rider funkció tökéletes. S voice is tökéletes, persze jó angol kiejtés mellett. Clocki óra témákat szedtem le, a play áruházban egész jó áron volt, 6db óra felület.
Nekem azért kellett, mert olyan munkakörben dolgozom, hogy mindig elérhető kell legyek, de a telefont nem mindig tudom elővenni. -
DeathAdder
veterán
válasz
SütiGTi #5452 üzenetére
Én is akartam gear2 -t, aztán észbe kaptam, hogy néha a saját telóm elöl is menekülök, mert elegem van hogy rosszabbnál rosszabb helyzetekkor keresnek, vagy nyomkodom amikor nem kellene...
Az óra pedig már teljesen megfosztana a szabadságomtól még a zuhany alatt is, és köztudomású hogy mindig akkor keresnek, ha tusolok, vécén vagyok vagy egyéb dolog következtében amikor nincs nálam a tel -
silmatauki
őstag
válasz
SütiGTi #4242 üzenetére
A beépített kamerában válts át a Recording mode-ban "Slow motion"-ra, és válassz sebességet (4 vagy 8*)
Ha olan típusú kontrollra vágysz, mint ami az iOS-ben van (csúszkával határozható meg, hogy hol lassuljon le / gyorsuljon vissza a lejátszás), akkor azt defaultban a rendszer nem támogatja. Valszeg azonban még az OS X beépített QuickTime Player-e is támogatja a csúszkázást, ha meghackeljük a videót. (Nem próbáltam még) + biztos van 1000 third-party app, ami hasonlót csinál, mint az Apple-féle megvalósítás.
-
norbi93
senior tag
válasz
SütiGTi #4188 üzenetére
én is szolgáltatósan vettem, vodánál mégcsak nj4-nél tartunk, szóval itt már így is csúszás van
teszem hozzá a gyárilag telepített 2 eltávolíthatatlan voda appból egy sem működik, más módosítás pedig nincs is (szerencsére) a rendszerben. szóval fekete pont a piros szolgáltatónak
(vidéki 4g hálózattal, és vodás mobiltácával kiengesztelhető vagyok)
más: 1.hsz megírásában partner lennék.
-
norbi93
senior tag
válasz
SütiGTi #4185 üzenetére
majd ha kiadják
viccet félretéve ma került fel egy videó youtubera, amin már tökéletesen fut az 5.0 (snapdragonos verzión), szóval én globálisan december vége felé datálnám a frissítést, de természetesen a szolgáltatók heteket fognak ülni rajta, szóval az évben már ne nagyon számíts rá...
-
Parallaxis
addikt
válasz
SütiGTi #2603 üzenetére
Sajna nem, mert Androidon nincs olyan fizetési rendszer, mint az Apple Pay, ami mögé felsorakoztak a bankok és az elfogadóhelyek. A Google a Wallet-el úgy tűnik zátonyra futott és egyelőre nem látszik, hogy lenne valami komoly utódja.
Külön bankonkénti próbálkozások persze vannak, ilyen pl. az OTP OTPay-e [link], de ezek elég korlátozottan használhatók.
-
mike67
tag
válasz
SütiGTi #2319 üzenetére
Nekem Note 3-ra volt ilyen samsungos tok. Az jobban tetszett. Egyébként pedig állítólag valamilyen réteget megsértett az ablak részénél a kijelzőt, így nem érzékelte a "ceruzát" Ha jól emlékszem némelyeknek emiatt garanciában cserélték is a kijelzőt. Csak a fólia védte meg a kijelzőt a tok "rongálásától". Ezért is került nekem fiókba. Lehet, hogy itt már orvosolták a problémát.
Azért én így már kihagyom ezt tokot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest