-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
Schuler888 #9807 üzenetére
Olvasd el a saját hozzászólásod. Milyen érveket hoztál fel a Note mellett a tollon kívül?
-
Mr X
veterán
válasz
icecave #6659 üzenetére
Ahogy észrevettem, kicsit valóban jobban merül a folyamatos figyeléssel, de hosszútávú tapasztalatom még nincs.
Még arra kell rájönnöm, hogy hogy tudom rávenni a Bixby-t, hogy ha az autós kihangosítóhoz kapcsolódott, akkor a külső mikrofonon figyeljen, ne kelljen üvölteni, mert zsebben van a telefonom.
-
Mr X
veterán
válasz
icecave #6654 üzenetére
Egy nap alatt olyan sokat még nem használtam. Ami hirtelen feltűnt, hogy hiába vagyok BT-n kapcsolódva az autó kihangosítóhoz, a saját mikrofonján figyeli a hangom. De ez elvileg csak a Google asszisztens bekavarása, a megoldását reggel letesztelem.
De szépen beülök a kocsiba, automatán kapcsolódik a telefon a Yatour BT modulhoz. "Oen youtube music" parancsra kicsit hisztizik, hogy ehhez fel kell oldanom a készüléket, de ezzel együtt be is lövi a kijelzőt, az arcfelismerés pedig felold, tehát az app elindul. "play" parancsra elindítja a lejátszást. "Open Waze", már nyitja is a Waze-t. Illetve hozzáadtam még egy gyorsparancsot a Bixby-hez, így annyit mondok, hogy "Next" és léptet is a következő számra.
Ha nem kell már a Waze, akkor csak "Close Waze" és "turn off screen". Az email-ek olvasása és a híváslista kezelése is egész jól megy.
Ami kényelmetlen, hogy mindent úgy kell kezdeni, hgy "Hi, Bixby!", aztán várni, hogy bejöjjön a figyelő. Nem lehet folyamatában eldarálni, mit akarsz.
-
Mr X
veterán
Urak, lezárt képernyőnél van valami gombkombináció, ráolvasás, tudom is én, amivel zeneszámot lehet léptetni? Bármi, ami nem a kijelző tapicskolása.
-
Mr X
veterán
Hát srácok...
Megjött a Nillkin Super Frosted Shield a telefonra, de ez botrányosan szar. Irritálja a tenyerem.
-
Mr X
veterán
Üdv!
Csatlakoztam én is egy fekete Note 10+-szal, egy S10+-t váltott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest