- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zack
nagyúr
válasz
gyuri81 #10451 üzenetére
Van ilyen megoldás Note 10-re, hogy a számláló ne ugorjon? Nekem már csak 2 hónap van a gariból...Márciusban jár le a 2 év. 2 lehetőségem van. Vagy eladom így, és veszek egy 256GB 13 Pro Max-ot, vagy elkezdek ezen jobbnál jobb főzelékeket használni, hogy egy kicsit újítsak.
-
csubííí
senior tag
válasz
gyuri81 #12934 üzenetére
A Microsoft launcher ingyenes és minden benne van ami a Novában fizetős. Én is a Novát használtam, de nem akartam fizetni az extra dolgokért, (Gesztusok (kézmozdulatok), alkalmazástár mappázás és fel-le görgetés).
Főképernyőn balra vagy jobbra lapozva (ki, hogy értelmezi) különböző dolgok rakhatók.KYZRR- ez is benne van.
-
-
Joachim21
őstag
-
bcl
senior tag
válasz
gyuri81 #12574 üzenetére
"NAS-szerűség"
Egy Asus AX86U router, ráaggatva egy rahedli hdd/ssd. (Szépen kezeli az (usb3-as) hubot.
)
Gyors is, jó is, de azért nem nas.Viszont elérhetők a lemezek néhány protokollal, sávszél meg van
Tehát a kliens oldalán kéne megoldani. Valahol olvastam erről, sőt, talán itt a fórumon? De igazából tapasztalatokra lennék kíváncsi.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
gyuri81 #11995 üzenetére
Köszönöm srácok !
Igen , természetesen a Nova az alap . Már egy ideje KWGT a legjobb . Rengeteg alvó lehetőség van benne , csak a fantázia - kitartás és sok éves kitartó gyakorlás ( és persze ötletek " lopása " ) a titka . Már sacc 10 éve foglalkozom vele .
Ha valakinek van elszántsága hozzá , először a már kész widgeteket célszerű átalakítgatni = Play - on rengeteget lehet tölteni . A szebbek persze fizetősek )és menet közben - párhuzamosan saját widgetek reszelgetésével el lehet sajátítani a trükköket .
Sajnos már Nekem nagyon nincs türelmem mélyebben foglalkozni vele és így csak ilyen szerény HS - ek sikerednek . Nagyon bonyolult "képletek" vannak . . . . . . . .
Ha valakit érdekel a dolog a Twitteren van igazán rengeteg látnivaló . Ott laknak a nagyágyúk. .
-
Diokhan
addikt
válasz
gyuri81 #11520 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nem rossz a nyolcas sem, én nagyon szerettem amikor az volt nekem. Viszont a 10-es annyival már tud többet, hogy megéri váltani. El sem tudtam képzelni, hogy hogyan működhet a toll távirányítóként, mégis amikor kipróbáltam, annyira magától értetődő volt, hogy el sem hittem. A jack csatlakozó hiánya nálam az egyetlen negatívum idáig, így a SkullCandy-t a fiókba kellett tenni, vagyis már csak a laptop és XBOX-hoz használom. De tervben van egy BT füles.gjoco köszönöm szépen.
Az új note-ra én is kiváncsi leszek majd. A Note 20 ma volt a kezemben a médiában, nem volt sok különbség a 10-es és az között.És akkor az első kérdésem: Milyen BT fülest ajánlotok hozzá, ami mondjuk nem olyan drága, mint egy Galaxy Buds?
Meghökkentő, hogy milyen drága még mindig a gyári clear view tok...
-
Probert75
addikt
válasz
gyuri81 #11438 üzenetére
A Frija egy új eszköz (az elavult SamFirm utódja), amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy készülékükhöz letöltsék a legfrissebb firmware-t, amelyet Odin segítségével felrakhatnak.
Frija nagy sebességgel letöltheti a Samsung bármely eszközének firmware-jét.
Az Auto mód bármely Samsung telefonmodellt és CSC-t felismer, és az összes szükséges információt közvetlenül a Samsung Server-en találja meg.
Frija letölti a firmware-t közvetlenül a Samsung FUS-ról (Firmware Update Server), harmadik fél weboldalainak bevonása nélkül. Szüneteltetheti/folytathatja a firmware letöltését, még a hálózat megszakadása után is, vagy újraindíthatja az alkalmazást (ha a letöltés megszakadt).
Frija nem rendelkezik háttér- vagy indítási szolgáltatásokkal, amelyek egyes felhasználók számára aggodalmat okozhatnak.
Éjszakai témával is rendelkezik, azok számára, akik ezt preferálják.
Használata: a Model-nél értelemszerűen a sajátod, amit leszeretnél tölteni. A CSC-nél pedig a régiót választod ki, pl. a magyar független az XEH. Aztán Check Update és ha van frissebb találat a telefonon lévőhöz képest, akkor mehet a Download.
Odin használata:
1. A legfrissebb Odin letöltés, majd kicsomagolása és a samsung USB driver telepítése.
2. A letöltött zip fájlból a firmware-t kicsomagolod.
3. Az Odin-t telepíted/elindítod rendszergazdaként.
4. A telefont kikapcsolod és recovery-be teszed az új módszer szerint. Dugsz rá egy kábeles fülest vagy rádugod a PC-re.
Hangerő fel, majd bekapcs gomb egyszerre. Recovery menüben válaszd ki a Bootloader opciót és akkor jön be a Download mode (KÉPEN FELÜLRÖL A MÁSODIK MENÜPONT).
5. Csatlakoztasd a telefont a PC-hez, ha fülessel indítottad a recovery. Megvárod, míg kék jelet kap az Odin.
6. Add hozzá a firmware fájlt az AP-hoz. Ha többfájlos, akkor értelemszerűen add hozzá a többit is. Ha meg akarod tartani a telefon beállításai, akkor a sima CSC helyett a HOME CSC kell.
7. Győződj meg róla, hogy az újra partíció nincs bejelölve.
8. Kattints a Start gombra.
9. A telepítés pár perc. Viszont az újraindulás elég hosszú. -
Dj.Mike
senior tag
-
gjoco1
addikt
válasz
gyuri81 #10806 üzenetére
" Új és praktikus PC-program, amely lehetővé teszi az androidos eszközön lévő alkalmazások egyszerű kezelését a számítógép és az adb segítségével. Letilthatja a felesleges előre telepített rendszeralkalmazásokat és a bloatware programokat, vagy újakat telepíthet egy modern grafikus felület segítségével. Pontosan ezt az eszközt fogja használni sok éven át - az ADB AppControl kipróbálása után látni fogja, hogy az alkalmazásokkal az adb-n keresztül soha nem volt ilyen egyszerű dolgozni. "
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
gyuri81 #9634 üzenetére
Nem jött be neki. Nagy ájfonos. Nem neten rendelte, így nem tudott elállni. Nem szegény srác....nem árulni akarta, gyorsan eladni. Elmondta, hogy sok 150-160 ezres ajánlatot kapott. Fillérb@szóktól. Egyedül én nem alkudtam. ( eddig nem vettem észre hibát. a csomagolási fóliák is rajta vannak.bontatlan az AKG.tényleg fullosnak tűnik) Info progival is leellenőriztem.
-
iceQ!
addikt
válasz
gyuri81 #8973 üzenetére
Persze. ODIN-al romolgattam, ILO-ra, DBT majd XEH rom. Ez okozott gondot a kernelben és emiatt modem folyamatosan felébreszette a telefont.
dhdpcie_host_wake néven fut a folyamat.
A problémára a megoldás egy ODIN-al felrakott ILO rom volt, frissen és üdén.
Azóta rendben van.
-
andersen10
aktív tag
válasz
gyuri81 #8827 üzenetére
Visszaküldöm nekik, 2 év gari van rá, angliai szervízponttal, ők intézik a hongkongi javítást. Vásároltam már tőlük, fényképezőt, objektíveket, minden rendben, gyorsan megjött, igaz garit nem intéztem, de mástól pozitív tapasztalatokat olvastam. A paypal fizetés lehetősége is jelent egyfajta biztonságot. Nekem sem szimpatikus a szürkeimport, de t*öm kivan, hogy hozzánk csak a "másodosztályú árut" szállítja a Samu... Nem csak az üzemidő jobb, de a teljesítmény is...
-
bobace
addikt
válasz
gyuri81 #8107 üzenetére
Én is azért írtam hogy mindegyiken, mert a 8 nekem is csinálta és a 10+ is ugyanazt csinálja. A Note Edge-en alapból ennyi volt a kijelzőidő, ott csak az akksigyengülés miatt lett kevesebb idővel
A Note 2-esemre pedig már nem is emlékszem, lehet csak a hozzászólásokat kéne visszakeresni.
-
Divinity
őstag
-
Marquess
tag
válasz
gyuri81 #5536 üzenetére
ja elég érdekes,de úgy tudom,hogy idén Szeptemberbe jön ki a Note 11" vagy Note 20 és akkor több mint -200 euroval lesz olcsóbb a Note 10..ugyan ez volt most a s10-el is 600 euro most a boltba+órát adnak hozzá.
Ami szerintem elég durva,hogy az s10-et. 900 euroért vettem és most 400 eu-t ér " 7 hónap után,de a note 10 még mindig ugyan abba az árba van... -
válasz
gyuri81 #5289 üzenetére
Igazából a gyárin is észre lehet venni, főleg homogén világos színeknél, hogy "nem az igazi", de az még bőven jó, mint köztes megoldás. Az is kár,hogy már nem tesznek fel sehol dome glass-t, bát az meg nem túl olcsó.
Néztem a Zagg cuccokat, elvileg ez a fajta már nem produklja a nedvesen felrakható fóliák hátrányait: [link] . Cserébe ez is még mindenféle regisztrációs kedvezménnyel is 7-8k...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eredeti játékok OFF topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Windows 11
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged