- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- OLED TV topic
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- Autóhifi
- UHD filmek lejátszása
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
Egyébként ha ezek szempontok, akkor ezt Neked kell eldöntened. Én csak a saját szempontomból írtam le a dolgokat (nekem sem a multiwindow, sem a többi gyári "megoldás" nem kell). Neked is csak azt tudom ajánlani, hogy először olvass el teszteket a kiszemelt tabról (mobilaréna és külföldi oldalak), és ha még mindig úgy gondolod, hogy megfelel majd, akkor menj el egy Samsung boltba és nyomkodd meg (pl. Allee). Ezek alapján le fogof tudni szűrni, hogy tényleg erre gondoltál-e vagy sem. Hallgass meg másokat, de Te dönts. Te pénzed és Te fogod használni. A KK-tól meg ne félj. Nem csak azt kell nézni egy frissítésnél, hogy milyen plusz látható vizuális dolgokat + kiegészítő tulajdonságokat raknak esetleg bele, hanem ezek mind biztonságilag is fejlesztést jelentenek, amely szintén nem elhanyagolható. Szerintem ha most veszel normálisabb tabletet, az már mind KK-t fog nagyrészben futtatni.
-
koxminator
senior tag
A kérdés jó. Ha most azonnal kéne tabot vennem, megmondom őszintén, lehet, hogy gondban lennék. Ugyan az új Tab S Samsungokra azt mondják jók, de én már nem bízom meg bennük, ráadásul a frissítés is csapnivaló, ha egyáltalán jönnek ki rájuk. Ráadásul elkurvultak mint az Apple, majdnem olyan drágák már. Én talán megvárnám az új Nexus 9 tabot. Az gyári Google cucc, garantáltan jön rá jó ideig frissítés, nincs telegányolva mindenféle bloatware szemét alkalmazással. Viszont ha komolyabb játékokkal nem szoktál játszani, akkor egy középkategóriás bőven megfelel, valamilyen Alcor vagy Wayteq is akár. Általános multimédia felhasználásra, navigálásra bőven megteszik. Most már szerencsére van bőven választék.
Esetleg egy LG GPad 8.3. Az rendben van árban, sebességben, csak épp nem 10"-es.Varszegig: volt többször is, hidd el, semmit nem számított. Tutira elcseszték a videógyorsítást és/vagy a drivereket-kodekeket. Ami azért szomorú, mert gyárilag tették.
Egyébként ezt a flippergolyó "laggolást" úgy kell elképzelni, hogy eddig a gyári samu 4.1.2-őn folyamatos volt a mozgása, mondjuk úgy hogy 30 fps. Ezeken a 4.4.2-őkön (mindegy, hogy gyári vagy nem gyári szoft), meg mondjuk úgy, hogy kb. 20 lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest