- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- Autóhifi
- UHD filmek lejátszása
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajozs
aktív tag
Ízlések és bugyellárisok kérdése...
Nem tudom, valahol a Hortobágy közepén, telefont elhagyva és egész napon át netezve tudsz - letöltés nélkül - kihasználni 1 GB-ot; ezt pedig egy hónapon át. Pontosabban: egész évben. Közben meg semmi mással nem foglalkozol. Nem azt állítom, hogy ez abszurd helyzet, hiszen azt jelenti, hogy a kenyeredet (+ az évi mintegy 115 ezres hálózat-költséget) is a tabon végzett online munkával keresed meg - csak kevéssé életszerű egy átlagfelhasználó esetén.Ne érts félre, nincs szándékomban szokásokról és elvárásokról polemizálni. Csak, ha már Te azzal kezdted, hogy fordítva gondolod az általam sporlósnak vélt megoldást, jelezném, hogy legtöbbünk számára nem biztos, hogy így fordítva előnyösebb. Én gyakorlatilag mindig wifi-környezetben mozogva (és nem mozogva notebook előtt ülve) még a szomorú havi 500 MB-omat sem szoktam (natívan v. hot-spotként használva) lenullázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest