- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Én is eladnám enyémet,nem is piszkálom meg.Ha esetleg rajtam marad akkor lesz root stb.
De gyári lolli azért várós,hátha jó sül ki belőle és maradhatna még egy fél évig -
*Mukeey*
addikt
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/31/436116_rvnqeuqun9jrkdbb_screenshot_2015-01-31-00-06-13.jpg
-
*Mukeey*
addikt
2 éves Note-tól ez jónak számít akkuban?6,5óra kijelző idő.
-
*Mukeey*
addikt
Amugy hallani valamit a hivatalos Lolliról?
-
*Mukeey*
addikt
Van egy vodás új karcmentes dobozos darabom.Mennyit lehet kérni érte kb.?
-
*Mukeey*
addikt
Köszi!Az lesz!
-
*Mukeey*
addikt
Sziasztok!Mi lehet a gondja a Note2-nek,egyre lassabban tölt fel,már akár 5-6 órát is tölt,kipróbáltam természetesen más töltőkkel is.Lehet az akku meghal lassan?1,5éves a készülék.
-
*Mukeey*
addikt
Kb. 2 hete pont ezt hiányoltam,hogy miért ne lehetne rá 5.0,mikor a hardver simán pörögne vele,erre pár napja bejelentik😁Így akkor marad a Note2,pedig szemeztem már a hirdetésekből a 3ast,hogy mennyiért tudnék váltani rá😆Szuper karácsonyi meglepi Samsungtól...Haterek most fikázodhanak a support miatt(2év 3hónapos modell)
-
*Mukeey*
addikt
Nem értem miért nem tudják kiadni rá az 5.0-t.A teló simán pörögne vele,még most is nagyon jónak tartom.Nézegettem mindent,de még a Note4 se váltja ki belőlem azt az érzést,hogy annyival jobb lenne.😧
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Markizmark #27844 üzenetére
Egyik se oldotta meg
sirok -
*Mukeey*
addikt
válasz
Markizmark #27841 üzenetére
Azt nem vágom annyira....mit kell tennem hozzá?
Nagyon kéne a net rajta)))
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Markizmark #27839 üzenetére
Igen én se szeretném
Hát próbálom,nyomkodom hátha...de akkor ezek szerint nem egyedi az eset... -
*Mukeey*
addikt
Kis segitség kéne....
Felraktam a gyári frissitést(4.3),azóta a wifi nem kapcsolódik a routeremhez,azt irj hogy a lassú internetkapcsolat miatt le van tiltva a hálozat.Mi van ilyenkor???
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest