- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage180
tag
Elnézve a videót, ez egy már szétszedett tab (hátul le kell pattintani a kamera körüli hátlap részt és utána van két csavar és csak aztán lehet körbe pattingatni) másrészt nem az a rizikós hogy szétszedje az ember hanem a törött üveg lemelegítése közben ne legyen baja az lcdnek (akkor lehet abból is rendelni...). a vissza ragasztás is elég felületes volt a videó szerint.... ezek után már csak az marad nyitott kérdés számomra hogy az utángyártott/bontott érintő/üvegen működni fog-e a toll, érintés kellő pontossággal.... ehhez képest 50E a kijelző csere gyári originál alkatrésszel munkadijjal garanciával tudom nem olcsó de ha nem megy akkor van kit szídni és van hol reklamálni. Én gyakorló szervízesként biztos nem állnék neki ilyen érintő lcd mókolásnak. Ez csak 1 vélemény. Nem akarok vitatkozni. Csak elmondom hogy udj mérlegelni mielött nekiálsz és pénzt dobsz ki egy ilyen megoldásra.
-
bad-Mc2
tag
Én még nem, csak nexus7en próbáltuk egyszer nagybátyámmal, de beletört a bicska mert a Nexusban egybe van ragasztva az lcd-vel amit nem tudtunk.. Ezért is írtam, hogy érdemes szervizest is megkérdezni, hogy mennyiért vállalja, ha te viszed a panelt..
De passz, kérdés, hogy mennyit ér meg a kockázat..
-
bad-Mc2
tag
Ha lehet, akkor 4-5 ezer.. Ha nem akkor 25.. Ebayen legalábbis 4-5 ezerért árulnak érintő panelt, lcdvel meg 25ezer.. És mind2 verzióhoz küldenek szerszámokat is ahogy látom..
Gyanítom YouTube - on meg van hozzá videó is..
Vagy elviszed szervizbe és 30-50ezerért megcsinálják, de ez csak tipp.. Érdemes 1-2 szervizet megkérdezni.. Hogy mennyi, meg azt is, ha Te viszed a panelt, akkor mennyiért vállalják, hátha nyersz vele pár ezret..
-
tarcsika
tag
Szia! Nekem 8020-as van és pont ilyen gond miatt várom én is a házi szervízt!
Egész éjszaka töltöm és 25%-ról 70re tölt fel, ami baromira idegesít!
Nekem viszont ha nagy nehezen feltölt, akkor az üzem idő ugyanannyi mint régen volt!
Meg nekem annyiból is szerencsém van hogy kb 7 hónapos a tab!
Remélem cserélik a töltőt vagy az aksit, vagy javítják, ha mégse akkor veszek egy kábelt 3000ért és annyi! Ja még annyi hogy, a kijelzője jobb oldala tele van apró fehér pontokkal, olyan mintha beégtek volna a pixelek! Ez főleg akkor látszik ha a tárcsázóba beütöm a *#0*#-et és ott rányomok a Light-ra! Ha megvizsgálta a szervizes, írok hogy mit csináltak vagy cseréltek! -
Darko_addict
őstag
Mivel unibody házas, csak szervizben vagy megfelelő eszközökkel tudják cserélni, otthon kényes.
Ráadásul 7000mAh-s, szerintem 20.000 alatt nem is kapni itthon, ha bárki tudna is szerezni a Samsungon kívül.Egyébként a lassú töltés nem tipikus akksi hiba. Nekem most volt akksi hibás az S4-em, és inkább a töltés tartásával vannak abban az esetben gondok. Hirtelen leállás, nem lehet bekapcsolni, gyorsan merül, ugrál az érték.
-
Roku
csendes tag
Attól függ melyik típusod van igényelhetsz helyszíni javítást. Azt nem tudom, hogy mely hibákat tudják javítani helyszínen, de minden problémát írj le a hibajelentésbe, hogy tudjanak mindenről, mert amiről nem tudnak, azt nem is fogják tudni kijavítani. Nem tudom, hogy minek kell történnie, hogy csere legyen a vége ezt megmondja a szerviztechnikus. Az én LTE-s készülékemhez egyenlőre nem jár helyszíni javítás, de tudtommal a 8010-esekhez van. Az oldalon írja, hogy mit lehet hozzá igényelni.
-
Roku
csendes tag
-
joe357
tag
Neten igényeltem. Ez nem jó hír hogy másnak is van baja vele. Persze megírom hogy mi volt. Egyébként fura mert ugye a toll indukciós elv a kézi érintés pedig kapacitív és egyszerre rossz mindkettő de a gyors mozgásokat jól rajzolja ebből gondolnám hogy digitalizáló probléma mint annó az omniáknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Autós topik
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest