Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2617 üzenetére
Rendes garijegyet (Samsungosat)
Számlát meg Tesco-sat, pontosabban egy Tesco-ban lévő boltét. Szerintem ez a gond, de még bizom benne, hogy válaszolnak valami kedvezőt.
De, megfogadtam, hogy nem veszek ezek után használtat.
Főleg megbízásból barátnak, aki felesége szülinapjára vette. De Telekom-nál az ára magasabb, mint a 2014-es.
Máshol meg gondoltam kétes a garancia.
Ezen meg lehet, hogy digitizert kell cserélni, mert karcos a kijelző. Mat fólia alatt nem láttam. De a tulaj tett rá fényeset, az meg valósággal kiemeli.
Több felé láttam eredeti-t 13-25$-ért. De szerviz azt mondta, hogy nem lehet kicserélni csak kijelzővel egyűt.
mert, hogy a kijelző össze van ragasztva a plexi digitizerrel. Ugy meg minimum 70e
Az hazugság, mert már cseréltem párat, (nem note-t, de Tab-ot, meg más típusokat is, meg a net is televan a technikával. Ott is látszik, hogy nincs semmi zselés cucc a panelen, mint ahogy a szaki mondta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M2010 - i7 I 4GB I 500GB I 15,4 I Nvidia I OS X High Sierra I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest