Hirdetés
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsüll
tag
Tudja valaki, hogy mennyibe fáj egy érintőpanel csere az N8010-esen? Ha jól tudom, lehet külön csak azt cserélni. Ugye?
-
Zsüll
tag
válasz
tarcsika #2147 üzenetére
Az jó
Grat
Én pedig írtam egy szép nyomdapapírt nem tűrő köszönő levelet az ügyfélszolgálatnak, amiben többek közt kértem, hogy töröljék már az "új igény" státuszt, mivel már itthon van a készülék és addig nem tudom újra jelenteni
Ma vettem észre, hogy ugyan lassan, de tölt, mégis ugyanazon kábellel számítógépre kötve semmit sem érzékel a PC....Am, ha valakit érdekel leírom ,hogy 15ezerért tesznek bele új akksit a szervizesek -
Zsüll
tag
válasz
tarcsika #2143 üzenetére
Köszi! Annak örülnék
Úgy tippelem, hogy a te készüléked miatt hipp-hopp ugranak majd mint gyöngytyúk a hadd ne mondjam mire. Volt nálam is pixel hiba kb négy hónapos korában... Akkor villám gyorsan jöttek és itthon kicserélték a kijelzőt. Szvsz jó kis lóvé nekik a kijelzőcsere. Na de egy lightos akksi, netán kábel csere, az bagatel...Még időpontot sem tudtak, nagyjából sem, már telefonon hívtak, hogy rossz az akksi és azt csak pénzért cserélik... Erre közöltem, hogy de jó kis távolsági szervíz ez, hogy látatlanban megmondja... Netán meg kellene vizsgálni, mielött ilyent kijelent. Ezután tojtak rám két hétig!
Se egy telefon, se egy mail. Gondolhatjátok, hogy mi a véleményem Samu és társairól ezóta.Végül is így vittem be személyesen, mert a mai napig sem jöttek volna. Imént megnéztem a MySamsung fiókomban és még mindig igény státuszban van a házi szervíz igényem
Másnak szervíz tapasztalata? Csak engem szivatnak ???
Amúgy tényleg csak a feltöltés bajos. Ha netán tán négy nap alatt feltöltődik, akkor annyi idő alatt merül le kb. mint új korában -
Zsüll
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, tapasztalt-e már más is hasonlót?
Egy ideje nagyon lassan töltődik fel a Note tabom. Kb három nap alatt...Interneten meg is kértem a futárt, akik, baromira nem rugalmasak, így inkább bevittem a helyi Samu szervízbe, akik pár nap teszt után elküldték hozzájuk (Telemax vagy mi) Ma visszakaptam, töltöm és hat óra töltés = 6% plussz az akksiba
Pár alkatrészt persze felírtak , hogy cserélték, de ez szerintem kamu és javasolják az akku cserét, mert ugyebár arra csak egy évig volt gari. 15 hónapos a gép. Ennyit bírt volna csak? Van valakinek ennyi idős? 8010-es. Hogy lehet akksit cserélni és egyáltalán mennyi lehet bele?
Köszi -
Zsüll
tag
Ma ki is jött egy Telenoros vállalkozó és itthon kicserélte a kijelzőt. Az S jegyzetben a vonal hiba megmaradt, de a ház recsegése elmúlt
Biztos jobban meghúzta a csavarokat
-
Zsüll
tag
Köszi a választ. Mire számíthatok? Mivel konkrétan jeleztem, hogy ez a hiba, lehet egyből hoznak kijelzőt és itthon kicserélik? Vagy mindenképp elviszik? Ha kimondottan kérem, esetleg komplett cserére is van esély? Az enyém is hullámosítja a vonalakat középen két helyen és a burkolat az egyik sarok körül iszonyatosan nyekereg, ezért jó lenne a csere. Valamint a napokban elkezdte, hogy lapozásnál egyre többször nagyít is, pedig megfigyeltem és csak egy ujjal csinálom. Ezeket nem írtam le a bejelentésembe. Az probléma lehet? Pótoljam?
-
Zsüll
tag
Lett egy pixel hibám a 8010-en. Ma vettem észre. Erre van garancia ugye? Járt már hasonlóan valaki?
-
Zsüll
tag
Szia!
Sajnos a 8010-esemen is hasonló problémám van. Nekem középen két kb. 50 forintos nagyságú részen csinálja ugyanezt, csak enyhébben mint ahogy nálad látom, plusz itt bevastagodnak a vonalak és ez miatt még szemmel ki is lehet venni a két kört. Valamint folyamatos vonal húzásnál néha (nem hely függő) kihagy és nem húz vonalat, majd gondol és folytatja.
Telefonon jelezted a hibát? Mit mondtak? Kimennek megnézni? Megírod majd mi lett? Mert akkor én is kihívom őket.banhammer:
Nagyot lestem, mert hogy szóba jött ránéztem én is és meglepődve látom, hogy most már a 4.0.4 verziót írja. WTF!? Nálam a frissítést maga a készülék kezdeményezte és csinálta is meg magától nemsokára üzembehelyezés után. Vagyis rákérdezett, h szeretném-e. Megcsinálta, amit meg is néztem az eszköz adatokban. Most kézi kereséssel nekem sem talál. Ez meg hogy lehet? Nem is tudom mikor állhatott vissza, mert többen használjuk a családban. Tippje tapasztalata valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest